Florin_LOVE Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ce sa nu poti?sa imi bag silkfara sa am paypaladika sa pun datele de la card si toate alea
Albert1994 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 sa imi bag silkfara sa am paypaladika sa pun datele de la card si toate aleadaca nu ai card nu poti cumpara silk :tiphat:
salam30 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mergea inainte billgate dar acu nushasta e asa cum ai vrea tu
Florin_LOVE Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 niste chesti despre a III-a rasahttp://uniro.forumz.ro/general-f6/islamic-race-t127.htm
Albert1994 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 eu pe site la ksro nu vad detalii destre islam race.....unica noutate sunt acele 2 ''cutii'' la item mall :tiphat:
BijuuMode Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 @badfist dc nu ai inceput sa bati wizzu ala cu ceocanul de la fortres?? cumva ma ei la misto cu ciocanu ala la mobi dau dmgi 1 dapoi la un player mai mult de dmg 1 nu dai ;)
Florin_LOVE Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ai ghicit te luam la mistodar lam vazut pe unu ce lo omorat pe un wizz de 20dar io dat burn
qasi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 niste chesti despre a III-a rasahttp://uniro.forumz.ro/general-f6/islamic-race-t127.htmpe Ksro nu scrie nimic.dar ar fi tare sa bage a3-a rasa...
BeautifulMind Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 "Se stie deja ca update-urile de pe ksro sunt bagate dupa 4-5 luni si pe isro."Unde a vazut asta asa ceva nu stiu , dar aia au legend 7 sau cat au si noi avem abia 3 :)http://www.youtube.com/watch?v=SiZjhx829K8...feature=related
Florin_LOVE Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SiZjhx829K8...feature=relatedchestia asta am bazuto de sute de oriEdite: in doar 3 zile goldboti miau facut o pagina aproape plina de materialesi aproximativ 10mil + o pagina in toatal de elixire din fiecare!!eu zic ca sa meritat sa ii crescsi inca cevain aceste 3 zileiam lasat la botat maxim 5ore pe zi!!
HellCritical Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 chestia asta am bazuto de sute de oriEdite: in doar 3 zile goldboti miau facut o pagina aproape plina de materialesi aproximativ 10mil + o pagina in toatal de elixire din fiecare!!eu zic ca sa meritat sa ii crescsi inca cevain aceste 3 zileiam lasat la botat maxim 5ore pe zi!! bravo... #-o dar ii tii in acelasi spot?
Florin_LOVE Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 bravo... #-o dar ii tii in acelasi spot?adika??
HellCritical Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 adika??esti greu de cap? adica i-ai dus pe toti in acelasi loc si isi fac ks unii la altii? #-o
Florin_LOVE Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 esti greu de cap? adica i-ai dus pe toti in acelasi loc si isi fac ks unii la altii? #-onu de locam facut spoturi diferiteau fost pusi o data asa la lvl mic cam pe al 24 si iam pus in party xpEdite: ce multe elemente au iesit de pe urme acelor materiale :X:Xsi ce ma bucur ca se baga din nou eventca orcum am ramas fara moving speedcredca am sa ii pun la mobi de lvl mic in party sx/item share sa culeaga bux
Albert1994 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ma bucur ca se baga din nou eventca orcum am ramas fara moving speedcredca am sa ii pun la mobi de lvl mic in party sx/item share sa culeaga buxunde scrie ca se face event nou??? :-? :tiphat:
PsychoR0 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 unde scrie ca se face event nou??? :-? :tiphat:cred ca se refera la cel de pasti :blink:
qasi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 sau la 14 Februarie :wub: (chinezii nu au pasti) tr ceva care se aplica in mai multe (multe multe) tari. si + 14feb e peste 6 zile. APP ar fi tare dak s-ar baga event de 1 APRILIE!
iReaLRauL Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Sa scrie ca se baga event si dupaia teapa lol
Florin_LOVE Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Hello. This is Silkroad Online.We inform our users that provision of Devil Spirit B grade which was one of Thanksgiving day Web Event prize has been delayed.We will make an announcement before the provision.We apologize for delay of prize provision.
Darth_Andrei Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Asta era atunci cu Web cand userii trebuiau sa ghiceasca ce e acea manusa , cei care au avut raspunsuri apropiate au primit asta. Te anunt ca thanksgiving day a trecut de mult . Peace OuT :tiphat:
HellCritical Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Asta era atunci cu Web cand userii trebuiau sa ghiceasca ce e acea manusa , cei care au avut raspunsuri apropiate au primit asta. Te anunt ca thanksgiving day a trecut de mult . Peace OuT :tiphat: ce mai faci man? nu mai joci deloc pe pacific?
PsychoR0 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 unde ii gasesc pe Slow Wing tribe ca iam vazut odata si numai stiu unde sunt
Trane Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Hello. This is Silkroad Online.We inform our users that provision of Devil Spirit B grade which was one of Thanksgiving day Web Event prize has been delayed.We will make an announcement before the provision.We apologize for delay of prize provision.Wow frate da nu stii englez? >.> omg.. cred ca tre' sa ma retrag de pe forum.
TATAluiBAMBI Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 tu crezi tot ce zice asta? :-j :-j NORMAL CA NU AU :-j :-j #-o #-o Cum spuneam... exista 2 lucruri infinite... universul si prostia umana!cine spunea asta???Nu,este Csro, iar unicii stau in viata 3h fiecare...CSRO=Chinese SRO.Dupa inspectie ,guilda a luat 3 unici : tg,cerb si ivy3h .. sau 1-5 minute... max ... medusa sta i in viata cam 30 min