Darth_Andrei Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 mda,sigur ai vrut sa intrebi ce DMG da dar asta e din cauza ...vitezei :D omul a intrebat la moobs de lvul lui asta inseamna lvl 90 nu ongs si sunt sigur ca la ongs nu da doar 30-35k,poate doar daca se impiedica si da din greseala cu staful peste ongs...RESPEC"ALL :tiphat:+1 ce tare ai putut sa zici . BTW am cumparat pants sos armor 9dg cu 50mil xD urmeaza blue , change into male and at 89 resell xD
PsychoR0 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 da greseala mea nu e "lvl" ci DMG :PEDIT: sa imi explice cineva cum se face questu la ivy pentru ca nu inteleg nimic din ce imi zice acolodeci sa imi spuneti ce trebuie sa fac ce atac etc.
HellCritical Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ai incercat sa ii dai un scan la acel agbot de care zici u k e plin de Trojenasi:))) ceL putin 2-3 are numa nu conector 8 care il include acel bot.......verificati si apoi luatil si postatil k poti primi suspend pt keylogger am bitdefender.. si da... stealthex are virusi in nuConnector7.0,8.0 si inca unu.. care se afla in other... si in new... si mi le-a sters antivirus-ul.... eu folosesc srporxy ;) e curat :D e un fel de nu connector dar nu iei dc cu el si e mai bun :D isy vid^^ thx for watching^^ Vrei sa te invat cum sa faci HD?:D Poti sa-ti spun doar atat , la lvl 90 cu staff bun , un wizz da 30k -35k dmg cu imbue la ong party )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Amice pe ce lume traiesti? un wizard lvl 90 cu staff +7 poate sa dea vreo 100k... corectati-ma daca gresesc!
Dr4q_Sti3 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 damegu unui wizard la cei de 85-87 este de 30-40k pe ong 60-75k ci life turnover (aici depinde de staff)unui nuker pe 85 87 este de 20-28k depinde de arma si build iar pe ong 40-50k la fel
Darth_Andrei Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2009020415082024tr1.jpg Stats and blues by me , gender change by Lee <3 ^^ . Imi continui lucrarea cand mai fac niste stoneuri , momentan mi-am spart banca de elemente si alchemy materials si multe failuri .. Peace OuT :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2009020415082024tr1.jpg Stats and blues by me , gender change by Lee <3 ^^ . Imi continui lucrarea cand mai fac niste stoneuri , momentan mi-am spart banca de elemente si alchemy materials si multe failuri .. Peace OuT :tiphat:auuu ai nevoie de hp pe iteme ca ai cam putin doat 6k la 80.... mai bagat cateva milioane acolo ca te ajuta foarte mult :D :P
ciupilan Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Poti sa-ti spun doar atat , la lvl 90 cu staff bun , un wizz da 30k -35k dmg cu imbue la ong partycu life turnament un wizz da la ong circa 100k si la un mob de 87 cam 48k cu +5 in mana testat.... bine inteles k da si 60k uneori dar in medie 50k
PsychoR0 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2009020415082024tr1.jpg Stats and blues by me , gender change by Lee <3 ^^ . Imi continui lucrarea cand mai fac niste stoneuri , momentan mi-am spart banca de elemente si alchemy materials si multe failuri .. Peace OuT :tiphat:lol u nu tiai activat ticketele?sau ticketele alea leai cumparat cu silk?
Albert1994 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Frumos video cu isy ;) si gz Darth pt sos ^^ :tiphat:
Darth_Andrei Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 lol u nu tiai activat ticketele?sau ticketele alea leai cumparat cu silk?Nu leam activat xD @DraqStie Da frate stiu , oricum daca te uitai la sp vedeai ca farmez , mai am nevoie de 13k - > heuksal 80 deci + 1.8k hp or smth like that.O sa mai incerc sa pun hp dar acu nu mai am nici tablete nici elemente , am imprumutat din gs cateva sute... Peace OuT :tiphat: and thx Albert
PsychoR0 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 WTB server persia sos sword lvl 64 and sos shield lvl 64 pm me in gameign:BabaBangali or send a pm :Dde la ce lvl sa iau playeri in academie sa ii cresc sa fac honor point si cati plyeri ar trebui sa cresc ca sa imi permit un sos?si sosurile de la storage pe care le cumperi cu honor point le poti da la exchange?EDIT: nu se pot da la exchange aflai acuma :P :tiphat:
Darth_Andrei Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Quick Question.Sa mergem la Bandit sau Jangan fortress ? Is in dilema , plus ca bandit are bug ... daca ai luat disconnect in timpul fortresului ai 20% sansa sa ti se blocheze charul(spre sfarsit - > ultimile 20minute).Fortresul trecut 2 prieteni au ramas cu buza umflata ShadowStep si masterul Wizard4Ever , poate e doar pe phoenix but take care , ar fi nasol sa patiti si altii chestia asta.New Sig ^^ Peace OuT :tiphat:
DebiL Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 joaca careva pe Poseidon? ....si are un bow sos de lvl 64 de vanzare?:D
PsychoR0 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 baietiii primesc eroare cu semnu intrebarii ??????????????????????????? ce sa fac o primesc numai pe un char de fiecare data cand ma loghez spunetimi va rog am reinstalat silku si tot la fel face :crybaby: EDIT: wfiu gata sa rezolvat :D ce happy sunt EDIT2:iarasi e a 5 oara cand imi da datimi idu de msnu sau messengeru de la orice GM EDIT3:au bagat server check si sa rezolvat
uLise Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 am bitdefender.. si da... stealthex are virusi in nuConnector7.0,8.0 si inca unu.. care se afla in other... si in new... si mi le-a sters antivirus-ul.... eu folosesc srporxy ;) e curat :D e un fel de nu connector dar nu iei dc cu el si e mai bun :D Vrei sa te invat cum sa faci HD?:D )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Amice pe ce lume traiesti? un wizard lvl 90 cu staff +7 poate sa dea vreo 100k... corectati-ma daca gresesc! Baieti poate n-am fost explicit dar stiu ca da 30k dmg cu biluta aia dracu stie cum se cheama Am vazut cum da si 80-90k dmg :D
m4R10 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 baietiii primesc eroare cu semnu intrebarii ??????????????????????????? ce sa fac o primesc numai pe un char de fiecare data cand ma loghez spunetimi va rog am reinstalat silku si tot la fel face :crybaby: EDIT: wfiu gata sa rezolvat :D ce happy sunt EDIT2:iarasi e a 5 oara cand imi da datimi idu de msnu sau messengeru de la orice GM da aia au ID ? :o
HellCritical Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 da aia au ID ? :otu crezi tot ce zice asta? :-j :-j NORMAL CA NU AU :-j :-j #-o #-o Cum spuneam... exista 2 lucruri infinite... universul si prostia umana!
PsychoR0 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 tu crezi tot ce zice asta? :-j :-j NORMAL CA NU AU :-j :-j #-o #-o Cum spuneam... exista 2 lucruri infinite... universul si prostia umana!ce vrei sa spuie al 2 lea restart pe serveru persianu numai eu am avut aceasta problema :tiphat:
DebiL Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ce vrei sa spuie al 2 lea restart pe serveru persianu numai eu am avut aceasta problema :tiphat:mda... si eu am inceput sa am aceas prob #-o jale cu kktul ala
iReaLRauL Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Level 32 :) New Glavie :) Mai trebuie sa ii pun un stone de challange si unu de str :P
Dr4q_Sti3 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Level 32 :) New Glavie :) Mai trebuie sa ii pun un stone de challange si unu de str :P am o intrebare la ce te ajuta sosul daca tu faci 42 in 2 1 saptamana cel mult(daca ai gap 0)
orezExpandat Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 guys vreau sa imi fac un glavier dar is pe langa cu str builds,ce imi recomandati ce mastery sa fie si care skills merita bagate sa nu fac risipa de sp...si garment ar trebui sa fiu nu?in special as vrea sa aflu care skills is bune,thnx :D
iReaLRauL Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 am o intrebare la ce te ajuta sosul daca tu faci 42 in 2 1 saptamana cel mult(daca ai gap 0)Sos-ul l-am primit. Si dupa cum bine vezi, nu o sa fac prea curand level 42 :).
Dr4q_Sti3 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 skiluri care ai nevoie la glavie dupa 50 de la Fanning Spear Series primul si al 3-lea (cele cu magic) heuksal Spear series toate,Soul Departs spear series toate ghost spear petal ,flying dragon spear series si ultima normalEDIT:....daca nu au ID ... cum crezi ca am luat eu unban?? ;)pai poate ai luat ban atunci cand sau banat si cei cu silk si cei fara si apoi lea dat unban
lucicam Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 tu crezi tot ce zice asta? :-j :-j NORMAL CA NU AU :-j :-j #-o #-o Cum spuneam... exista 2 lucruri infinite... universul si prostia umana!....daca nu au ID ... cum crezi ca am luat eu unban?? ;)