atentat Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mai...eu va recomand sa incercati...sa puneti acolo posturi si elea elea....Data trecuta am postat si am castigat...am fost singurul de pe gaia si nu am bagat deoc silk in perioada aceea,iar altii au bagat mii.Trebuie doar sa ai noroc :PMaine bag 50 silk...ca na..poate am noroc iar :P
MvL_ZISUS™® Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 puteti uploada careva un sro_loader :pray: ms ciupilan :tiphat:
ciupilan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 cu mare placere...dar pe viitor sa nu ceri sa ti se faca upload de la cineva anume si cere un site oficial pt k unii oameni de pe aici se tin de sotii:Phttp://rev6.nihplod.com/index.php/Loader pw recyfer.info e garantat 100% cel putin de mine:)
HellCritical Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 cu mare placere...dar pe viitor sa nu ceri sa ti se faca upload de la cineva anume si cere un site oficial pt k unii oameni de pe aici se tin de sotii:Phttp://rev6.nihplod.com/index.php/Loader pw recyfer.info e garantat 100% cel putin de mine:)nu cred ca exista hackeri in sro pe forum-ul asta..
koila Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Cine buteaza acum cu softmode? am o problema... imi da DC cand incepe sa atace :angry1:
ciupilan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 nu cred ca exista hackeri in sro pe forum-ul asta..cam cu cat credeti k se vinde o arma cu imm 3 pe ea de 85 si ceva blue... raspundeti pe pm k sa nu afcem spawnimi asm un warn dar nu am ce face il merit...si k sati raspun la "raspuns" ... poate k nu sunt hackeri pe acest forum dar exista "Indiferenta" si iti da unu un loader cun kaylogger in el pe care si el l-a luat la intamplare de la altu care se pricepe la asa ceva si uite asa merge din pc-u in pc-u si ne miram de ce suntem hackti... si aici ma incheiat de a mai scrie pe aest forum fara un raspuns 100% legat de joc:)(imi asum warn-u)!!am tot resepetu pt anumite perosane de pe acest forum :tiphat:
alexxx70 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ...pt inca impatimitii SRO,pt viitor se anunta niste vesti care deocamdata sunt doar zvonuri, si anume :"Summary: It is unveiled that the development of Silkroad Online's sequel Silkroad Online II has been launched by Joymax, the developer of Silkroad Online. The project has just been started and there are about 30 developers working for it. The game is preliminarily scheduled to release in 2010.am gasit asta pe mmosite.com, nu am inventat-o eu asa ca nu sariti la gatul meu :P RESPEC"ALL :tiphat:
ciupilan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ...pt inca impatimitii SRO,pt viitor se anunta niste vesti care deocamdata sunt doar zvonuri, si anume :"Summary: It is unveiled that the development of Silkroad Online's sequel Silkroad Online II has been launched by Joymax, the developer of Silkroad Online. The project has just been started and there are about 30 developers working for it. The game is preliminarily scheduled to release in 2010.am gasit asta pe mmosite.com, nu am inventat-o eu asa ca nu sariti la gatul meu :P RESPEC"ALL :tiphat:te credem pt k a inventato altcineva... aceasta stire a mai fost postata cu ceva pagini in urma de catre speedy si tot el a confirmat k este o inventie:)
Adii Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ma lasat cu buza umflata cel putin p mine cu cat cumperi mai mult silk ...sanse mai mari dea)) doar eventu de 30 % defapt eventu cu 30% e facut ca sa iti cumperi si tu tiket si finda ca multi vor intra pt event vei fi nevoit sa ai premium asa ca fac cum fac tipii astia si tre sa le dai bani nus daca ati inteles dar eu vreau sa spun ca pentru toate3 event-urile trebuie sa cumperi silk ca sa castigi .... e totusi un event insa nu e ceva iesit din comun ..... sa ne multumim si cu cel 30% sunt sigur 100% ca nici un roman nu se va afla in cei 100 care vor primi premii .
