iReaLRauL Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Frumos :).Haide ca intru si eu in SRO ca sa il duc la bunwang poate primesc mai bine
The Dash Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Primul pe film http://ca.youtube.com/watch?v=L-SazmbNvq4Muzica mio scoso youtube ca nush ce nu avea voie si nu miau bagat nici high quality :P oricum..... e primul data viitoare il vi face mai binedaca tu esti pure int chiar nu inteleg de ce draq ai baga in buful de shiel. tu daca nu dai mai deloc physical dmg de ce ai activa un asemenea buff??@badfist, pe cuvant ca am mai vazut un filmulet exact asa doar ca ala continua si cu batalia.....daca il gasesc vi-l arat.
m4R10 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 OFF: cui ii place sa faca videouri pe youtube cu pvp, trade, etc , si vrea sa ii fac un titlu de inceput cu o gramada de efecete :D doar sa imi spuna cum ar vrea si il fac si vil dau pe mess ^^ ma refer la titluri ceva de genul
BijuuMode Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 daca tu esti pure int chiar nu inteleg de ce draq ai baga in buful de shiel. tu daca nu dai mai deloc physical dmg de ce ai activa un asemenea buff??@badfist, pe cuvant ca am mai vazut un filmulet exact asa doar ca ala continua si cu batalia.....daca il gasesc vi-l arat.da filmu ala cred ca era facut de mine ... e facut in A.A daca vrei iti dau proiectu sal vezi pe mes ;)
DebiL Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 lipsa de ocupatie just click misto...cu ce prog lai facut?
BijuuMode Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 misto...cu ce prog lai facut?Adobe Afer effect gasesti pe net tutoriale video :)
m4R10 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Am facut azi rost de cateva jocuri MMO, fiindca vreau sa ma las de SRO, ,,,, GuildWars, Zu online, heroes online, cabal, Eudemons, LastChaos. Chestia e ca pe nici unu nu il inteleg, inafara de SRO. Chiar asa porcarii sunt celalalte jocuri fata de SRO ? Adica nu inteleg nimik din alealalte inafara de SRO, mi se apre mie sau SRO e mai usor ? sau ????
mogul Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 fratilor se poate scapa cumva de dull , sau de cursurile de la force ? ma streseaza ~X(
ghitzal02 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 da filmu ala cred ca era facut de mine ... e facut in A.A daca vrei iti dau proiectu sal vezi pe mes ;)3cum sa fie facut de tine filmu mai???
BijuuMode Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 3cum sa fie facut de tine filmu mai???eu am facut un film cu efectu ala sa zic asa si lam pus pe youtube ;) daca nu ma crezi uite asta e cel original Designer Sound FX ;) si eu am Promo Project ca asa se cheama si lam editat
Florin_LOVE Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 fratilor se poate scapa cumva de dull , sau de cursurile de la force ? ma streseaza ~X(in orase sunt niste "pill" mai scumpepurification pillcred dar nu sunt sigur
Florin_LOVE Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 cei acare au wizz de 60+am si eu o intrebareskillul Frezen Spear,atrage si alti mobi din preasma mobului pe care il atac??ca in filmele cu shaitan observ ca nu foloseste skillul ala
SRO_BOY Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 deci am cumparat sbot lam facut sa mearga tot dar am o problema cum activez loaderu daca are (sau trebe sa incerc babeste ca nu are loader )
PsychoR0 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 cei acare au wizz de 60+am si eu o intrebareskillul Frezen Spear,atrage si alti mobi din preasma mobului pe care il atac??ca in filmele cu shaitan observ ca nu foloseste skillul alanu mane numa meteoru ada in 2-3 a si se numeste Frozen spear
Dr4q_Sti3 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 deci am cumparat sbot lam facut sa mearga tot dar am o problema cum activez loaderu daca are (sau trebe sa incerc babeste ca nu are loader )inceaca si ai sa vezi de ce intrebi fara sa incerci? dute pe site si citeste si gata
PsychoR0 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 deci am cumparat sbot lam facut sa mearga tot dar am o problema cum activez loaderu daca are (sau trebe sa incerc babeste ca nu are loader )nu am ce face deci iti explic 1)dai la settings acolo sus2)dai choose silkroad directory3)ii selectezi folderul cu silkroad4)dai start clientsper sa reusesti :tiphat:
Florin_LOVE Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 am vazut ceva de genu ca unici apar intrun loc anume dupa inspectie???unde apare tg???
silvestroy Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Salut!! A trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe acest forum...sa mai vad una alta despre ce vorbeste lumea despre Silkroad Online,insa acum dupa ce am vazut despre ce vorbiti...mi a pierit chefu...singurul lucru despre care vorbiti este bot-ul...ca bot-ul mi a facut 2mil gold,ca bot-ul mi a facut itemul +4 etc etc...Insa nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca despre cat de tare il dor degetele de la atata grinding sau ochii de la orele in sir petreceute online .Au trecut vremurile acelea....pacat..Eu de vrea 2 luni de zile nu am mai intrat in sro...primul motiv..a fost ca nu aveam timp..si al doilea am remarcat ca a inceput sa fie imposibil sa mai prinzi loc pe server...si la doua dimineata am vazut ca tot e greu sa te conectezi..Si apropo si eu sunt de acord cu cel care a propus acel set de reguli care este si pe rev6...oricum...Ne mai auzim noi !!! :tiphat:
BijuuMode Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 am vazut ceva de genu ca unici apar intrun loc anume dupa inspectie??? unde apare tg??? poftim locu de apar unici dupa inspectie e cam 90% adevarat
PsychoR0 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Salut!! A trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe acest forum...sa mai vad una alta despre ce vorbeste lumea despre Silkroad Online,insa acum dupa ce am vazut despre ce vorbiti...mi a pierit chefu...singurul lucru despre care vorbiti este bot-ul...ca bot-ul mi a facut 2mil gold,ca bot-ul mi a facut itemul +4 etc etc...Insa nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca despre cat de tare il dor degetele de la atata grinding sau ochii de la orele in sir petreceute online .Au trecut vremurile acelea....pacat..Eu de vrea 2 luni de zile nu am mai intrat in sro...primul motiv..a fost ca nu aveam timp..si al doilea am remarcat ca a inceput sa fie imposibil sa mai prinzi loc pe server...si la doua dimineata am vazut ca tot e greu sa te conectezi..Si apropo si eu sunt de acord cu cel care a propus acel set de reguli care este si pe rev6...oricum...Ne mai auzim noi !!! :tiphat:omule u te gandesti sa stai ore in sir in fata monitorului ca iti strici ochiitrebuie sa ai si un real life nu numai virtual lifeeu personal cred ca oamenii boteaza ca nu au timp:eu nu pot sa joc pentru ca de dimineatza de la 9 pana seara la 8 sunt la scoala si spunemi daca mai ai timp sa joci si atunci singura modalitate este botulde exemplu eu in vacanta de vara trecuta nici macar nu stiam ce era ala bot si am murit 2 luni cu hand grinding pana la lvl 81 EDIT: cand se termina inspectia de marti ?de la ce ora pana la ce ora tine?ca vreau sa omor pe tg si pe cerbi(ma duc la tg si reverse scroll la cerbi daca nu stiti)si poate si pe ivy nush sigur :D :tiphat:
Random Hero Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 poftim locu de apar unici dupa inspectie e cam 90% adevarat pt tiger girl, cam ce level ar trebui sa ai ca sa rezisti in fata ei? (si a spawn'urilor :dooh: ).
PsychoR0 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 am si eu o intrebarecum fac la sbot sa botez pe 2-3 chare?adica sa deschid 3 cliente cu sbotu :D:tiphat:
Florin_LOVE Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 am si eu o intrebarecum fac la sbot sa botez pe 2-3 chare?adica sa deschid 3 cliente cu sbotu :D:tiphat:add: demonsro666 si iti explic ca ii mai dificil!!
PsychoR0 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 add: demonsro666 si iti explic ca ii mai dificil!!tiam dat addam idu cu alex_alex