Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

inebunescccccccccc koreeni astia is jegosi?E intrebarea sfarsitului de an 2006. astia nu sunt in stare sa faca o insepctie.. si daca tip dupa timpul meu dp veveritza imi dau in barba. :angry1: E clar nu le pasa de noi, le pasa doar de conturile lor grase..Cat respect am pt astia kre le Hack-uesc serverele :dance:

Posted

nu mai poooooooooooot, sunt la munca si pana la 18 cand ajung acasa mai e o gramada :hair: !

in alta ordine de idei, postati si voi ce lucruri ati gasit pe timpul eventului.

ne vedem in joc :D

Posted

salut, cam astea am primit in aprox.3h de jucat aseara:

4 monster (party use) scroll

2 dodge scroll (+30%, 1h)

1 HP scroll (+500)

nu e mult dar astept sa mai capat si un steag :D

STIU CA TOATE CUTIILE TREBUIE TRANSFORMATE PANA LA SF. EVENTULUI

dar intrebarea e :"TOT CE PRIMESC POT FOLOSI SI DUPA EVENT?" :pray:

EX. un HP scroll sa-l folosesc peste o luna

Posted

eu aseara in 4 ore am primit vreo

5 MP dde 500

1 intermediar return scrool

si un dodge scrool

iar fratemiu a primit un costum de de hunter dinala de 1 mil

Nu cred ca se pun astia dupa event sa umble la fiecare in inventar sa vada daca mai are ceva de la event .

Si ar fi culmea sa imi ia costumul ala de Hunter cu care voi incinge Hoti dupa LVL 60 :))

TechArmy Forum

Posted

salut, cam astea am primit in aprox.3h de jucat aseara:

4 monster (party use) scroll

2 dodge scroll (+30%, 1h)

1 HP scroll (+500)

nu e mult dar astept sa mai capat si un steag :D

STIU CA TOATE CUTIILE TREBUIE TRANSFORMATE PANA LA SF. EVENTULUI

dar intrebarea e :"TOT CE PRIMESC POT FOLOSI SI DUPA EVENT?" :pray:

EX. un HP scroll sa-l folosesc peste o luna

Da...le poti folosi si dupa event...nu mai poti folosi boxurile dupa finalizarea eventului !! :tiphat:

Posted

Da...le poti folosi si dupa event...nu mai poti folosi boxurile dupa finalizarea eventului !! :tiphat:

Eu personal am auzit ca pot fi folosite si nu dispar, dar nu merg. De ex un prieten si-a cumparat inainte de inceperea eventului un scroll de 500hp increase ramas probabil de la eventul trecut(de Paste daca imi aduc aminte). Doar ca hp`ul a ramas acelasi dupa ce l-a activat :angry1:

Posted

M-am gandit la ceva.... poate la uni nu le va place... dar nah mi se pare o idee buna :) hai sa zicem toate informatiile despre characterul vostru..... EXEMPLU ( AHH SI PLUS POZA NEAPARAT! )

Server : Olympus

LVL : 24

Build : full strenght

Weapon : archer - cold

Guilda : HUN_Legion

Functie in guild ( la care are ) : Gladiator

SI POZA

http://img128.imageshack.us/img128/7186/sro2006111813341480ah6.jpg

EDIT : doar ca poza asta a fost facuta cand eram la 22 ( LVL )

Posted

Cine joaca pe Troy si are nevoie de o ghilda sa caute pe cineva din Tech_Army de preferat ar fi sa vorbeasca direct du Derionis LVL 70 care este seful Ghildei .

Momentan suntem 40 toti ramani majoritatea suntem din Timisoara.

Suntem in cautare si de alte ghilde de romani de pe troy pentru aliante.

Posted

intrebare,intrebare : ati primit la So-ok atatea itemuri cate cutii ati avut sau nu??

tare imi e ca ma cam trage in piept :( la 10cutii am primit 8 itemuri

e vreo explicatie?

Posted

mda am un prieten care a gasit un jewelry box , am inteles ca daca il dai la So Ok primesti ceva ? ma rog , am mers , el a dat click pe So Ok si zice ca apare doar end conversation :/ , intrebarea este : cum dai pachetu ?

Posted

mda am un prieten care a gasit un jewelry box , am inteles ca daca il dai la So Ok primesti ceva ? ma rog , am mers , el a dat click pe So Ok si zice ca apare doar end conversation :/ , intrebarea este : cum dai pachetu ?

zii si tu cand s-a intamplat asta si pe ce server.

cine stie poate e vreun bug sau mai stiu eu ce(sper ca nu :pray: )

cel putin aseara pe red sea am putut schimba.

btw este totusi un bug

nu poti primi :

1mil female hunter flag

1mil female thief suit

1mil male trader flag

Posted

Doamne! Ma doare capul ca atunci cand incepe "event" si nu ma lasa sa intru in joc :blink:, ca niciodata nu am mai intrat in joc numai cu event...server crowded tot timpul pana se inchide eventul ... ce sa fac? Oare are server limitat nr de jucatori sau IP identice?

