Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eu personal am auzit ca pot fi folosite si nu dispar, dar nu merg. De ex un prieten si-a cumparat inainte de inceperea eventului un scroll de 500hp increase ramas probabil de la eventul trecut(de Paste daca imi aduc aminte). Doar ca hp`ul a ramas acelasi dupa ce l-a activat :angry1:

dupa event nu mai poti folosi monster summon scroll

Posted

hmmmm io am scris ceva.... :D na raspuns nimet... fac quote....

M-am gandit la ceva.... poate la uni nu le va place... dar nah mi se pare o idee buna hai sa zicem toate informatiile despre characterul vostru..... EXEMPLU ( AHH SI PLUS POZA NEAPARAT! )

Server : Olympus

LVL : 24

Build : full strenght

Weapon : archer - cold

Guilda : HUN_Legion

Functie in guild ( la care are ) : Gladiator

SI POZA

asta is io

EDIT : doar ca poza asta a fost facuta cand eram la 22 ( LVL )

c'mon mi se pare o idee buna!!!!

Posted

hai sa va spun si eu parerea mea despre joc asta in cazul in care va intereseaza .... jocul e super misto ,pacat ca-ti trebuie timp liber cu garla ca sa ajungi si tu la un nivel cat de cat acceptabil .problema mea e ca eu sunt inca noob (lvl 21) .Ce vreau eu e sa-mi dati si mie cateva sfaturi cu care sa cresc mai repede ,un tutorial ceva, in care sa-ti explice (ca pentru prosti :D ) despre arme ,force si alte tampenii ,ca m-an cam sa turat sa omor toata ziua la monstrii si sa fac 0.5 lvl

Posted

< Personajul cu care joc>

Nume : Arthemis

Server : Redsea

LVL : 28

Build : str 60%, int 40%

Defense : Protector

Guilda : ..............

Functie in guild : ...............

Posted

da stiu .... nasol ,dar vruiam ceva in care sa-ti eplice cum sa pui tablets (am inteles ca alea trebuie combinate ) elixir si care sunt beneficiile ,am vazut ca unele arme sunt inbunatatite ,adica le vindeau cu 1 mil si ereau de lvl 20 ,oricum nu am bani sa-mi cumpar ,dar cum le pot imbunatati ...chestii destea m-ar interesa pt ca am specificat ca sunt noob ,e primul joc de genul asta pe care-l joc

Guest DeatSmasher
Posted

mda numa te uiti pe "join" si apare : LEVEL-UL MINIM PENTRU A INTRA IN GHILDA TechArmy ESTE DE 64. :error: :error:

Mda...la Tech_Army(cu bara jos) lvl-ul care trebe sa il ai este de 30 si 15 ani sa ai si esti ca si primit in clan!

:error: :nanana:

Posted

Care Vreti guild pe SPARTA - New SERVER PM Ciortan lvl 42&Catal1n lvl 45

Guild Se Num Only_Star lvl 2 /60%

Nu Cont lvl ,,, conteaza sa fiti activi si putin experimentati .. restu va ajutam noi

Va Asteptam :)

Posted

Eventu vietii....daca te trezesti dupa ora 10 in week-end nu mai prinzi loc !! Asta chiar e o mare problema a jocului = conectarea !! Sper ca dupa event sa nu mai fie asa full :|

Posted

Pai la cat de multi orezari sunt, ar trebui sa faca aprox. 2000 de servere si tot vor fi full, n-ai ce sa le ceri :P

Posted

pe serverele astea (NEW) ii bine k inca nu is full :D

Te Contrazic :D Este Full :) Eu am jucat si pe RedSea si acu pe Sparta SI E FULL :banghead: Bine inteles

numai in Vineri..Sambata...Duminik :P

Care Joaca Pe Sparta PM!

