Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest XXposeXX
Posted
Trimite-mi si mie melodia aia pe messenger.
Posted

in c**u meu de smeker al SRO....poza aia cu Gargamel is deacord cu Black......si dspr BOT..pls cumparativa bot369 sau cereti lu` unu un screen sa vedeti cum arata ecranu` lui la conectare..si dupa aia sa mai ziceti voi care si cum are bot....

si ce c**u meu dati toti in Black mai bine lvl35 pe N servere am intalnit ff multi noobi asa k mai bine k el.....

PSSS: ati transformat TOPICUL asta in PIATA! ce K*t

PSSSS:THX FOR WARM :D + Suspend

Posted

Aaaa poza =))) Gargamel crezi k sta sa discute cu ratoni ca tine baaa? =)) hahahahaaaaa ce te face pe tine atat de special incat sa stea la taclale cu tine"?Poate te ia pe GayMax si te face admin sau RatonShef pe acolo

Posted

bine ca acest post a ajuns aici :angry1: de mult asteptam sa gasesc atat de multe informatii despre silk( ultimele discutii au fost f. relevante)

imi plac discutiile aprinse :box: dar totusi amicale,nu ce ati facut voi (parerea mea)

dupa ce am scris cred ca voi fi pe post de paratrasnet :pray: (dar tot e bine daca nu va mai certati) :right:

Guest better_evil
Posted

Joaca cineva pe olympus ? Numele meu e BetterEvil, lvl 15 :D

Posted

Eu zic ca nu aveti minte.SI eu joc de la deschiderea Troy ( jucam) dar am avut mai multe caractere crescute..Nu asta conteaza.Si daca e fake sau nu poza.. nu are importanta. Jucati si lasati scandalul

Posted

eu zic ca daca mai vad un singur spam pe-aici va dau suspend permanent. Nu ma intereseaza de ce zic ceilalti moderatori, aici nu e MU section. You have been warned.

EDIT: holy shit cred ca i-am speriat... ok, ok, nu va dau suspend... doar warn :D

Posted

care ma ajuta si pe me cu un cont de un lvl de ~50

nimeni nu ii da unui noob un char asa mare cred ca nici unu de 20 =))

Posted

misto dar ce build ai [force-uri, int/str, lvl, weapon (am vazut k ai spear)]

Full Int - Heuksal / Cold / Fire / Light. Ar fi trebuit sa aleg sword/shield (mai bun in pvp), dar imi plac mai mult stun`ul si knock-back`ul decat knock-down`ul. Spearul e mai mult pt hybrid int.

nice char Angelo.. cat timp ti-a luat sa il faci asa de mare?

Cam de un an joc doar ca la inceput eram mare noob ca toti cei cu "," care m-am apucat de silk. Nu stiam mai deloc cu ce se manaca jocul si in fiecare zi descopeream lucruri noi. Pana la lvl 25 (cand am intrat pt prima data intr-un guild) am jucat fara auto pots pt ca nu stiam ca exista asa ceva. Pana la lvl 40 am jucat pe arc :P. Acum daca ar fi sa incep din nou cu un int as ajunge la 68(cat sunt acu - 69 in cateva zile :P) mult mai rpd desigur.

Posted

tsaiiiii :(( iara incepe cu undergoing maintenance updates nush ce :(((( care stie ce tre sa scriu acolo in windows hosts nush ce... ca nu mai am chef sa caut in spane la pagina 3287568761234 :(

Posted

sunt de acord cu tine...e normal k prima data sa cresti greu pt ca nu stii foarte bine jocul, unde sunt cele mai bune spot-uri pt mobi, etc. Si a doua oare evident k mergi mult mai repede (daca mai stam sa ne gandim k exista si ITEM MALL)..... imao :peace:

P.S. misto build. tu folosesti cold-ul pt defence? sau ai NUKE-ul de la cold?

Am avut si ploia de la cold dar am scos-o pt ca ceva freeze reduce pe accesorii si fire shield iti ofera imunitate la freeze/frostbitten. E un bug, koreeni nu au asa ceva. Acum am lvl60 la cold, si doar pasivul si buful pt defense.Tre sa mai aleg wall`ul (fire sau cold) si crek am sa merg pe ala de cold. Si in cazul in care se rezolva si bugul asta, o sa-mi pun si frost nova cred :P

Acum am la light / cold si heuskal lvl 60 si toate skilele maximizate la 60. La fire am lvl 68 dar skilele sunt tot la lvl 60. Cand o sa fac 69 am sa scot cu "," cursed hearts 8 lvl de la fire si astfel o sa am gap 9, si ... o sa incep fa..fa..farmul...:(, cel mai plictisitor lucru din tot jocul dar si cel mai necesar :P. Oricum o so las mai moale cu joaca ca dee, scoala asta :P, si sper ca in vreo 6luni sa strang 70 80 90k sp sau cate imi trebe ca inca nam calculat.

Posted

majoritatea discutziilor is irelevante nu ajuta chiar p nimeni

ptr cei kre sunt activi

Prime serverul Babel recruteaza romanii kre for sa farmeze la lv 16 un numar decent de sp (20k+)

jocu este fain shi are multe de oferit :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...