PsychoR0 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ce recomandati pentru:1)nuker full int >bicheon,light,cold:-armor -protector -garment2)bower full str >pacheon,fire,light:-armor -protector -garment3)warrior full str >warrior,cleric:-heavy armor -light armor -robeAduceti argumente va rog! :tiphat:
Darth_Andrei Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 poftim locu de apar unici dupa inspectie e cam 90% adevaratIn afara de Isy toate sunt 100% adevarate , testate de mine si unicii omorati acolo.Doar ca la uruchi e in dreapta nu stanga dar ma rog . Gn8 afk ^^ Peace OuT :tiphat: Edit:Hmm sa fac acu questu cu shaitan ? ^^
salam30 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 isy e acolo unde a aratat in poze testat de mine peste 10 kilere
Florin_LOVE Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 am aflat cum ma pot inregistra dar ma apuca rasu cand incerc exista vriun program cu care sa scriu sa se reproduca in voce(voce de robot)
Regenesis Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Desi video-ul postat de tine este intradevar funny, va genera in continuare alte 20 de posturi inutile. Incercati pe viitor ca asemenea filme sa le transmiteti prin mesaje private, aici purtati doar discutii despre joc.
d0min83r Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 level 80 i'm here ;) inca unul si full 9dhttp://img210.imageshack.us/img210/3167/lvl80ws9.jpg
kristinhos Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cine ar putea sa ma ajute cu ceva....... mai precis sa scot e`mailu asta de siguranta sau sa il schimb cu altu daca se poate, sa nu mai apara........ ms mult!!! :) http://img502.imageshack.us/my.php?image=2222dh6.jpg
Darth_Andrei Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Verisorul meu la unici xD. Primul kill inregistrat , al 14 Cerberus overall , enjoy comment and dont be evil ^^ :tiphat: Peace OuT
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 tinetimi pumni ca sa astept tg acolo unde trebuie!!si sa prin acea secuna cand se deschide!!!mar interesa unde as putea sami fac accont pe ksro pls
m4R10 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Verisorul meu la unici xD. Primul kill inregistrat , al 14 Cerberus overall , enjoy comment and dont be evil ^^ :tiphat: Peace OuT frumos, dar eu nush kum a putut activa zerku dupa masca, eu dupa ce folosesc o masca nu ma lasa sa il folosesc numai dak imi dau tewleport :D
Dr4q_Sti3 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cine ar putea sa ma ajute cu ceva....... mai precis sa scot e`mailu asta de siguranta sau sa il schimb cu altu daca se poate, sa nu mai apara........ ms mult!!! :) http://img502.imageshack.us/my.php?image=2222dh6.jpgnu se poate acela asa ramane
kristinhos Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nu se poate acela asa ramaneMs mult! :cool2:
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 frumos, dar eu nush kum a putut activa zerku dupa masca, eu dupa ce folosesc o masca nu ma lasa sa il folosesc numai dak imi dau tewleport :Dsi mie lafel imi faceprimul pe pag!!!
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 pt tiger girl, cam ce level ar trebui sa ai ca sa rezisti in fata ei? (si a spawn'urilor :dooh: ). #-o poti sa o omori si la lvl 20 daca esti full sun :-j si daca o ascunzi )))) ce recomandati pentru: 1)nuker full int >bicheon,light,cold:-armor -protector -garment 2)bower full str >pacheon,fire,light:-armor -protector -garment 3)warrior full str >warrior,cleric:-heavy armor -light armor -robe Aduceti argumente va rog! :tiphat: 1)nuker full int >bicheon,light,cold:-armor 2)bower full str >pacheon,fire,light:-garment 3)warrior full str >warrior,cleric:-heavy armor Mi-e lene sa scriu de ce... dar credema ca asa e cel mai bn ;) LE: Vreau sa vad daca pot sa fac un filmuletz in care sa am HD :D Pe youtube :D Cu sro.... ca , cu cabal am avut :X
m4R10 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 si mie lafel imi faceprimul pe pag!!!mdah, urat bug, defapt nesimtiti, k asa trebe sa cumpar o gramada de silkpet ca sa fug mai repede, apropo imi ziceti ora exacta cand se termina inspectia va rog ?
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 mdah, urat bug, defapt nesimtiti, k asa trebe sa cumpar o gramada de silkpet ca sa fug mai repede, apropo imi ziceti ora exacta cand se termina inspectia va rog ? incearca sa intri la fiecare ora fixa.. adica acum la 9:00... la 9:30...
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 mdah, urat bug, defapt nesimtiti, k asa trebe sa cumpar o gramada de silkpet ca sa fug mai repede, apropo imi ziceti ora exacta cand se termina inspectia va rog ?in o jumate de ora!!!cel putin astia asa au spus
m4R10 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 in o jumate de ora!!!cel putin astia asa au spusk, mersi mult ^^
PsychoR0 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 merge silku inspecta sa terminat Edit:sunt chaeck
m4R10 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 (edited) merge silku inspecta sa terminat Edit:sunt chaeck ai chef de glume ? EDIT: warn level up, spam Edited February 3, 2009 by Regenesis
Florin_LOVE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ce ziceti de noul meu avatar???am sa incerc sa il fac mai faindatimi o nota de la 1 la 10
HellCritical Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ce ziceti de noul meu avatar???am sa incerc sa il fac mai faindatimi o nota de la 1 la 103 ai incadrat doar mijlocul ala... da putin zoom out ca sa vede marginile!;))hehe :D http://www.youtube.com/watch?v=KE9RO2RBRRk am HD:D
PsychoR0 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ai chef de glume ? EDIT: ce vazui ca pot da start nu mam mai uitat si la servere EDIT: pun pariu ca se termina la 9:30 inspectia
m4R10 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ce ziceti de noul meu avatar???am sa incerc sa il fac mai faindatimi o nota de la 1 la 10e misto, dar vb lui, da putin zoom out, doar o idee, si puneo aici sa vedemEDIT: incerc sa o capsez pe TG acuma dupa inspectie, dar la cati turci sunt pe tibet nu cred ! apropo nu va apucati nici unu pe Tibet, sunt 80% turci, toate globalele in turceste, si restul sunt romani si germani ! ^^