Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

New Avatar by Taesarin http://img7.imageshack.us/my.php?image=sro2009021714412289uc5.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?image=sro2009021715265245ts1.jpg http://img526.imageshack.us/my.php?image=sro2009021715250423gr2.jpg

unde gasesc mai multe poze?

seamana cu yoshimitsu din SC

Posted

Nu stiu, numai mie nu imi place dressul asta ? Mie mi se apre oribil mai ales cel de male, cel mai urat dupa cel de clown defapt cel de clown e mai simpatic decat asta, acum nu sariti la mine pentru ca fiecare persoana e cu gustul ei. Mie imi place cel de arabi, romani si tuxedo.

EDIT:

www.silkroad-addiction.com De obicei aici se pun poze si se discuta despre poze.Btw am spear +7 de 85 mag 80% crit11 full blue , acu lucrez la phy si mag reinforce

Andrei ti-as recomanda sa il lasi asa, pentru ca sunt foarte multe sanse sa strici arma :P.

Respect.

Posted

www.silkroad-addiction.com De obicei aici se pun poze si se discuta despre poze.Btw am spear +7 de 85 mag 80% crit11 full blue , acu lucrez la phy si mag reinforce.

BTW costumul e super , dupa cum a zis si Birchoff se potriveste cu tema ancient chinese.Probabil pe atunci nu se purtau pijamale(garment) la lupte dar ;) noi sa fim sanatosi :P.Singurele lucruri care ma deranjeaza sunt attachmentul(prea mare :|) si boots :| in rest e frumos xD

Peace OuT :tiphat: . PS:m-am reintors dupa ce am zis ca absentez xD

Andrei ti-as recomanda sa il lasi asa, pentru ca sunt foarte multe sanse sa strici arma :P.

Respect.

Stii cum e vorba , No risk no fun xD . Si asa e doar un item dintr-un joc nu e televizorul meu (Doamne fereste daca se strica ma uit pe tavan: :) )

Posted

Salut!Am si eu o prob cu SjSro nuj daca jucat si imi cer scz daca nu postez unde trebe ;;) sper sa ma ajutati :

http://img365.imageshack.us/my.php?image=37589901dr1.png

Ms mult ......GL&HF :beer: !

Posted

Acel SjSro cred ca apartine ceva de ecsro nu ? Ori cauti in topicul ecsro al acestui forum(daca este , nu am verificat) sau pe www.silkroad-addiction.com sau pe forumul site-ului rev6.com , acolo probabil ca vei gasi ce ai nevoie, aici sigur nu :|.Singurul lucru care t-i l-as putea spune e ca serverele sunt cazute sau e o problema de net . Peace OuT :tiphat:

Posted

Scuzati, dar am observat ca topicul asta este despre SRO, nu scrie niciunde ca e doar iSRO, ca vad ca toti care spun ceva de ecsro sau ksro nu e bine si trebuie sa mearga pe alte topicuri, dar n-ar trebui aici sa scrie iSRO sau ceva de genul ca sa fie asa.Poate gresesc poate nu.

respect

Posted

Da asa este.

Am scris "da asa este" pentru ca am vrut sa ii dau un privat lui seetydady, si am apasat reply din greseal,a va rog nu il considerati spam.

respect

Posted

Pai normal ca merge .. la oricine ii merge .. doar ca prima data dupa inspectie trebuie sa intri cu ala SRO_Client ca sa se faca update si dupaia poti intra cu loader :)

Posted

Si poate crezi ? lol

Ala a modificat video cu speed lol(parerea mea)

in viteaza Sbot=Isro bot la batut mobi si chair =cu Tbot ( am avut de toate)

si mie imi place avatarul acesta seaman cu 8D armor dopar ca am zis ca nu mai bag bani in joc asa ca ....

Posted

Am observat ca discutati despre viteze la bot.Tin sa va reamintesc ca iSro Bot e cel mai bun bot realizat pana acum ; Softmod e isrocracked (din cate am auzit , nu stiu sigur :|). Sbot are limitari la vanzari si caderi de server :| . Cum au spus si altii iSro Bot FTW , serviciu excelent . Spuneti-mi voi un bot care se reconecteaza la loc dupa d/c , pune singur codul alege caracterul si intra si isi face treaba . Practic poti lasa calculatorul 6 zile deschis fara sa ai de furca cu el.O sa incerc sa revin cu o poza cu Ninja Suit , sa verific cine are din fosta mea guilda ^^.

