Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

deci am inceput acele chare mici acum sunt 29-30

ce build recomandati pentru un full str bower?

eu ma gandeam pacheon 90>fire 90>light 90>cold 30 :D

@Ciupilan u esti master la EuroMania?

Posted

ops nu am vazut

dar cum de is asa mici???

cum ii tii pe tori on??

deci sunt asa de mici fiindca 2 zile nu iam crescut ca am stat sa fac 100 kk gold

si am un calculator bun care imi suporta mai multe clienturi(de la al 4 lea incepe lagul :)) )

Posted

deci sunt asa de mici fiindca 2 zile nu iam crescut ca am stat sa fac 100 kk gold

si am un calculator bun care imi suporta mai multe clienturi(de la al 4 lea incepe lagul :)) )

mie deabia imi rezista 3!!

si am pus cel mai mult 8 sbot de o data si toti erau in clientless

Posted

imi ziceti un nuker pe spear cam la lvl 56 cati gold aduna pe 24 ore la penoni cu bot ? (gold botter) ?face 2-3 mil ?

ai vrea u :P pai gold bot bate la mobi cu cel putin 6 lvl mai mici

Posted

Am facut si eu level 31 =].

Marti daca nu iau ban ca am folosit loader .. Mai este alta sansa sa iau ?

mai omule nu iti mai fie atata frica ca iei ban ca sti tu proverbu ala de ce ti mai tare frica de aia nu scapi si de la un kkt de loader nu iei ban eu am folosit 1 an loader si nu am luat ban...

Posted

scoate ice si baga light

deci am inceput acele chare mici acum sunt 29-30

ce build recomandati pentru un full str bower?

eu ma gandeam pacheon 90>fire 90>light 90>cold 30 :D

@Ciupilan u esti master la EuroMania?

Exact... asa vreau si eu sa fiu...

Posted

Am facut si eu level 31 =].

Marti daca nu iau ban ca am folosit loader .. Mai este alta sansa sa iau ?

mai omule ne inebunesti, NU IEI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!

daca n-ai silk pe ele iti iei bani 100%

nu-i adevarat , am un prieten care a folosit botu si loaderu de cand joaca el si nu si-a cumparat in viata lui silk pana acuma, si joaca cam de un an jumate, depinde kum li se "ridica" la admini, dak vor iti dau ban dak nu NU.

Posted

mai omule ne inebunesti, NU IEI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!

nu-i adevarat , am un prieten care a folosit botu si loaderu de cand joaca el si nu si-a cumparat in viata lui silk pana acuma, si joaca cam de un an jumate, depinde kum li se "ridica" la admini, dak vor iti dau ban dak nu NU.

exact.. si eu am un prieten... are lvl 73 :D si tot asa.... joaca cu bot si loader...

Posted

hahaha :)) eu imi cresc charele mici la ujigi si e vai si amar d egold botii de langa mine nici nu apuca sa atace un mob :)) uneori mai prinde unu o lovitura

EDIT: deja lvl 36

Posted

hahaha :)) eu imi cresc charele mici la ujigi si e vai si amar d egold botii de langa mine nici nu apuca sa atace un mob :)) uneori mai prinde unu o lovitura

EDIT: deja lvl 36

catzi gold botzi ai? :-j :-j

fratilor... dau acc cu char lvl nuker lvl 30 FF pe pluto si char lvl 32 xbow FF pe pacific ........ PT UN ACC DE SBOT :D Ca nu vreau sa ma mai complic singur cu card-ul ca se face greu... cu toate codurile si cu toate tranzactiile..

EDIT: hahaha... in curand va fac un video "how 3 bots lvl 90 ks in cave"... isi faceau ks unii la altii :)))) si era camera goala :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...