BijuuMode Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pentru ca m-ati omorat cu pm-urile o sa fiu dragut si o sa-i fac upload.Puteti sa ziceti macar mersi.Omfg this is a keylogger!!!!!Oh and you should try this keylogger too ;)2 Dupa cum poate unii au observat prezenta posturilor mele s-a micsorat considerabil,asta neinsemnand ca nu mai citesc threadul,desi sincer va zic la cum a ajuns,nu prea mai ai ce citi.Avand in vedere ca nu prea am mai jucat sro din vara,iar de cateva luni nu am mai jucat de loc,tin sa imi iau la revedere de la acest comunity,este probabil ultimul post;voi reveni cu un alt post in conditiile in care va fi necesar.Pana atunci la revedere,un joc placut si bafta atat in joc cat si in real life.misto ms :D
Random Hero Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Am si eu o problema... Am intrat in joc dupa 1 ora de chin si cand am intrat, m'am dus de langa so ok din samarkand pana la storage... cand am dat click pe storage, s'a blocat charul.. nu am mai putut sa ma misc.. sa dau click pe oameni... si nici macar sa ies din joc... stie cineva care e problema? :comp1:
Dr4q_Sti3 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Am si eu o problema... Am intrat in joc dupa 1 ora de chin si cand am intrat, m'am dus de langa so ok din samarkand pana la storage... cand am dat click pe storage, s'a blocat charul.. nu am mai putut sa ma misc.. sa dau click pe oameni... si nici macar sa ies din joc... stie cineva care e problema? :comp1: se mai bl;ocheaza cate o data si nu merge decat cu crel+alt+del
Equilibrium Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Am si eu o problema... Am intrat in joc dupa 1 ora de chin si cand am intrat, m'am dus de langa so ok din samarkand pana la storage... cand am dat click pe storage, s'a blocat charul.. nu am mai putut sa ma misc.. sa dau click pe oameni... si nici macar sa ies din joc... stie cineva care e problema? :comp1: Si mie mi se mai blocheaza, dar stiu de ce :) Cand mergi/mergeti la storage in hotan aveti mare grija sa nu da-ti click pe "Talk to this person" si pe "Use storage" in acelasi timp sau prima oara pe "talk..." dupaia pe "Use..."cu o diferenta intre ele de cateva sutimi de sec ca atunci se blocheaza.
HellCritical Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ma bucur ca ma faceti atat de repede sa repostez #-o e file-ul cerut mai sus.signature makerul.respect celor care au rabdare sa citeasca si a 2a parte a acelui mesaj. O seara placuta. :tiphat: ok ms :D Am si eu o problema... Am intrat in joc dupa 1 ora de chin si cand am intrat, m'am dus de langa so ok din samarkand pana la storage... cand am dat click pe storage, s'a blocat charul.. nu am mai putut sa ma misc.. sa dau click pe oameni... si nici macar sa ies din joc... stie cineva care e problema? :comp1: Si mie mi se mai blocheaza, dar stiu de ce :) Cand mergi/mergeti la storage in hotan aveti mare grija sa nu da-ti click pe "Talk to this person" si pe "Use storage" in acelasi timp sau prima oara pe "talk..." dupaia pe "Use..."cu o diferenta intre ele de cateva sutimi de sec ca atunci se blocheaza. si mie mi se intampla...
Erhard Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ma bucur ca ma faceti atat de repede sa repostez #-o e file-ul cerut mai sus.signature makerul.respect celor care au rabdare sa citeasca si a 2a parte a acelui mesaj. O seara placuta. :tiphat:Nu esti/erai H0ratrixxx de pe Greece?Remember Spooky? ^^Oricum, bye.
m4R10 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Si mie mi se mai blocheaza, dar stiu de ce :)Cand mergi/mergeti la storage in hotan aveti mare grija sa nu da-ti click pe "Talk to this person" si pe "Use storage" in acelasi timp sau prima oara pe "talk..." dupaia pe "Use..."cu o diferenta intre ele de cateva sutimi de sec ca atunci se blocheaza.Nu am incercat :P dar e posibil. Oricum mie nu mi se intampla doar in oras ci si in afara orasului. Cred ca atunci cand se intampla asta este un lag mare pe tot serverul sau ceva de genul.Noapte buna tuturor !
lucicam Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Nu esti/erai H0ratrixxx de pe Greece?Remember Spooky? ^^Oricum, bye....aaa.... tu erai posesoru lui spooky , Nukeru de 76 care a devenit murder de a ajuns la 18 ? -_-On: E mai bine sa imi ramana caracter principal rouge-ul (rouge/bard) sau sa ma fac arcas ??? :-?