m4R10 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 hmm, eu am un prieten bun care are 3 charuri 90, pe fiecare isi cumpara in fiecare luna premium plus, pet, si devil spirit, si are toate dressurile, si kum apare un dress nou kum il cumpara. Oricum 80% vor fi turci care vor castiga
Darth_Andrei Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Era foarte greu de ghichit ca Joymax vor sa isi umfle buzunarele.Arabii vor castiga . Stiu cineva care o sa castige aproape 100% , bloodyboss (capital i) parca asa era numele.Pune mult silk - > babel - > Arab. But w/e joymax sux .Nici nu ma mai bag la prostii de acestea...timp si bani pierduti aiurea. Peace OuT :tiphat:
iReaLRauL Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Joymax nu se compara cu companii cu NCsoft sau altele ..Nu-mi vine numele in minte .. Parca producatorii de la Aion .. Sau poate le incurc ..Scuze pentru off guys
Darth_Andrei Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cer opinia si sfatul vostru.Pentru FullInt ar trebui sa ridic si windless(dull) pentru ca nu stiu daca m-a va ajuta fmult .. Raspunsurile sa fie si motivate daca se poate kkthxbay :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cer opinia si sfatul vostru.Pentru FullInt ar trebui sa ridic si windless(dull) pentru ca nu stiu daca m-a va ajuta fmult .. Raspunsurile sa fie si motivate daca se poate kkthxbay :tiphat: pai daca bati si cu spearu ca nuker ai doar 2 skiluri soul spear si mars (aia care te invarti :P )deci presupun ca iti trebuie ca restu de la spear nu te prea ajuta (cele de atac)
Darth_Andrei Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ms . Acu am emperor , bloody snake , ghost si pasiva.Acu cred ca o sa pun windlessu
BijuuMode Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cer opinia si sfatul vostru.Pentru FullInt ar trebui sa ridic si windless(dull) pentru ca nu stiu daca m-a va ajuta fmult .. Raspunsurile sa fie si motivate daca se poate kkthxbay :tiphat: am vazut la multi care is pe spear au puse doar pasiva soul spear emperor si goust spear cloud sau cum se cheama a si fly dragon b less acu depinde de tine
Darth_Andrei Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Chestia e ca eu sunt curios daca m-a ajuta la pvp mult =\ ... Multi inclusiv Lee mi-au zis ca e bine , altii ca nu . Acu nu stiu , o sa mai astept.
orezExpandat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 guys cine imi poate explica ce inseamna critical? adica stiu ce este ca se prinde mai repede daca ai un critical mare la arma,dar sa zicem ca te bati cu un mob si dai asa dmg : 2375,2300,critical 3600si iara un dmg sa zicem 4200. intrebarea mea este de ce se zice critical daca poti da dmg si mai mare ca el?. nu stiu daca ma intelegeti;daca e ceva pot incerca sa explic si altfel dar chiar nu inteleg :) sper sa nu fiu offtopicaaa and btw nu vi se pare ca sro are cel mai tare mod de a sterge charul?adica daca esti intr-un club sa zicem si esti loggat si mergi pana la baie iti poate sterge cineva charul(la unele jocuri fara sa te ask ceva),la wow de ex daca ai un prieten care vrea sa se razbune pe tine si iti stie pw iti sterge charu ca te intreaba care e pw parca,la archlord trebuie sa scrii YES parca numai retin minte,dar la sro ...la sro abia intr-o sapt iti sterge charul :P