Posted

Te Contrazic :D Este Full :) Eu am jucat si pe RedSea si acu pe Sparta SI E FULL :banghead: Bine inteles

numai in Vineri..Sambata...Duminik :P

Care Joaca Pe Sparta PM!

era vorba k nu e full in momentul acela in care am postat. adik ora 10 dimineata.

era un reply catre defiler

PS: pe RedSea joc eu :)

Posted

Eu am inceput inceput in weekendul asta sa joc.....ce sa zic pana acuma am ramas cu o parere buna.Eu joc pe Sparta New am reusit pana acuma sa ajung la level 11 si din pacate mai am de invatat multe in joc.De exemplu la ce-mi foloseste bara aia albastra (cea paralela cu aia de viata) , cum fac o arma mai buna cu elemente si la skill la ce-mi foloseste upgrade la "fire" , "magic" si altele care sunt pe acolo....daca m-ar putea lamuri cineva as fi tare recunoscator

Posted

Eu am inceput inceput in weekendul asta sa joc.....ce sa zic pana acuma am ramas cu o parere buna.Eu joc pe Sparta New am reusit pana acuma sa ajung la level 11 si din pacate mai am de invatat multe in joc.De exemplu la ce-mi foloseste bara aia albastra (cea paralela cu aia de viata) , cum fac o arma mai buna cu elemente si la skill la ce-mi foloseste upgrade la "fire" , "magic" si altele care sunt pe acolo....daca m-ar putea lamuri cineva as fi tare recunoscator

Pentru informatii despre cum faci o arma mai buna apasa H in joc. Este explicat acolo.

La fel cum scade bara rosie, acea pt viata, cand te ataca cineva la fel se consuma si bara albastra cand folosesti un skill.

bara rosie- bara hp`ului

bara albastra- bara mp`ului

Posted

1. TechArmy este Guildul cu cei mai tari romani
(nu pentru mult timp sper :))

CONCLUZIE

Tech_Army este un plagiat atata timp cat nu este in uniune cu TechArmy (guild-ul principal) si nu are membri seriosi (mai putin Derionis). Este si va fi pe lista neagra a lui TechArmy si membri lor vor fi casapiti pe oriunde ii gasim.

Vrei sa spui ca tu esti om serios tu nici nucred ca stii ce inseamna om serios, uiti cand ai vrut sa ma omori si nici macar nu am avut vreo tangenta cu tine, asta este si motivul pentru care am iesit din uniune. Daca erai om serios nu amenintai lumea iti vedeai de treaba ta ce crezi demonstrezi daca ne "casapesti" doar ca am avut motive sa iesim din uniune.

Intradevar ghilda este facuta de tine si numele este al vostru puteti sa-l pastrati sanatosioricum sunt de parere ca ne trebuie un nume reoanesc.

Noi acum am eliminat din guild hoti, copii (prea mare bataie de cap cu ei) si am lasat loc pentru cei care vor sa faca ceva serios in jocul acesta.

Nu voi ati eliminat ci ei au plecat cum am fost si noi din cauza voastra am iesit din uniune pentru ca ati fost si veti ramane ....... (fara cuvinte)!!!!

Ghilda Tech_Army din cate stiu eu nu are are limita la lvl. 20

Pentru cei din ghilda Timisoara cum va putem contacta??Aveti uniune poate facem o alianta :)

PS. Cei mai multi din Tech_Army suntem din Timisoara.

Posted

Nu voi ati eliminat ci ei au plecat cum am fost si noi din cauza voastra am iesit din uniune pentru ca ati fost si veti ramane ....... (fara cuvinte)!!!!

cand ai sa te trezesti guild storage fara soase de 7dg si full set garment de 8dg plus niste armuri de 8dg atunci sa imi spui ca ei au plecat ..... daca esti pe dinafara mai bine nu te baga oricum din tech_army singurul cu care se poate discuta in mod civilizat e derionis si zamolxis restu cu care am avut eu unu contact numai injurii...

Respect derionis !!! ar trebui sa invatati si voi astia mai micuti de la aia mai mari ce e aia respectu.

< Personajul cu care joc>

Nume : Arthemis

Server : Redsea

LVL : 28

Build : str 60%, int 40%

Defense : Protector

Guilda : ..............

Functie in guild : ...............

daca imi accepti un sfat, daca mergi pe buildul asta nu ai sa ai niciodata sanse, nu ai sa omori nici un full str nici un full int, nu ai damage nici cu nuke nici cu pshy, parerea mea stai pe arc pana la 42 si fa farm cu gap de 9 apoi da jos arcu si baga spear asa ai sa fii un hybrid care da damage si poate si incasa.

My 2 cent's.

Posted

Respect derionis !!! ar trebui sa invatati si voi astia mai micuti de la aia mai mari ce e aia respectu.

Tu ce crezi ca au am 15 ani sau la ce te reveri oricum aici nu e vorba de varsta ci de caracter!!

Am fost eu nerespectuos fata de voi??

Ma eu pana acum nu am avut nici o treaba nu stiu ce s-a furat si ce nu s-a furat si nici nu ma intereseaza pentru ca nu vreau sa am acces la guild storage (de aici incep problemele). Daca s-au furat lucruri va dau dreptate sa fiti furiosi si va inteleg.

Un lucru este cert Dracov si cu inca cativa colegi au incercat sa ma omoare fara motiv eu nici macar nu am vorbit cu voi vreodata . Asta m-a suparat pe mine . In rest sper si nu vreau sa am nici o treaba cu voi .

Sper sa ne intalnim in joc si ar trebui sa uitam cu toti aceste evenimente si sa mergem mai departe.

Nu cred ca aduce beneficii nici unei parti cearta asta !

Linkul catre care l-am postat l-am pus inainte de a iesi din uniune si nu cred ca am spus ca este al ghildei Tech_Army si oricum nu am facuto cu rea intentie .

Sper ca prin asta am spus totul si nu mai vreau sa discut despre aceste subiecte.

Posted

Pentru cei care ziceau de lag si probleme la conectare : Nu mai fiti ma rai ca oricum se prinde loc mult mai bine acum decat inainte!Cand erau mai putin servere,mereu nu prindeam loc dar acum prind din prima,mai putin in weekend! Asta este

Posted

Tu ce crezi ca au am 15 ani sau la ce te reveri oricum aici nu e vorba de varsta ci de caracter!!

Am fost eu nerespectuos fata de voi??

Ma eu pana acum nu am avut nici o treaba nu stiu ce s-a furat si ce nu s-a furat si nici nu ma intereseaza pentru ca nu vreau sa am acces la guild storage (de aici incep problemele). Daca s-au furat lucruri va dau dreptate sa fiti furiosi si va inteleg.

Un lucru este cert Dracov si cu inca cativa colegi au incercat sa ma omoare fara motiv eu nici macar nu am vorbit cu voi vreodata . Asta m-a suparat pe mine . In rest sper si nu vreau sa am nici o treaba cu voi .

Sper sa ne intalnim in joc si ar trebui sa uitam cu toti aceste evenimente si sa mergem mai departe.

Nu cred ca aduce beneficii nici unei parti cearta asta !

Linkul catre care l-am postat l-am pus inainte de a iesi din uniune si nu cred ca am spus ca este al ghildei Tech_Army si oricum nu am facuto cu rea intentie .

Sper ca prin asta am spus totul si nu mai vreau sa discut despre aceste subiecte.

ehh te-am mai vazut de vreo 2-3 ori prin hotan eu nu cu tine am treaba .... sunt vreo cati-va copilasi de 15 ani care cred ca au cum sa isi bage ..... in mamele noastre .... eu pe aia ii ard cum ii vad .... cat despre drakov o sa isi revina el in simtiri :D sa ajung 70 si ii dau o casapeala :D

Si acum la joaca ca lvl 70 e departe :( :))

Pentru cei care ziceau de lag si probleme la conectare : Nu mai fiti ma rai ca oricum se prinde loc mult mai bine acum decat inainte!Cand erau mai putin servere,mereu nu prindeam loc dar acum prind din prima,mai putin in weekend! Asta este

ehh cand e event nu te conectezi si pace dupa ora 15 pana pe la 24 e grele rau, in weekend de pe la 9 dimineatza :D

Posted

ehh te-am mai vazut de vreo 2-3 ori prin hotan eu nu cu tine am treaba .... sunt vreo cati-va copilasi de 15 ani care cred ca au cum sa isi bage ..... in mamele noastre .... eu pe aia ii ard cum ii vad .... cat despre drakov o sa isi revina el in simtiri :D sa ajung 70 si ii dau o casapeala :D

Si acum la joaca ca lvl 70 e departe :( :))

ehh cand e event nu te conectezi si pace dupa ora 15 pana pe la 24 e grele rau, in weekend de pe la 9 dimineatza :D

Cred ca stiu la cine te referi :)) spar ca anul asta sa ajung la lvl 60 si cine stie poate ne intalnim si dam un trade daca revine lumea la sentimente ma bune :))

Spor la lvl si la dropuri :)

Apropo joc impreuna cu fratemiu pe acelas caracter asa ca in weekwnd sunt online aproape tot timpul adica 20 din 24.

Cat despre logat doar seara sunt ceva probleme dar sunt insistent si in cele din urma reusesc sa intru dupa cel mult 30 min :)))

Posted

Cred ca stiu la cine te referi :)) spar ca anul asta sa ajung la lvl 60 si cine stie poate ne intalnim si dam un trade daca revine lumea la sentimente ma bune :))

Spor la lvl si la dropuri :)

Apropo joc impreuna cu fratemiu pe acelas caracter asa ca in weekwnd sunt online aproape tot timpul adica 20 din 24.

Cat despre logat doar seara sunt ceva probleme dar sunt insistent si in cele din urma reusesc sa intru dupa cel mult 30 min :)))

well pe caracterul asta am facut max 3-4 trade runs ..... vreau sa ajung la 70 .... sa iau in ..... blodyhand sau cum le zice la aia .... dar sa vad de unde iau soase full pe mine de 8dg ca aia numai asa is imbracati nu prea ai cum sa ii dai jos altfel :sef:

Posted

well pe caracterul asta am facut max 3-4 trade runs ..... vreau sa ajung la 70 .... sa iau in ..... blodyhand sau cum le zice la aia .... dar sa vad de unde iau soase full pe mine de 8dg ca aia numai asa is imbracati nu prea ai cum sa ii dai jos altfel :sef:

ce sunt blodyhand ( vacile alea :)) de trade?? )

iar cu 8 dg iti trebuie mult noroc sa gasesti ceva misto la lvl 70 cred ca toti isi pastreaza pentru ei dropurile alae a mai bune.

De ce nu incerci sa faci tu arma cu tablete :) bagi cateva tablete de astral asta in cazul in care ai silk si o faci plus 8-9 in cazul. La lvl 70 nu cred ca se mai pune problema banilor !!

Posted

cand ai sa te trezesti guild storage fara soase de 7dg si full set garment de 8dg plus niste armuri de 8dg atunci sa imi spui ca ei au plecat ..... daca esti pe dinafara mai bine nu te baga oricum din tech_army singurul cu care se poate discuta in mod civilizat e derionis si zamolxis restu cu care am avut eu unu contact numai injurii...

eu nu pot decat sa te numesc NOOB ..dar nu cred k e potrivit pt k nu esti...dar inconstient esti,.....asa cum sunt toti Masterii de ghilda...eu nu sunt..dar daca as fii eu nu al lasa pe nimeni sa puna sos 7D sau 8D nici macar de 5D sunt mult prea sscumpe si romanii is JIGODIII mari in sro....DACA e vreo unu din voi PARAZITU dp Aege si care a avut ghilda PARAZITII stii bine la ce ma refer esti o JIGODIE...ai furat si ai fugit vino sa dai piept cu mine si cu toata ghilda si uniunea mea...

Eu unu sunt de parere k drepturile in ghilda sa se dea pe valoarea playerului nu la orice parci de lvl 25 avar si nesatul si disperat dupa gold drept de Storage...sry but no Offens Dreptule sry no offens..si pt aia mici ((adik aia tineri k varsta.) RESPECTATI si veti fi respectati...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...