Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cu cat se vinde un stone of luky de 8D pe gaia (l-am gasit la event (capture the flag) si nu am ce sa fac cu el la 5D)

nush poate 3-4 kk

unu de 9 dgr se da cu max 8 kk

Posted

nush poate 3-4 kk

9 d maxim 9 kk=)))) poate la u pe server dar pe serverele noi cred ca ajunge si la 20kk si de 8 d nu prea mult oricum:D

EDIT

tabletele de int si str 9d cu cat se vand pe alps oare ?

apasati F si cautati ma ce tot intrebati pe forum nimicuri de atsea ca nu joaca toata lumea pe serveru vostru fiecare cu al lui asa ca serch

EDIT cat costa un star chips in suceava?

Posted

nush poate 3-4 kk

ms ca mi-ai zis ca eu il dadeam cu1200k

Am facut cel mai mare plvl posibil...

care?

Posted

care?

M-am imprietenit cu un chinez care boteaza de la 3 la 7-8 si toata guilda era la el.Dar asta fac pana la lvl 40 ,dupa aia mergem in pty de 8 la kill mai luam niste iteme....App pe svr care joc e un sg thief player sau 2 ; Facem trade 5* pana facem guilda lvl 3

Posted

M-am imprietenit cu un chinez care boteaza de la 3 la 7-8 si toata guilda era la el.Dar asta fac pana la lvl 40 ,dupa aia mergem in pty de 8 la kill mai luam niste iteme....App pe svr care joc e un sg thief player sau 2 ; Facem trade 5* pana facem guilda lvl 3

mishto ,bravo

Posted

gz.... continua sa folosesti pk2.... ca in curand o sa te vad plangand...

Prietene, tu m-ai vazut pe mine aici plangandu-ma ca daca iau ban ce o sa ma fac ? Nu cred ca ai vazut asta. Eu nu dau 2 bani pe jocu asta asa ca tine opinia pentru tine. Iau ban si gata, macar e fun. Sa sti ca o sa mi se faca dosar penal pentru ca am modificat media.pk2 in silkroad

Posted

Prietene, tu m-ai vazut pe mine aici plangandu-ma ca daca iau ban ce o sa ma fac ? Nu cred ca ai vazut asta. Eu nu dau 2 bani pe jocu asta asa ca tine opinia pentru tine. Iau ban si gata, macar e fun. Sa sti ca o sa mi se faca dosar penal pentru ca am modificat media.pk2 in silkroad

nu inteleg cum ti a mers pk2 cu 10 dg ca pe mine ma da afara

Posted

nu inteleg cum ti a mers pk2 cu 10 dg ca pe mine ma da afara

In primult rand trebuie sa downloadezi ksro. Instalezi ksro, copiezi data.pk2 din ksro in isro(faci backup la cele originale). Cu pk2extractor scoti din media.pk2 : itemdata_5000(pt chinezi) sau itemdata15000(pt europeni) si le deschizi cu notepad. Apoi modifici codurile de acolo, salvezi si cu pk2editor bagi inapoi fisierul respectiv in media.pk2. Intri in silkroad si vezi daca mere ;)

Posted

poi faza e urmatoare ei ban -> chargi back-> cont debanat ;) -> si poti juca in continuare :)

contul cu CB nu o sa il mai vezi u debanat decat peste 100 de ani .... ce spui u acolo e o magarie pt k asa ar face toti ar baga mi de silk ar face in asa fel incat sa ia ban dintr-un motiv anume ar face CB si si-ar recupera si banii si contu:)))) ceea ce este o tampenie si ceea ce priveste pk2 nu cred k o sa ia ban dk are silk...

Posted

contul cu CB nu o sa il mai vezi u debanat decat peste 100 de ani .... ce spui u acolo e o magarie pt k asa ar face toti ar baga mi de silk ar face in asa fel incat sa ia ban dintr-un motiv anume ar face CB si si-ar recupera si banii si contu:)))) ceea ce este o tampenie si ceea ce priveste pk2 nu cred k o sa ia ban dk are silk...

se vede ca nu ai inteles daca tu ei ban da pt bot sau inv detect faci CB iar ei til deblocheaza mai ales daca ai luat peste 1-2 k silk asta e faza ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...