Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

bai nene dar e trafic pe jocu asta....dk nu ar fi traficu asta infect jocu ar fi meserie dar traficu iti strik si pofta de a mai juca..

EDTI: pfff de 2 ore incerc nu merge sa intru:((((( fmm de Hercules

hmmmmm si eu tot la fel ... de 1 ora pe pacific X(X(X(X( abea astept sa vina marti :X sa dea ban la cativa gold boti :)):happy1: :-j

Posted

LOL de cand nam mai vizitat linkmania ^^ deja is 1000 pagini in topicu asta... popular silkroadu asta :) si io joc aproape de 3 ani =)) da nu mai jok pe isro ca nare rost... :) TRAFIC TRAFIC TRAFIC ... d'oh

Posted

nu cred dar ce probleme ai :-?

pai stii ... vreau sa vorbesc cu GM-ul despre problema aia ca imi da eroarea cu ChargeBack-ul cand vreau sa ma loghez pe site ... vreau sa imi mai iau niste silk si sa schimb parola da nu pot din cauza asta .... :|

Posted

Lol, cand mi-a intrat si mie pe ala de 30 ma primit dc din cauza de la net :|.

Acuma iar am intrat pe asta de 81.

Sper sa intre repede pe ala de 30 :D.

@KoBrA9315, bine ai revenit ! :)

Posted

Si incaodata ... 100% nu iau ban cu Loader =D ?

unii au luat ban jucand legit...deci rezulta ca e si un pic de...lotto in jocul asta...

Daca ai silk pe cont nu iei ban,dar dak pe cont nu ai sau ai avut silk sunt 70% sanse de a lua ban ;)

:tiphat:

...intotdeauna am stat nasol la capitolul matematica, imi explici si mie din ce ecuatie ti-a dat procentul asta de 70%?? :P

Cred ca a50-a oara am scris codul si tot nu a intrat.

Asta e.

Sper sa intre intr-o ora :).

dupa cum vezi si la semnatura mea eu m-am retras din SRO...de vreo juma' de an...dar de cate ori vreau sa mai intru...asa ca aducere aminte sau sa mai vad ce mai e prin guild eu intru din maxim 3-10 incercari (cea mai recenta intrare a mea a fost saptamana care tocmai a trecut parca miercuri dimineata si am intrat la a treia incercare)si desi mai am silk pe char iti dai seama ca nu mai cumpar demult ticket asa ca folosesc metoda mea pe care o folosesc dintotdeauna...btw, intru pe Greece care e unul din cele mai aglomerate servere...deci metoda mea este...scriu id si pass rapid,apare fereastra cu codul respectiv pe care il scriu f repede dar nu dau conect ci dau un clik langa acel buton,numar pana la 20 in ritm de secunda sau te poti uita la un ceas si apoi apesi conect si il tii apasat pana numeri la 10 si apoi ii dai drumul...stiu,ai sa zici ori ca vreau sa imi bat joc de tine ori ca asta e metoda babeasca sau abureala...eu vbesc serios...incearca...nu ai nimic de pierdut...eu asa fac desi e adevarat ca intru din an in paste dar am folosit metoda si cand intram zilnic...bine nu pt multe zile ci doar pt cateva zile pana se reglau conturile cu pay-pal-ul si imi luam ticket...bafta.

LOL de cand nam mai vizitat linkmania ^^ deja is 1000 pagini in topicu asta... popular silkroadu asta :) si io joc aproape de 3 ani =)) da nu mai jok pe isro ca nare rost... :) TRAFIC TRAFIC TRAFIC ... d'oh

poate e popular jocul asta dar te asigur ca mai populare sunt posturile nule si neavenite numite tehnic spam...

RESPEC"ALL

LE : O RUGAMINTE PT MODERATORII ACESTUI FORUM...DACA E POSIBIL( desi stiu ca f multi o sa imi sara la gat)...f multi din cei ce posteaza aici folosesc site-ul rev6.com asa ca nu va sunt straine aceste reguli ale forumului lor asa ca rog moderatorii de aici daca se poate sa implementeze si aici aceste reguli si anume :

[illegal]

#1- It is illegal to talk about any bot

#2- It is illegal to sell account

#3- It is illegal to sell gold

#4- It is illegal to advertise application

#5- It is illegal to call another forum member a botter and/or scammer

#6- If Joymax claim it is illegal, you can't talk about it on this forum!