Posted

Intrebarea mea se adreseaza premium users:

Am luat si eu questul acela premium.Intrebarea etse...daca culeg mai mult de 500 de purifing fruits....imi da mai mult de 2500 SP ?++

EDIT: am aflat deja...mersi oricum

Posted

Intrebarea mea se adreseaza premium users:

Am luat si eu questul acela premium.Intrebarea etse...daca culeg mai mult de 500 de purifing fruits....imi da mai mult de 2500 SP ?++

EDIT: am aflat deja...mersi oricum

doar 500 poti culege

dupa ce ai 500 nu iti mai pica

iar miam cumparat 180 elixire

si pe site scrie 5.5$ si eu am luat cu reo 4.5

Posted

Am observat ca discutati despre viteze la bot.Tin sa va reamintesc ca iSro Bot e cel mai bun bot realizat pana acum ; Softmod e isrocracked (din cate am auzit , nu stiu sigur :|). Sbot are limitari la vanzari si caderi de server :| . Cum au spus si altii iSro Bot FTW , serviciu excelent . Spuneti-mi voi un bot care se reconecteaza la loc dupa d/c , pune singur codul alege caracterul si intra si isi face treaba . Practic poti lasa calculatorul 6 zile deschis fara sa ai de furca cu el.O sa incerc sa revin cu o poza cu Ninja Suit , sa verific cine are din fosta mea guilda ^^.

isrobot face asta??????

doar 500 poti culege

dupa ce ai 500 nu iti mai pica

iar miam cumparat 180 elixire

si pe site scrie 5.5$ si eu am luat cu reo 4.5

lol frate esti maniac :))))

Posted

Serios . nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba - >

GUIDE to use the auto reconnect function :

1. Open the sro.ini file which is in bot folder

2. Input following settings

[LOGIN]

Account= game login ID

Password=game password

ServName=game server name(eg:Alexander)

CharName=in game character name

AutoLoop=Yes(YES=start auto training after login game, NO=do not start auto training after login game)

Dluser=BotAccount

Dlpasswd=Botaccount Password

ReloginDelay=30000 [Delay 30sec to reconnect(login and pass image verification) when server is crowded, use the default setting(30sec) is recommend ]

3. Run the bot(the finger icon), you can see the white finger icon under the right side of the task bar, right click it and choose “ auto login”

4. Notice: this function is for paid users only, you must have bot time in your botaccount so you can use it. This means you need to manually input botaccount and password to pass image verification If you don?t have bot time in your botaccount.

Direct de pe botsmall.Daca inca credeti ca aiuresc uitati-va singuri..Good nighT :tiphat: Peace OuT

Posted

New Avatar by Taesarin

F reusite pozele man, felicitari

www.silkroad-addiction.com De obicei aici se pun poze si se discuta despre poze.

de fapt siteul ala e fara liniuta, adica www.silkroadaddiction.com

Puteti pune unu o poza cu Dressu de femeie complet ??? ... eu nu am gasit pe nimeni -_-

da, as dori sa vad si eu un suit din asta dar female pe un char, poate din greseala face cineva un bine si pune niste poze sau macar una singura cu un suit din acesta dar female in joc, multumesc anticipat.

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

Serios . nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba - >

GUIDE to use the auto reconnect function :

1. Open the sro.ini file which is in bot folder

2. Input following settings

[LOGIN]

Account= game login ID

Password=game password

ServName=game server name(eg:Alexander)

CharName=in game character name

AutoLoop=Yes(YES=start auto training after login game, NO=do not start auto training after login game)

Dluser=BotAccount

Dlpasswd=Botaccount Password

ReloginDelay=30000 [Delay 30sec to reconnect(login and pass image verification) when server is crowded, use the default setting(30sec) is recommend ]

3. Run the bot(the finger icon), you can see the white finger icon under the right side of the task bar, right click it and choose “ auto login”

4. Notice: this function is for paid users only, you must have bot time in your botaccount so you can use it. This means you need to manually input botaccount and password to pass image verification If you don?t have bot time in your botaccount.

Direct de pe botsmall.Daca inca credeti ca aiuresc uitati-va singuri..Good nighT :tiphat: Peace OuT

ma rog ma rog.. cand intri pe mess sa ma ajuti sa il cumpar :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...