Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 3 ai incadrat doar mijlocul ala... da putin zoom out ca sa vede marginile!;))hehe :D http://www.youtube.com/watch?v=KE9RO2RBRRk am HD:Dzimi asta de acumaasta o si laschiar daca nu ma place
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 (edited) zimi asta de acumaasta o si laschiar daca nu ma placeinca putin ma... cu ce program o faci asa?EDIT: VA PLACE HD????warn level up, spam Edited February 3, 2009 by Regenesis
PsychoR0 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 zimi asta de acumaasta o si laschiar daca nu ma placeauzi dar cum faci sa dai zoom?habar nu am , nu lucrez cu pozecat HP are tg?EDIT:cu ce program imi recomandati sa fac filme in silk?
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 auzi dar cum faci sa dai zoom?habar nu am , nu lucrez cu pozecat HP are tg?EDIT:cu ce program imi recomandati sa fac filme in silk?http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=23381
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 (edited) inca putin ma... cu ce program o faci asa? EDIT: VA PLACE HD???? PAINT warn level up, spam Edited February 3, 2009 by Regenesis
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 cum?EDIT:tot check sunt servereleGOGOGO SV ON!
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 cum?EDIT:tot check sunt serverelema decieu nu am facut zoomam decuparati prins ceva unic???cand am aparut eu in joc atuncea terminase aia de curatat(wizz 56 blader 72 nuker s/s 68)
orezExpandat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ce build recomandati pentru un glavier?ce masteryies?EDIT: si ce skills de la heuskal merita puse?
Dr4q_Sti3 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ce build recomandati pentru un glavier?ce masteryies?EDIT: si ce skills de la heuskal merita puse?pt glavier ar fi bun fire /heuksal/light 90 si skiluri fara primul si cobo dar combo iti trebuie la lvl mic pana pe la 40-45 iti trebuieEDIT : mama ce bine ca sa terminat cu mesajele gen messenger de pe forum
Regenesis Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 HellCritical, FLORIN LOVE si m4r10 warn level up pentru spam.V-am spus de mai multe ori in mod frumos, ca fiind o sectiune in care posturile se contorizeaza, sa nu va comportati ca si cum acesta ar fi un topic de discutii deschise, cu saluturi si schimb de poze si alte lucruri. Discutati despre joc, dar nu faceti free chat. Nu ati ascultat. Daca veti recidiva, pedepsele vor fi mai mari.
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 am vazut multe psoturi despre xbotdeci care de aice aveti??HellCritical, FLORIN LOVE si m4r10 warn level up pentru spam.V-am spus de mai multe ori in mod frumos, ca fiind o sectiune in care posturile se contorizeaza, sa nu va comportati ca si cum acesta ar fi un topic de discutii deschise, cu saluturi si schimb de poze si alte lucruri. Discutati despre joc, dar nu faceti free chat. Nu ati ascultat. Daca veti recidiva, pedepsele vor fi mai mari.mesi mult :angry1:
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 si eu... ms mult...OT: :bananadance2: :-j s-a schimbat site-ul de la recyfer.info? adica style-ul.. ca arata altfel :D
orezExpandat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 pt glavier ar fi bun fire /heuksal/light 90 si skiluri fara primul si cobo dar combo iti trebuie la lvl mic pana pe la 40-45 iti trebuieEDIT : mama ce bine ca sa terminat cu mesajele gen messenger de pe forumsi ce imbue ar trebui sa folosesc,fire sau light?
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 si ce imbue ar trebui sa folosesc,fire sau light?of course ca fire
IINeoII Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 @HellCritical Chiar crezi ca e necesara o semnatura cat pagina? :angry1:
BijuuMode Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 si ce imbue ar trebui sa folosesc,fire sau light?daca iti pui litning ca imbuie esti super mega slab la pvp/job/pve :)
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 @HellCritical ai sun??Cred ca e SOS.PS: Nu am luat ban ^^deci... e poza cu char-ul vechi... BlooD_SpeaR... am fost hack pe el... era sun 64+5 FB.... eu foloseam sword... si shield ca eram nuker... dar sun-ul il luasem ieftin nici nu mai stiu cu cat... vreo 300m
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 deci... e poza cu char-ul vechi... BlooD_SpeaR... am fost hack pe el... era sun 64+5 FB.... eu foloseam sword... si shield ca eram nuker... dar sun-ul il luasem ieftin nici nu mai stiu cu cat... vreo 300msi acuma mai ai sun-ul??ce lvl mai ai cu HellCritical?
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 si acuma mai ai sun-ul??ce lvl mai ai cu HellCritical?nu mai am sun-ul.. am spus ca am fost hackuit... just 52... luasem o pauza de 3 luni :D dar i'm back :D apropo :D 10k sp :D am nevoie de 50k sa ma fac FF lvl 54 :D
PsychoR0 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 OMG warrioru meu(lvl37) are 7 k sp FF la lvl 30nukeru meu(35) are 100 sp si e FF la lvl 30boweru meu (35) are 100 sp si e FF la lvl 30cum explicati asta ? :blink: :tiphat: