Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

OMG warrioru meu(lvl37) are 7 k sp FF la lvl 30

nukeru meu(35) are 100 sp si e FF la lvl 30

boweru meu (35) are 100 sp si e FF la lvl 30

cum explicati asta ? :blink:

:tiphat:

prin faptul ca euro iau mai mult XP decat chinese si au doar 2 mastery de ridicat :beer:

Posted

Am ajuns sa ma intreb care ar fi mai bun ... dintre rogue\bard sau wizz\cleric ca si caracter principal ...?? :|

amandoi euro, unul str celalalt int, amandoi cu damage foarte mare.

e la sansa primei lovituri, nu poti spune ca e vreunul mai bun ca celalalt. plus ca euro sunt in sinea lor pentru team pvp ,nu pentru 1 vs 1.

cheers ! :tiphat:

Posted

In aceasta imagine se reflecta coeficientul de inteligenta al playerilor romani de pe Troy si nu numai.

Imagine IPB

hehehe ai a nu e nimica intra in cabal pe ch 8 sau 9 si sa vezi discuti intre romani ... de te doare capu ...

Posted

In aceasta imagine se reflecta coeficientul de inteligenta al playerilor romani de pe Troy si nu numai.

Imagine IPB

Ce texte are omu in el :lol:

Romani de valoare au fost pe server , dar asta demult tare :D

Posted

am si eu o intrebare care stie sami zica va rog:D e normal ca un archer la lvl 65 fara itemes pe el sa aiba 10k hp?

da

Posted

Marti daca nu iau ban ca am folosit loader .. Mai este alta sansa sa iau ?

...sa mor daca va inteleg pe cei care folosesc tot felul de tampenii gen loader,multiclient,bot etc...adik dupa ce ca folositi ceva care a dus jocul de rapa ...si aici ma refer la toti ce folosesc aceste prg nu numai la romani...mai vreti si sa nu fiti cumva banati ca vai e sfarsitul lumii...pai daca tot folosesti bot si alte chestii in mod normal ar trebui sa va doara in pix de ban...pt ca oricand puteti sa o luati de la inceput...nu e absolut nici o pierdere pt voi...cel mult o intarziere la atingerea telului adik char full farm si ful sosun etc...si atunci ce tot atata frica?ce?ati muncit voi pt charurile alea?NU...atunci ciocul mic si daca luati ban bagati alt bot.

Am facut azi rost de cateva jocuri MMO, fiindca vreau sa ma las de SRO, ,,,, GuildWars, Zu online, heroes online, cabal, Eudemons, LastChaos. Chestia e ca pe nici unu nu il inteleg, inafara de SRO. Chiar asa porcarii sunt celalalte jocuri fata de SRO ? Adica nu inteleg nimik din alealalte inafara de SRO, mi se apre mie sau SRO e mai usor ? sau ????

orice joc e greu de inteles in toata complexitatea si frumusetea lui la inceput...daca jucai Last Chaos sau mai stiu eu ce joc vreo 2 ani si apoi intrai in sro probabil ca si sro-ul ti se parea "ciudat" cumva la inceput...am jucat multe jocuri online si sincer sa fiu recunosc ca sro mi-a placut cel mai mult...dar decat sa continui cu sro mai bine imi fac prg sa imi dau palme singur de 3 ori pe zi cu supliment la pranz...

Imagine IPB

Trane cred ca ar trebui extinsa putin aria...asta e coeficientul de inteligenta la multi romani unde maneaua e baza in toate...tare as fi curios cati mai pun mana pe o carte sa citeasca din literatura romaneasca si universala..

RESPEC"ALL

Posted

Foloseste careva de aici AgBot-ul? il folosesc de ceva vreme dar dupa un uptade la avastul meu...cand sa deschid botu imi zice ca gaseste NuConnector-ul ca si Malware...stie cineva dak acest fisier este chiar virus sau doar antivirusul meu este de vina?astept rasp ms anticipat

Posted

Trane cred ca ar trebui extinsa putin aria...asta e coeficientul de inteligenta la multi romani unde maneaua e baza in toate...tare as fi curios cati mai pun mana pe o carte sa citeasca din literatura romaneasca si universala..

sunt curios daca tu citesti

Posted

Bleh ai dreptate atata ignoranta, incultura, prostie ma dezgusta , traim intr-o societat bolnavicioasa in care tinerii au uitat de multa vreme adevaratele valori ale muzicii, literaturii si culturii in general dar in schimb citeaza din clasicii in viata Guta maimutza, Adi de Vito si restul celor carora pielea are o culoare indoelnica. Oh si pentru intrebarea retorica pe care ne-ai adresat-o tuturor cred ca stii cel mai bine care e raspunsul ... sa zicem 1-2 max din 10 tineri mai citesc ceva , mai urmaresc un documentar sau o emisiune de cultura ( spre exemplu emisiunea lui Oreste de pe B1 Tv). Sunt dezamagit si abia astept sa ma car de aici.

Scuze pentru off topic dar cum am zis si in randurile pe care sunt sigur ca nu o sa va obositi sa le cititi ... puneti mana pe carte daca doriti sa ajungeti ceva in viata chiar daca acum aveti impresia ca nu.

Edit : scuzati greselile inerente de scriere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...