Do you agree to those rules?

...sunt sigur ca 99% din voi nu...sau poate ma insel?

Posted

in primul rand sbotu asta a trecut de inspectii are cel putin 1 luna am inteles ca se face asa ai 2 calculatoare pe unu sbot si pe altul contu tau mare ....ca sa fii sigur ca nu ai ce sa patesti

Posted

LE : O RUGAMINTE PT MODERATORII ACESTUI FORUM...DACA E POSIBIL( desi stiu ca f multi o sa imi sara la gat)...f multi din cei ce posteaza aici folosesc site-ul rev6.com asa ca nu va sunt straine aceste reguli ale forumului lor asa ca rog moderatorii de aici daca se poate sa implementeze si aici aceste reguli si anume :

[illegal]

#1- It is illegal to talk about any bot

#2- It is illegal to sell account

#3- It is illegal to sell gold

#4- It is illegal to advertise application

#5- It is illegal to call another forum member a botter and/or scammer

#6- If Joymax claim it is illegal, you can't talk about it on this forum!

Do you agree to those rules?

...sunt sigur ca 99% din voi nu...sau poate ma insel?

:beer: ... dar ... numai despre asta se vorbeste aici ... sau ma rog. de subiecte cel putin tangentiale cu toate chestiunile astea ... pentru ca asta a devenit jocul ... ce altceva gasesti in joc decat conturi cu cate 2-3 caractere, cel putin unul din ele folosind bot ? ...

ma gandesc ca daca stergem posturile care in conceptia celor 6 puncte de mai sus (oricum pct. nr. 6 >>> :-?? ) raman doar cele de spam pur, cele in care >> "yupiii, 1st on page" sau cele rare in care cineva se bucura ca a facut level ... putine in rest cu sfaturi despre joc legit ...

RESPECT :tiphat:

Posted

dupa cum vezi si la semnatura mea eu m-am retras din SRO...de vreo juma' de an...dar de cate ori vreau sa mai intru...asa ca aducere aminte sau sa mai vad ce mai e prin guild eu intru din maxim 3-10 incercari (cea mai recenta intrare a mea a fost saptamana care tocmai a trecut parca miercuri dimineata si am intrat la a treia incercare)si desi mai am silk pe char iti dai seama ca nu mai cumpar demult ticket asa ca folosesc metoda mea pe care o folosesc dintotdeauna...btw, intru pe Greece care e unul din cele mai aglomerate servere...deci metoda mea este...scriu id si pass rapid,apare fereastra cu codul respectiv pe care il scriu f repede dar nu dau conect ci dau un clik langa acel buton,numar pana la 20 in ritm de secunda sau te poti uita la un ceas si apoi apesi conect si il tii apasat pana numeri la 10 si apoi ii dai drumul...stiu,ai sa zici ori ca vreau sa imi bat joc de tine ori ca asta e metoda babeasca sau abureala...eu vbesc serios...incearca...nu ai nimic de pierdut...eu asa fac desi e adevarat ca intru din an in paste dar am folosit metoda si cand intram zilnic...bine nu pt multe zile ci doar pt cateva zile pana se reglau conturile cu pay-pal-ul si imi luam ticket...bafta.

RESPEC"ALL

Lol, a mers ! Am incercat asa de vreo 3-4 ori asa cu scris rapid, ca eu scriu rapid :D, si dupaia mi-am adus aminte ce mi-ai scris. Am scris codul acela si am tinut click-ul apasat pe Confirm 10 secunde si a mers lol :))

Mersi ^^

Posted

cat d emult mam chinuit sa fac +4

iar Sbot a facut din prima:))

[18:07:43] * Alchemy thread activated! Goal: Plus 4!

[18:07:43] *** Started alchemy thread!

[18:07:43] ---------------------------

[18:07:43] * Degree 8 item found!

[18:07:44] * Alchemy success! Plus: 1

[18:07:44] * Degree 8 item found!

[18:07:45] * Alchemy success! Plus: 2

[18:07:45] * Degree 8 item found!

[18:07:46] * Alchemy success! Plus: 3

[18:07:46] * Degree 8 item found!

[18:07:46] * Alchemy success! Plus: 4

Posted

cat d emult mam chinuit sa fac +4

iar Sbot a facut din prima:))

[18:07:43] * Alchemy thread activated! Goal: Plus 4!

[18:07:43] *** Started alchemy thread!

[18:07:43] ---------------------------

[18:07:43] * Degree 8 item found!

[18:07:44] * Alchemy success! Plus: 1

[18:07:44] * Degree 8 item found!

[18:07:45] * Alchemy success! Plus: 2

[18:07:45] * Degree 8 item found!

[18:07:46] * Alchemy success! Plus: 3

[18:07:46] * Degree 8 item found!

[18:07:46] * Alchemy success! Plus: 4

dai o bere la sbot si zi sa til fac +7 :P

Posted

dai o bere la sbot si zi sa til fac +7 :P

daca as avea un staff cu imortal

as pune sa faca +5

si dupaia +6 si tot asa

P.S.

care imi spune o metoda de a face bani???

ca la lvl 85 sa am 400kk sa pot cumpara un staff+7

oare din 180 elixire o sa reusesc +7???

Posted

as pune sa faca +5

si dupaia +6 si tot asa

P.S.

e posibil k din 180 de elixire sa ramai fara arma:)))

EDIT: imi ziceti si mie cand se poate inregistra la fortres k azi pe la 2 nu am putut...

Posted

nu stit in ce ordine trebuie dat lvl up la mastery, im mod ca sa imi arate (la ''patratele'' alea cind esti cu cineva in party) prima Fire si adoua Light, pt ca prima data am bagat inainte fire, dupaia light si in final cold, si pe primu patrat mio pus cold, iar pe aldoilea light, iar acum am ridicat inainte cold, dupaia light si in final fire, si tot cold si light mio pus ^^

Posted

as pune sa faca +5

si dupaia +6 si tot asa

P.S.

depinde de noroc dar din 180 elixire ori ramai fara arma =)) ori o faci +0 fara imortal stady si luky sansele de +7 is de 1-2%

eu am facut 600 mil din INT ston

Posted

depinde de noroc dar din 180 elixire ori ramai fara arma =)) ori o faci +0 fara imortal stady si luky sansele de +7 is de 1-2%

eu am facut 600 mil din INT ston

am aflat dc botul reuseste usor+

deoarece el nu are lag si reuseste ff rapid

P.S.

am un staff de 85 si il incerc maine

Edite: ca s aincerc daca reusesc un +5 am fa incerc un shild de lvl 10 cu lukey 6 si imortal 2 gasit de goldboti!!

Posted

nu stit in ce ordine trebuie dat lvl up la mastery, im mod ca sa imi arate (la ''patratele'' alea cind esti cu cineva in party) prima Fire si adoua Light, pt ca prima data am bagat inainte fire, dupaia light si in final cold, si pe primu patrat mio pus cold, iar pe aldoilea light, iar acum am ridicat inainte cold, dupaia light si in final fire, si tot cold si light mio pus ^^

materyu care este cel mai avansat adik k nr de skiluri adaugate si k lev apare primu:)

Posted

fratilor am o prob , am cumparat un bower de 81 , si are 77 la arc , 77 foc , 70 ice si 50 lith , ce sa fac ? la ce imi recomandati sa fac lvl up sau down ? ce ati face in locu meu ?

Posted

fratilor am o prob , am cumparat un bower de 81 , si are 77 la arc , 77 foc , 70 ice si 50 lith , ce sa fac ? la ce imi recomandati sa fac lvl up sau down ? ce ati face in locu meu ?

Eu in locul tau scoteam de la ice si bagam la arc , foc si light :)

Posted

scoate ice si baga light

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...