Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ce recomandati pentru:

1)nuker full int >bicheon,light,cold:-armor

-protector

-garment

2)bower full str >pacheon,fire,light:-armor

-protector

-garment

3)warrior full str >warrior,cleric:-heavy armor

-light armor

-robe

Aduceti argumente va rog!

:tiphat:

Posted

poftim locu de apar unici dupa inspectie e cam 90% adevarat

In afara de Isy toate sunt 100% adevarate , testate de mine si unicii omorati acolo.Doar ca la uruchi e in dreapta nu stanga dar ma rog . Gn8 afk ^^ Peace OuT :tiphat:

Edit:Hmm sa fac acu questu cu shaitan ? ^^

Posted

Desi video-ul postat de tine este intradevar funny, va genera in continuare alte 20 de posturi inutile.

Incercati pe viitor ca asemenea filme sa le transmiteti prin mesaje private, aici purtati doar discutii despre joc.

Posted

Cine ar putea sa ma ajute cu ceva....... mai precis sa scot e`mailu asta de siguranta sau sa il schimb cu altu daca se poate, sa nu mai apara........ ms mult!!! :) http://img502.imageshack.us/my.php?image=2222dh6.jpg

Posted

Verisorul meu la unici xD. Primul kill inregistrat , al 14 Cerberus overall , enjoy comment and dont be evil ^^ :tiphat: Peace OuT

frumos, dar eu nush kum a putut activa zerku dupa masca, eu dupa ce folosesc o masca nu ma lasa sa il folosesc numai dak imi dau tewleport :D

Posted

Cine ar putea sa ma ajute cu ceva....... mai precis sa scot e`mailu asta de siguranta sau sa il schimb cu altu daca se poate, sa nu mai apara........ ms mult!!! :) http://img502.imageshack.us/my.php?image=2222dh6.jpg

nu se poate acela asa ramane

Posted

frumos, dar eu nush kum a putut activa zerku dupa masca, eu dupa ce folosesc o masca nu ma lasa sa il folosesc numai dak imi dau tewleport :D

si mie lafel imi face

primul pe pag!!!

Posted

pt tiger girl, cam ce level ar trebui sa ai ca sa rezisti in fata ei? (si a spawn'urilor :dooh: ).

#-o poti sa o omori si la lvl 20 daca esti full sun :-j si daca o ascunzi :))))))

ce recomandati pentru:

-protector

-garment

2)bower full str >pacheon,fire,light:-armor

-protector

-garment

-light armor

-robe

Aduceti argumente va rog!

:tiphat:

2)bower full str >pacheon,fire,light:-garment

Mi-e lene sa scriu de ce... dar credema ca asa e cel mai bn ;)

LE: Vreau sa vad daca pot sa fac un filmuletz in care sa am HD :D Pe youtube :D Cu sro.... ca , cu cabal am avut :X

Posted

si mie lafel imi face

primul pe pag!!!

mdah, urat bug, defapt nesimtiti, k asa trebe sa cumpar o gramada de silkpet ca sa fug mai repede, apropo imi ziceti ora exacta cand se termina inspectia va rog ?

Posted

mdah, urat bug, defapt nesimtiti, k asa trebe sa cumpar o gramada de silkpet ca sa fug mai repede, apropo imi ziceti ora exacta cand se termina inspectia va rog ?

incearca sa intri la fiecare ora fixa.. adica acum la 9:00... la 9:30... :))

Posted

in o jumate de ora!!!

cel putin astia asa au spus

Posted (edited)

merge silku

inspecta sa terminat

Edit:sunt chaeck :((

ai chef de glume ? :gun:

EDIT: =))

warn level up, spam

Edited by Regenesis
Posted

ce ziceti de noul meu avatar???

am sa incerc sa il fac mai fain

datimi o nota de la 1 la 10

e misto, dar vb lui, da putin zoom out, doar o idee, si puneo aici sa vedem

EDIT: incerc sa o capsez pe TG acuma dupa inspectie, dar la cati turci sunt pe tibet nu cred ! apropo nu va apucati nici unu pe Tibet, sunt 80% turci, toate globalele in turceste, si restul sunt romani si germani ! ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...