Guest The_KniveS Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 tio facut ccf k si unui prieten de-al meu a platit gold in jo unuia sai bage silk... i=-o bagat silku si a 2- zi dimineata era banat... cumparati silk de pe site la joc nu de la persoane dubioase
atentat Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Mie mi-a bagat mai demult unu din Rusia 300 de silk sa-mi iau Golden Ticket si Iepure .. Si dupaia am luat ban .. poate a facut charge back
qasi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 :) Nu-mi amintesc sa fii poze cu alti unici decat Shaitan :) in fine forumul s-a transformat in messenger.@ Salam nu cred ca mai apuc cap 100 :) m-am plictisit total de sro ma gandesc sa vand caractereledak le vinzi lasa si aici pe forum un ''anunt'' ma tenteaza :D
Florin_LOVE Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 am un prietncare trebuie sami bage 300silkazi a fost la banca sa isi bage si el 50silk(a pus bani)si azi si-a bagat el 50silk si nu ia cerut codul ala(ala de trebuie sa ceri extras de cont)iar mie nu a putut deoarece ia cerut codul ala din 4 cifreiar pe extrasul de cont nu a scri acel cod pt ca a cerut
HellCritical Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 #-o Adydrn :( avea lvl 90 wizard... FF ... dar a luat ban :-j si bagase la silk..................in poza nu sunt toti din guild... doar cei care erau online... ca ceilalti sunt mai idioti... #-o Nvm.... OFF: Am Widescreen 1680x1050 :D :>
DebiL Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 care joaca pe poseidon si poate sa ma ajute si pe mine cu Guild its boring solo:D
Darth_Andrei Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 #-o Adydrn :( avea lvl 90 wizard... FF ... dar a luat ban :-j si bagase la silk..................in poza nu sunt toti din guild... doar cei care erau online... ca ceilalti sunt mai idioti... #-o Nvm.... OFF: Am Widescreen 1680x1050 :D :>" ca ceilalti sunt mai idioti... #-o " Serios ? Dar cu ce esti tu mai brav ca ei , si ce drept ai tu sa vorbesti asa despre ei , mai ales nici nu-i cunosti , spre exemplu :Splinter , k1d .. Mai intreaba lumea de ce sa stai in guild cu romani.De incheiere te anunt , eu joc pe k1d din cand in cand si sa iti tii gura.
Erhard Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 uitativa la noua mea semnatura :X:XCe "jmen" esti.warn level up, spam
qasi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 (edited) wizzX esti din brasov?warn level up, spam Edited February 9, 2009 by Regenesis
PsychoR0 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 am un prietncare trebuie sami bage 300silkazi a fost la banca sa isi bage si el 50silk(a pus bani)si azi si-a bagat el 50silk si nu ia cerut codul ala(ala de trebuie sa ceri extras de cont)iar mie nu a putut deoarece ia cerut codul ala din 4 cifreiar pe extrasul de cont nu a scri acel cod pt ca a cerutcred ca stiu de cesi eu am patit la fel am cumparat 100 silk o zi si dupaia nu a mai mers sa mai cumpar pentru ca imi cerea codul ala de 4 cifre eu cred ca exista o limita cu care sa cumperi fara codul ala
Aldguth Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Iesim la o bere? LE: Cancel that, your too young :(
Erhard Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Eeeh, nu neaparat ^^. Daca faci cinste, vin ^_^.
Birchoff Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ... chiar nu ati auzit de messenger ? devine extrem de enervant sa rasfoiesti zeci de pagini care au fost postate intre timp, si sa nu gasesti decat saluturi si alte asemenea ... ... stie careva vreun site pe care sa se fi calculat drop rate-ul pe masura ce cresti in level ? de o saptamana de grind la monster level 80 nici un drop... cat de nefolositor .. ma refer aici la itemi, nu pietre sau sageti ... RESPECT :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ... chiar nu ati auzit de messenger ? devine extrem de enervant sa rasfoiesti zeci de pagini care au fost postate intre timp, si sa nu gasesti decat saluturi si alte asemenea ... ... stie careva vreun site pe care sa se fi calculat drop rate-ul pe masura ce cresti in level ? de o saptamana de grind la monster level 80 nici un drop... cat de nefolositor .. ma refer aici la itemi, nu pietre sau sageti ... RESPECT :tiphat: nu stiu daca este dar la 80 si eu am patit asa ca tine am avut 4 iteme in 3 saptamani din care 3 intr-o zi bate on pt de 8 ca acolo cad mai multe:))
Aldguth Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Vorbesc super silkroadisti care isi arata semnaturile facute in paint brush Am scris un singur reply off topic, urmatorul mesaj a fost trimis pe pm. Vai ce bine era cand nu respirati voi pe aici, cata distractie la inceputul calatoriei pe drumul matasii :(
Regenesis Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Distractie, nedistractie, nu faceti spam inutil aici. Florin LOVE a primit suspend 7 zile. wizzX, Aldught si gasi warn level up pentru spam.
Aldguth Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Fara nici o suparare, tu cum ai ajuns moderator la jocuri?Threaduri interesante despre gaming niet, posturi iluminante in acelasi domeniu nope, experienta "profesionala" scazuta din cate imi dau seama...un warn pe aici, un suspend pe acolo, atat. Mici cerinte necesare pentru posturi mari, fie ele si pe baza de voluntariat.
Darth_Andrei Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 stie careva vreun site pe care sa se fi calculat drop rate-ul pe masura ce cresti in level ? de o saptamana de grind la monster level 80 nici un drop... cat de nefolositor .. ma refer aici la itemi, nu pietre sau sageti ...RESPECT :tiphat:Pai ma nu exista , ca sa maresti sansa de droprate , boteaza intr-un singur loc foarte mult . Cumpara multe potiuni 700-800 (mana) ca hp nu folosesti asa multe , eu unul inca fol large xD n-am nevoie de mai mult.De 4zile dropurile in spotul meu (Brain PeaK) sunt - inel 76 +3 staff 76 - mag 48% , prot hand 76 , garm hand 76 , legs 80 euro , shield 76 br 17(acu e +5) , earring 78 si un ring 80 chinese. ^^ :tiphat: Peace OuT
Erhard Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cu riscul de a lua suspend, trebuie sa zic asta: Regenesis, u are a goddam fun-killer ^_^.
IINeoII Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 dropurile sunt calculate in baza de lvl..de exemplu daca tu ai 78-80 si omori mobi de 75-76 pt o zi...iei mai multe dropuri decat daca omori 78-80....plus ca max drop rate e la mobi de culoare verde...respect :tiphat:
Guest Dott Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 unde e sectiunea ecsro?? daca stie vreo careva sa posteze link pls
iReaLRauL Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 OFF:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=207597Era chair sub sectiunile importante . Puteai folosi si comanda "Search"Si ca sa fiu si la subiect .. Cu cat pot da o pereche de Earrings de 31+5 No Blue ?EDIT: De europeni :)
SRO_BOY Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 (scz daca e mare nush cum sa o fac mica) Urisau in tara piticlor (lol ce bug):D