BijuuMode Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 guys cine imi poate explica ce inseamna critical? adica stiu ce este ca se prinde mai repede daca ai un critical mare la arma,dar sa zicem ca te bati cu un mob si dai asa dmg : 2375,2300,critical 3600si iara un dmg sa zicem 4200. intrebarea mea este de ce se zice critical daca poti da dmg si mai mare ca el?. nu stiu daca ma intelegeti;daca e ceva pot incerca sa explic si altfel dar chiar nu inteleg :) sper sa nu fiu offtopic aaa and btw nu vi se pare ca sro are cel mai tare mod de a sterge charul?adica daca esti intr-un club sa zicem si esti loggat si mergi pana la baie iti poate sterge cineva charul(la unele jocuri fara sa te ask ceva),la wow de ex daca ai un prieten care vrea sa se razbune pe tine si iti stie pw iti sterge charu ca te intreaba care e pw parca,la archlord trebuie sa scrii YES parca numai retin minte,dar la sro ...la sro abia intr-o sapt iti sterge charul :P da la cabal un char peste 80 nu merge sal stergi trebe sa trimiti tiket la support ON topic crt inseamna dmg mai mare decat cel obisnuit(constant )
DebiL Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 am si eu o intrebare cum pot skimba vs la ISRO sa ajunga la 1.150 ??:(
Dr4q_Sti3 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 guys cine imi poate explica ce inseamna critical? adica stiu ce este ca se prinde mai repede daca ai un critical mare la arma,dar sa zicem ca te bati cu un mob si dai asa dmg : 2375,2300,critical 3600si iara un dmg sa zicem 4200. intrebarea mea este de ce se zice critical daca poti da dmg si mai mare ca el?. nu stiu daca ma intelegeti;daca e ceva pot incerca sa explic si altfel dar chiar nu inteleg :) sper sa nu fiu offtopicaaa and btw nu vi se pare ca sro are cel mai tare mod de a sterge charul?adica daca esti intr-un club sa zicem si esti loggat si mergi pana la baie iti poate sterge cineva charul(la unele jocuri fara sa te ask ceva),la wow de ex daca ai un prieten care vrea sa se razbune pe tine si iti stie pw iti sterge charu ca te intreaba care e pw parca,la archlord trebuie sa scrii YES parca numai retin minte,dar la sro ...la sro abia intr-o sapt iti sterge charul :Pai dat apoi demage mai mare pt ca ai pe un dress cumparat cu silk ignor monster 1% de aia cred si cu cat ai crit mai mare pe arma cu ata dai mai multe crit dar aia cu atacul mare nu il dai 1 data la 10 skiluri ca crit (mam cam invartit in cerc da intelegi u)
Equilibrium Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Am reusit si eu sa ating un nou lvl... new degree, lvl 64 :wub: imediat poate fac rost si de un arc de 64 +6 :D
Birchoff Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ai dat apoi demage mai mare pt ca ai pe un dress cumparat cu silk ignor monster 1% de aia cred si cu cat ai crit mai mare pe arma cu ata dai mai multe crit dar aia cu atacul mare nu il dai 1 data la 10 skiluri ca crit (mam cam invartit in cerc da intelegi u)... sau poti lovi mai puternic cu un skill superior decat utilizand un skill mai putin performant cu care ai prins si crit ...dar intotdeauna damage dat cu crit in conditii similare (ma refer aici la acelasi skill) este mai mare decat damage obisnuit ... crit de fapt este o sansa fericita de a-ti fi multiplicat damage cu un anumit coeficient ... aceasta sansa creste odata cu o caracteristica de crit mai mare pe arma (la cele pur magice nu conteaza, crit este un concept fizic), dar si ajutata de skiluri (vezi la arcas) ...RESPECT :tiphat:
orezExpandat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ... sau poti lovi mai puternic cu un skill superior decat utilizand un skill mai putin performant cu care ai prins si crit ...dar intotdeauna damage dat cu crit in conditii similare (ma refer aici la acelasi skill) este mai mare decat damage obisnuit ... crit de fapt este o sansa fericita de a-ti fi multiplicat damage cu un anumit coeficient ... aceasta sansa creste odata cu o caracteristica de crit mai mare pe arma (la cele pur magice nu conteaza, crit este un concept fizic), dar si ajutata de skiluri (vezi la arcas) ...RESPECT :tiphat:aham am inteles,thnx guys