ghitzal02 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Caut guild pe Gaia :)vorbeste cu Atentat pe link de aicia eu sutn cu el in guild da nu am mai fost on de vreo 3 sapt niste prob in realitate dar revin cat de curand
-GodOfWar- Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 vorbeste cu Atentat pe link de aicia eu sutn cu el in guild da nu am mai fost on de vreo 3 sapt niste prob in realitate dar revin cat de curandDa vrea 50 + si cu premium..nu am nici una nici alta... sunt lvl 27 si vreau sa intru si eu ... fac lvl doar la gap 0...
atentat Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Da vrea 50 + si cu premium..nu am nici una nici alta... sunt lvl 27 si vreau sa intru si eu ... fac lvl doar la gap 0...Eu te iau in guild,dar sa sti ca nu se cere plvl.
-GodOfWar- Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Eu te iau in guild,dar sa sti ca nu se cere plvl. cerut de cerut ... dar se ofera? pai cam asta ar fi scopul intrarii intr`un guild nu ? sa te ajute....
ghitzal02 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 cerut de cerut ... dar se ofera? pai cam asta ar fi scopul intrarii intr`un guild nu ? sa te ajute.... te ajuta si inca prea mult
-GodOfWar- Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 te ajuta si inca prea multOk stefan cand poti sa ma anunti ... momentan am intrat intr`o academie la un turc si a zis ca 40 ma face el ... :P :tiphat:
m4R10 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 cerut de cerut ... dar se ofera? pai cam asta ar fi scopul intrarii intr`un guild nu ? sa te ajute.... Te inseli, nu acesta este scopul intrarii intr-un guild. Guilda nu e facuta doar pentru plvl. EDIT: eu la charul meu, am echipament +3 si chest +4, si xbow +5, dar trebe sa fac bani pt head de 88 +3 +5 si de un xbow 85 cu critical 13 + , Unde sa fac plvl sa fac cei mai multi bani ?? sau o alta modalitate e a face bani.
Florin_LOVE Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 am staff de 64 68(vandut deja) 72 si 76 toate+5 PS1 sambata sau duminica fac si staff de 80+5 PS2 am facut 72 :D:D
Albert1994 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Te inseli, nu acesta este scopul intrarii intr-un guild. Guilda nu e facuta doar pentru plvl.EDIT: eu la charul meu, am echipament +3 si chest +4, si xbow +5, dar trebe sa fac bani pt head de 88 +3 +5 si de un xbow 85 cu critical 13 + , Unde sa fac plvl sa fac cei mai multi bani ?? sau o alta modalitate e a face bani.depinde ce lvl ai.....daca esti mai mare poti face la antelope - wing de 80 (nu mai imi aduc aminte numele :P ) ...oricum, in roc...ai posibilitate de a face si pe la sniperi sau in cave...depinde care sunt preturile pe server... :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Sunt 88.daca la lvl 88 faci bani din taxxi e......GRAVP.S. 150 k sp
BijuuMode Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Te inseli, nu acesta este scopul intrarii intr-un guild. Guilda nu e facuta doar pentru plvl.EDIT: eu la charul meu, am echipament +3 si chest +4, si xbow +5, dar trebe sa fac bani pt head de 88 +3 +5 si de un xbow 85 cu critical 13 + , Unde sa fac plvl sa fac cei mai multi bani ?? sau o alta modalitate e a face bani.pe venus la capre e 1,5 mil 1 h ;)
qasi Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 EDIT: eu la charul meu, am echipament +3 si chest +4, si xbow +5, dar trebe sa fac bani pt head de 88 +3 +5 si de un xbow 85 cu critical 13 + , Unde sa fac plvl sa fac cei mai multi bani ?? sau o alta modalitate e a face bani.fa trade-uri!!!!! ma gandesc ca lvl tau macar un trade de 3* sm-const poti sa faci singur! si depinde de server dar pe gaia pe sm-const nu sunt hoti! rar vezi cate unul!