Random Hero Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ...aaa.... tu erai posesoru lui spooky , Nukeru de 76 care a devenit murder de a ajuns la 18 ? -_-sorry de off, dar ce PK level trebuie sa ai ca sa ajungi de la 76 la 18? #-o
BijuuMode Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 sorry de off, dar ce PK level trebuie sa ai ca sa ajungi de la 76 la 18? #-oe simplu faci pk lvl 15 scazi vreo 4-5 lvl iar faci pk .... si tot asa
Guest Xspeed Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 e simplu faci pk lvl 15 scazi vreo 4-5 lvl iar faci pk .... si tot asa e posibil asa ceva?cum poti sa scazi atat?pierzi mai mult exp daca ai pk status?
Dr4q_Sti3 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 e posibil asa ceva? cum poti sa scazi atat? pierzi mai mult exp daca ai pk status? eu am id si pw unui care a fost la 8d cu sun si altele si ff 80 eu il am de la 73 si inc ajuma de server:)) acum e lvl 30 bine ca a fost lvl 10 dar lau crescut alti napoi
aionys Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hy all :D Long time no posts :D!Am revenit si eu si vreau sa vand lvl 70 warrior/cleric ,axe full farm ,si 2h aproape la fel :P!Server pluto ! Gold in game !
real_shadow Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Bani iei in functie de capacitatea si traseul trade-ului.Nu are relevanta lvl la trader sau altceva , din contra cu cat esti mai mare cu atat e mai greu de aparat trade-ul de npc + outsiders... Bb :tiphat: Peace OuT Din cate stiu eu (s`ar putea sa ma insel desi ma indoiesc) cu cat ai lvl mai mare ca si trader poti incarca mai mult. Adica .... la lvl 1 trader ca sa faci 2* bagi sa zicem 1 mil (suma e pusa la plesneala), iar daca esti lvl 4 trader pt a face 2* bagi 1.5 mil. In felul asta castigi mai mult la lvl 4 decat la lvl 1 cu 2* sa zicem. Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun ... sunt obosit un pic si mintea nu prea`mi functioneaza la ora asta *EDIT noh ca mai sunt si eu primul pe pagina ... aproape sunt bucuros ... ar trebui sa postez mai des dar nu prea am chef sa fac spam (oricum citesc in fiecare zi fiecare post, chiar daca nu postez si eu)
HellCritical Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/7993/34617168ze6.jpgNu inteleg dc... ca in septembrie am reusit sa bag X(....... am destui bani...... #-o in septembrie am bagat si codul ala de la ei.... am visa de la bcr... plz ziceti ce treb sa fac :pray: :pray:EDIT: asa stiam si eu wa... daca ai lvl mai mare poti sa iei goods mai multe..........
real_shadow Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/7993/34617168ze6.jpg Nu inteleg dc... ca in septembrie am reusit sa bag X(....... am destui bani...... #-o in septembrie am bagat si codul ala de la ei.... am visa de la bcr... plz ziceti ce treb sa fac :pray: :pray: EDIT: asa stiam si eu wa... daca ai lvl mai mare poti sa iei goods mai multe.......... "wa" .... eu zic sa le trimiti un email si sa`i intrebi de ce au refuzat sa faca plata ;) . E doar o opinie. Sau ai putea sa`ti faci si tu card la o banca serioasa cum ar fi Raiffeisen. La astia nu prea am auzit sa fie probleme cu paypal, spre deosebire de BCR. Oricum ar fi trimite un email la paypal si cere explicatii. Daca le`ai dat si tel de contact or sa te sune ei. Succese. *Edit ... mama 2 posturi in aceeasi zi ... ar trebui sa trec ziua in calendar
Florin_LOVE Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 cea mai buna facere: cumperi staff de 80+4 si il faci +5!! asa am facut eu iar cel de 76 lam cumparat 50mil iar staff de 68+5 lam vandut cu 50mil
Erhard Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ...aaa.... tu erai posesoru lui spooky , Nukeru de 76 care a devenit murder de a ajuns la 18 ? -_-On: E mai bine sa imi ramana caracter principal rouge-ul (rouge/bard) sau sa ma fac arcas ??? :-?Dap, eu eram spooky, au aflat niste turci parola si vezi ce s-a intamplat.Era lvl 80 nuker-ul ^^ .
HellCritical Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 "wa" .... eu zic sa le trimiti un email si sa`i intrebi de ce au refuzat sa faca plata ;) . E doar o opinie. Sau ai putea sa`ti faci si tu card la o banca serioasa cum ar fi Raiffeisen. La astia nu prea am auzit sa fie probleme cu paypal, spre deosebire de BCR. Oricum ar fi trimite un email la paypal si cere explicatii. Daca le`ai dat si tel de contact or sa te sune ei. Succese. *Edit ... mama 2 posturi in aceeasi zi ... ar trebui sa trec ziua in calendar cand imi expira asta pe 12/09 ma bag la raiffeisen
vladxro Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 stiti cum pot intra pe un server privata cam am mai incercat dar nam gasit nimik.......... :(
Florin_LOVE Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 stiti cum pot intra pe un server privata cam am mai incercat dar nam gasit nimik.......... :(www.ecsro.net
lucicam Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ...Bine ca toti au vazut chestia cu PK-ul si intrebare de mai jos nu -_- ... oricum ..Dap, eu eram spooky, au aflat niste turci parola si vezi ce s-a intamplat.Era lvl 80 nuker-ul ^^ .Nici nu ma gandeam ca cel care l-a facut pe spooky era roman :crazy: ... a, si apropo ... urasc turcii (scameri) :violent: ...ca sunt si unii de treaba :)
koila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/7993/34617168ze6.jpgNu inteleg dc... ca in septembrie am reusit sa bag X(....... am destui bani...... #-o in septembrie am bagat si codul ala de la ei.... am visa de la bcr... plz ziceti ce treb sa fac :pray: :pray:EDIT: asa stiam si eu wa... daca ai lvl mai mare poti sa iei goods mai multe..........Auzi ai banii pe card NU?daca ii ai pe card nu merge treb sa ii transferi in contul de paypal si vei putea cumpara
Dr4q_Sti3 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Din cate stiu eu (s`ar putea sa ma insel desi ma indoiesc) cu cat ai lvl mai mare ca si trader poti incarca mai mult. Adica .... la lvl 1 trader ca sa faci 2* bagi sa zicem 1 mil (suma e pusa la plesneala), iar daca esti lvl 4 trader pt a face 2* bagi 1.5 mil. In felul asta castigi mai mult la lvl 4 decat la lvl 1 cu 2* sa zicem. Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun ... sunt obosit un pic si mintea nu prea`mi functioneaza la ora asta *EDIT noh ca mai sunt si eu primul pe pagina ... aproape sunt bucuros ... ar trebui sa postez mai des dar nu prea am chef sa fac spam (oricum citesc in fiecare zi fiecare post, chiar daca nu postez si eu) asta e vrajeala ce zicei voi aici cu cat ai lvl mai mare tu ca palyer cu atat duci mai mult marfa nu level mai mare ca job (stiu ca am avut trader de lvl 4 si am ramas acelasi lvl de la 1-4 si tot atat marfa luam)
real_shadow Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 asta e vrajeala ce zicei voi aici cu cat ai lvl mai mare tu ca palyer cu atat duci mai mult marfa nu level mai mare ca job (stiu ca am avut trader de lvl 4 si am ramas acelasi lvl de la 1-4 si tot atat marfa luam)Bro poti vorbi si civilizat auzi la el "asta e vrajeala". Permite`mi sa ma simt jignit.1. Im postul meu am spus de lvl`ul la trader nicidecum de lvl`ul player`ului. 2. Am spus deja ca e posibil sa ma insel.Nu o lua cu radicalisme ca nu prea te prinde