Trebuia sa stea calmi de oameni astia :D daca avea lvl la maxim si ce mai vrea sa joace? Ca eu am lvl 29 si as vrea sa cresc rpd de la event :(

Posted

si eu am patit sa nu imi transforme toate cutiile ex am dat 11 cutii si am primit vre-o 8 itemuri

Bogz trebuie sa ai mai multa rabdare cand te loghezi incearca de mai multe ori si sigur vei intra

Posted

si eu am patit sa nu imi transforme toate cutiile ex am dat 11 cutii si am primit vre-o 8 itemuri

Bogz trebuie sa ai mai multa rabdare cand te loghezi incearca de mai multe ori si sigur vei intra

1.iti transforma toate cutiile :bananadance2: dar e posibil sa-ti dea bani in loc de itemuri (ex 10cutii=8scroll+6000gold)

2.depinde pe ce serv intra pe Aege incercam de vreo 20 de ori pana intram si asta cand nu era event , acum pe red sea m-am logat din max a 4-a incercare.

3.au rezolvat bugul !!! :banana:

spor la iteme

Posted

mda

din 51 Jewel Box PANARAMA de So-OK mi-a dat :

-2 HP 500 Increase

-2 MP 500 Increase

-21 de cutiutze transformate in cate 3k fiecare

-costum thief 1 mil, hunter 1 mil

-multe Scrolluri Summon si Hit, Dodge, Tigret, Speed

THIS IS ALL BULLSHITS :( da-o draq i'm CURSEd :( 21 de cutii doar cu bani

esti tu mai noob se uita si astia la fatza omului :D

Guest CmdrDrakov
Posted

Nu am stat sa citesc tot ce a fost scris pe aici. Nu am timp.

Dar pot lasa ceva informatii pentru cine e interesat.

1. TechArmy este Guildul cu cei mai tari romani din SilkRoadOnline de pe serverul Troy. Noi avem 6 membri level 70 si inca 2 in devenire adica level 64+

2. Putina istorie: TechArmy este ghild conceputa de CmdrDrakov la care a aderat si SebaSama (seba nu mai joaca acum). Dupa ce am facut level 2 la guild si era full (adica 20 de membri) SebaSama la indemnul lui CmdrDrakov a plecat si a facut guild-ul Tech_Army. La level 2 a intrat in uniune si am actionat ca un singur guild pana de curand.

3. TechArmy (cu punct ro) este si site-ul cu informatii despre guild si cu membri lor unde binenteles este si forum.

Noi acum am eliminat din guild hoti, copii (prea mare bataie de cap cu ei) si am lasat loc pentru cei care vor sa faca ceva serios in jocul acesta.

CONCLUZIE

Tech_Army este un plagiat atata timp cat nu este in uniune cu TechArmy (guild-ul principal) si nu are membri seriosi (mai putin Derionis). Este si va fi pe lista neagra a lui TechArmy si membri lor vor fi casapiti pe oriunde ii gasim.

CmdrDrakov va ureaza joaca placuta in event si cat mai multe sos-uri.

Guest DeatSmasher
Posted

Mie oamenii din Tech_Army mi se par foarte de treaba chiar dak la unii li se par neseriosi.

Eu am fost la ei in guilda si nu ai treaba.

E SUPERB!!! :cool2:

E chiar si inca ceva...cine imi poate da si mie niste sfaturi pt un full, pure inteligence?

Posted

Mie oamenii din Tech_Army mi se par foarte de treaba chiar dak la unii li se par neseriosi.

Eu am fost la ei in guilda si nu ai treaba.

E SUPERB!!! :cool2:

mda numa te uiti pe "join" si apare : LEVEL-UL MINIM PENTRU A INTRA IN GHILDA TechArmy ESTE DE 64. :error: :error:

Posted

Stai asa, faceti-ma sa inteleg adica voi le ziceti bai puneti tech_army ca vom fi uniti, o singura guilda si acuma ziceti plagiat ??....interesant :error:

Sunt mai multi oameni de treaba in tech_army sau ma rog erau, unii din ei au plecat pe Rome...

Posted

Posted: 24 Nov 2006 01:53 pm

Hello. This is Silkroad Online.

New server is to be opened on 11/28 Silkroad Standard Time.

New Server Name: Eldorado

Open Date: 11/28/2006 Silkroad Standard Time

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.

da de lag tot nu scapam...

Posted

Bineinteles....si surpriza ca pot sa intru de dimineata pana ora 11 sau diseara dupa ora 1-2 :blink:, asa ca in weekend am timp, pentru ca de luni pana vineri am treaba si pana ora 12 cel tarziu trebuie sa ma culc :rofl1:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...