Equilibrium Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 fa trade-uri!!!!! ma gandesc ca lvl tau macar un trade de 3* sm-const poti sa faci singur! si depinde de server dar pe gaia pe sm-const nu sunt hoti! rar vezi cate unul!Sa zicem ca dintr-un trade la lvl 88 scoti 2 mil ( Este un exemplu)Din acele 2 mil scadem asa: marfa cumparata, pots pentru cal/bou, pots pt tine etc. Cu alte cuvinte dintr-un trade nu poti iesi in profit cu mult. Nu se merita trade, cel putin eu il fac doar de fun nu pentru bani.
m4R10 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 se merita doar trade 5* full, dar ala singur nul poti face doar alaturi de hunteri, si asta inseamnca ca pierzi destul de mult.EDIT: imi poate da cineva linkul va rog eu mult unde pot gasi o semnatura ca asta, ca am cautat in siperare pe elitepvpers. pls ^^
Darth_Andrei Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 4mil am facut eu cu trade-ul -.- din care am luat marfa de 1,800 cu Behomoth . Am poze sa dovedesc spusele . La trade-ul respectiv eram eu 80, ShanJane 87 si Wizard4Ever 81 si inca 3 playeri , 1behemoth , 1xbow 90 1wizz 86 ...E enorm
SimplySimple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pentru ca m-ati omorat cu pm-urile o sa fiu dragut si o sa-i fac upload.Puteti sa ziceti macar mersi.Omfg this is a keylogger!!!!!Oh and you should try this keylogger too ;)2 Dupa cum poate unii au observat prezenta posturilor mele s-a micsorat considerabil,asta neinsemnand ca nu mai citesc threadul,desi sincer va zic la cum a ajuns,nu prea mai ai ce citi.Avand in vedere ca nu prea am mai jucat sro din vara,iar de cateva luni nu am mai jucat de loc,tin sa imi iau la revedere de la acest comunity,este probabil ultimul post;voi reveni cu un alt post in conditiile in care va fi necesar.Pana atunci la revedere,un joc placut si bafta atat in joc cat si in real life.
HellCritical Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pentru ca m-ati omorat cu pm-urile o sa fiu dragut si o sa-i fac upload.Puteti sa ziceti macar mersi.Omfg this is a keylogger!!!!!Oh and you should try this keylogger too ;)2 Dupa cum poate unii au observat prezenta posturilor mele s-a micsorat considerabil,asta neinsemnand ca nu mai citesc threadul,desi sincer va zic la cum a ajuns,nu prea mai ai ce citi.Avand in vedere ca nu prea am mai jucat sro din vara,iar de cateva luni nu am mai jucat de loc,tin sa imi iau la revedere de la acest comunity,este probabil ultimul post;voi reveni cu un alt post in conditiile in care va fi necesar.Pana atunci la revedere,un joc placut si bafta atat in joc cat si in real life.ce e cu file aia?:D :-j
atentat Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ok stefan cand poti sa ma anunti ... momentan am intrat intr`o academie la un turc si a zis ca 40 ma face el ... :P :tiphat: ce nick ai in joc?
m4R10 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ce nick ai in joc?Imi cer scuze daca supar pe cineva, dar intrebarile astea nu ati putea sa le puneti pe privat ? :D Ca sa nu facem forumul de cacao, inainte si eu faceam spam si scriam numai prostii pana mi-am dat seama ce e un forum.Merci .
iReaLRauL Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 OFF: Mario mai taci frate ca tu esti spammeru` in aceasta sectiune. ON: Daca am lvl mai mare la trader i-au mai multi bani sau tot asa ?
Florin_LOVE Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 OFF: Mario mai taci frate ca tu esti spammeru` in aceasta sectiune. ON: Daca am lvl mai mare la trader i-au mai multi bani sau tot asa ?din cate stiu eu, DA
Darth_Andrei Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bani iei in functie de capacitatea si traseul trade-ului.Nu are relevanta lvl la trader sau altceva , din contra cu cat esti mai mare cu atat e mai greu de aparat trade-ul de npc + outsiders... Bb :tiphat: Peace OuT
SimplySimple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ce e cu file aia? :D :-j ma bucur ca ma faceti atat de repede sa repostez #-o e file-ul cerut mai sus.signature makerul.respect celor care au rabdare sa citeasca si a 2a parte a acelui mesaj. O seara placuta. :tiphat: