Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Wow frate da nu stii englez? >.> omg.. cred ca tre' sa ma retrag de pe forum.

lasa trane adik na ce rost mai are sa vb aici,,,, pana la cap 100 doar verificam ce mai messengeresc astia pe forum ca na plictiseala mare

Posted

http://img25.imageshack.us/img25/3135/sro2009020818543121vp9.jpg

1 ora am stat ca sa-i aliniez X(X(

gg pentru bandit fortress

de Adydrn mai stiti ceva ca b=inca juca cand am plecat io de pe pacific (Psycho_aus eram intrun guild 4ur34il nush sigur cum e :P )

Posted

ma retrag si eu de tot ....... valabil si aici cuvintele "nu poti face nimic bun cu romanii". Si pentru cei care se cred asa nevinovati(salam, trane etc.) sa stiti ca era mai "interesant" cand puneati voi poze ca cica ati luat pe tg sau eu stiu ce uniq de lvl mic.

Posted

1 ora am stat ca sa-i aliniez X(X(

pff fff misto dar frate ce monitor ai ma :))) e de 2 ori cat al meu..

mda marca joytantalaii inspectie pe hercules de juma de ora ...ink nu so terminat:((( sper sa-l iau pe lord :beer:

Posted

ma retrag si eu de tot ....... valabil si aici cuvintele "nu poti face nimic bun cu romanii". Si pentru cei care se cred asa nevinovati(salam, trane etc.) sa stiti ca era mai "interesant" cand puneati voi poze ca cica ati luat pe tg sau eu stiu ce uniq de lvl mic.

auzi u cat ai dat pe sosu bow? sau a fost drop?

cat costa un sos sword/shield/bow pe persia sau orice server mai vechi

Posted

pai de unde poza daca intru si stau pe loc si chatuesc si atat

nu am premium but sau altele

mai merg la huntareala 1 data pe luna

asta e jocu asta a devenit borring nush ce ai vrut tu sa zici

asa ca astept cap 100 sami dea pofta de joc

am facut toti unici macar o data ce mai vrei am facut de toate in joc

in afara de +peste 7

Posted

Si pentru cei care se cred asa nevinovati(salam, trane etc.) sa stiti ca era mai "interesant" cand puneati voi poze ca cica ati luat pe tg sau eu stiu ce uniq de lvl mic.

:) Nu-mi amintesc sa fii poze cu alti unici decat Shaitan :) in fine forumul s-a transformat in messenger.

@ Salam nu cred ca mai apuc cap 100 :) m-am plictisit total de sro ma gandesc sa vand caracterele

Posted

:) Nu-mi amintesc sa fii poze cu alti unici decat Shaitan :) in fine forumul s-a transformat in messenger.

@ Salam nu cred ca mai apuc cap 100 :) m-am plictisit total de sro ma gandesc sa vand caracterele

dupa parerea mea cap 100 se va baga la anu asa am inpresia si 100% nu vinzi charurile pana atunci eu am un prieten care are char de lvl 85 Ff blader si iteme sos,som pe el si 12 bil gold vreau sal dea cu 6 mil si pauza nu il ia nimenea cand aude romanu 6 mil parca iai dat cu lopata in cap

Posted

Intrebarea mea se refera la premium.

Daca cumpar acum premium, imi expira dupa cele 28 de zile si nu mai cumpar...posibil sa iau ban ? Intreb si eu...

Nu folosesc bot ca sa stiti

Posted

Daca cumpar acum premium, imi expira dupa cele 28 de zile si nu mai cumpar...posibil sa iau ban ? Intreb si eu...

nu daca esti legit fara loader/bot pk2 edit etc etc nu ai de ce sa ei ban

Posted

nu daca esti legit fara loader/bot pk2 edit etc etc nu ai de ce sa ei ban

lmao =))=))=)) cred ca glumesti, ai uitat perioada in care joymax bana la gramada? atat goldboti cat si legiti? chiar daca nu folosisera nimic? sa fim seriosi,acest joc e doar o ruleta ruseasca.

Posted

Nu iti iei ban chiar daca folosesti bot. Oricum ar trebui sa stii ca odata ce`ti iei prima tura de silk nu ai sa te opresti prea curand sa bagi bani ;)

Posted

Pfoai! Print screen + add text in paint brush. Ce demential esti.

hahahahahahahaha .... hahahahahahahahahahah ......

sa trag o gura de aer... hahahahahahahahahahahaha

on topic. am devil spirit grade b pe iris .. si sunt curios ce face, mai ales ca scria ca se poate upgrada... idei cineva? thnx

Posted

Mie mi-a bagat mai demult unu din Rusia 300 de silk sa-mi iau Golden Ticket si Iepure .. Si dupaia am luat ban .. :-??

tio facut ccf k si unui prieten de-al meu a platit gold in jo unuia sai bage silk... i=-o bagat silku si a 2- zi dimineata era banat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...