Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

liquid pe rev6 apare ca ai omorat unicii cu 1 kill mai putin

adica u ai la uru 6 pe rev e 5 ...

nu cred ca sa acatualizat, multi sunt ca de exemplu lvl 60 si pe rev6 apar 58 :D

Posted

liquid pe rev6 apare ca ai omorat unicii cu 1 kill mai putin

adica u ai la uru 6 pe rev e 5 ...

vezi acuma la sparta/unique monster spawn isy zice ca este aparuta,desii eu am omorat-o

e bug de la rev6,am mai pati asa la aproae fiecare uniqu :P

la fiecare am screen's :>

Posted

Probabil ca majoritatea il stiti dar pentru cine nu l-a vazut :

Thief vs Hunters (JSRO)

asta e SRO cu playeri adevarati

nu iSRo plin de turcaletzi care nici nu stiu sa apese 3 butoane fara bot

Posted

scuzatima de OFF: daca joaca cineva ecsro, imi poate spune si mie cineva va rog daca la toata lumea care joaca detecteaza un virus in joc si trebe sa dezactivez atnivirusu sa pot juca, sau nu ?

Scuzatima din nou de OFF .

Posted

scuzatima de OFF: daca joaca cineva ecsro, imi poate spune si mie cineva va rog daca la toata lumea care joaca detecteaza un virus in joc si trebe sa dezactivez atnivirusu sa pot juca, sau nu ?

Scuzatima din nou de OFF .

da asa e clientul

Posted

Vand nuker s/s pe gaia..lvl 85.set foarte bun...set de la +3 la +5...itemele toate cu blue..s/s +5...aproape ff 85 light/cold.

Gata cu silkroadu , farm etc ^_^ ?

Posted

am si eu o intrebare de n00b:D cand vreau sa folosesc si eu fire wall-castel e lvl 1....nu merge din prima tre sa incerc sa vreo 20 ori ca sa mearga ...ce ar trebuie sa fac sau sa am sa mearga din prima?:|

Posted

am si eu o intrebare de n00b:D cand vreau sa folosesc si eu fire wall-castel e lvl 1....nu merge din prima tre sa incerc sa vreo 20 ori ca sa mearga ...ce ar trebuie sa fac sau sa am sa mearga din prima?:|

presupun ca e level prea mic si cel care te ataca da demage mare si til distruge inainte sa il vezi u

Posted

CE NOOOOOOB SUNTTTTT, acum 5 minute, am fost in jangan la thifuit si o aparut tg in fata mea si ca prostu am vrut sa fac lure, si nam avut zerk si o venit un alt thief nuker si mio luato =((((((((( imi vine sa craaaaap

aici iar un alt ghinion de al meu asta dupa primu, in aceasi zi adica acuma =((

Posted

Mario, daca vrei sa joci ecSRO ia-ti kaspersky antivirus, eu asa am si merge perfect.

Daca te apuci pe Fembira pm wizzX

nu nu cred ca o sa imi i-au pt ca am unul original pe care l-am cumparat, cica doar trebe sa il dezactivez cand intru in joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...