Adii Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 WTS ON WARRIOR SET hvy armor+5 acc+5 wep 2h+7 scut/clericrod +5 last tier server xian eventual vand char warrior xian 90 eu cred ca cel mai bun farm ari fi sa incepi de mic cu gap 9 si pana p la lvl 60 cred ca ai termina tot farmu bine daca ai un char de 90 cu care sa faci farm si nu ai mai pierde timpu cu lvl dw
Random Hero Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pai ei iti trimit un cod care o sa il gasesti pe extrasul de cont . Acest extras il gasesti la banca.Codul de obicei apare in 2-3 zile ..s-ar putea sa patesti cum am patit eu si alti prieteni ai mei , sa iti trimita codul gresit . Daca ai gresit de 3 ori codul "GoodBye PayPal ;) Salut tuturor :D Sunt si eu nou pe aici si am o mica intrebare :D Am inregistrat un card la paypal acum o saptamana si jumatate, dupa vreo 4 zile am fost sa scot extrasul de cont pentru codul de confirmare si, surpriza.. era extrasul pe decembrie (mentionez ca am cardul la ING). Ce sa fac? Trebuie sa astept pana pot vedea extrasul pe ianuarie?
freelancerR9 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Salut tuturor :D Sunt si eu nou pe aici si am o mica intrebare :D Am inregistrat un card la paypal acum o saptamana si jumatate, dupa vreo 4 zile am fost sa scot extrasul de cont pentru codul de confirmare si, surpriza.. era extrasul pe decembrie (mentionez ca am cardul la ING). Ce sa fac? Trebuie sa astept pana pot vedea extrasul pe ianuarie?tu joci pe athens asa e nu??
Guest aleks91 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 eu sunt nou in silkroad, defapt nici nu am jukt pentru k toate serverele sunt full... imi poate spune cineva knd ash putea sa prind si eu loc pe vreun server?:-s multzumesc de preferat xian k din cate am observat sunt multzi romani akolo.
iReaLRauL Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Acum ma ajuta un prieten sa imi pun loader. Daca iau ban iau :(.
ghitzal02 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 eu sunt nou in silkroad, defapt nici nu am jukt pentru k toate serverele sunt full... imi poate spune cineva knd ash putea sa prind si eu loc pe vreun server?:-s multzumesc de preferat xian k din cate am observat sunt multzi romani akolo.daca esti nou eu zic sa te apuci pe un server care in dreapta lui este scrie [New] este un server nou care nu este foarte populat nu are multi boti la noi pe silkroad expresia nu are multi botzi inseamna ca nu e mai mult de 60% boti turci hackeri si Full Sosun si inca ceva dac vrei sa o incepi fain joacate pe orice server invata putin cum sa te joci ce sa faci cum functioneaza skillurile armele bani trade cheestile din joc si marti dimineata in ro se pune un server nou Apollo si te muti acolo daca vrei o veti lua toti de la capat....... doar un sfat
m4R10 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 eu sunt nou in silkroad, defapt nici nu am jukt pentru k toate serverele sunt full... imi poate spune cineva knd ash putea sa prind si eu loc pe vreun server?:-s multzumesc de preferat xian k din cate am observat sunt multzi romani akolo.bagate pe Titan, eu asta ti-as recomandta, pt ca pe celelalte servere mai vechi toata lumea e 90 ff si cu +7, sunuri, etc, incepe si tu pe un server nou
Adii Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 mai raul de la loader nu iei ban eu am stalleru meu mentionez ca nu are nici 1 silk p el ba chiar am si botat cu el si nu mi-o dat ban
HellCritical Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 deci.. dc naiba imi iese dintr-un client cand intru cu 2 loadere??? ~X(X(X(X( ca am calc destul de bun X(X( nu am lag deloc... dar iese dintr-un client...
Darth_Andrei Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 deci.. dc naiba imi iese dintr-un client cand intru cu 2 loadere??? ~X(X(X(X( ca am calc destul de bun X(X( nu am lag deloc... dar iese dintr-un client...Cand iti iese primesti cumva ???? . Vezi prin options e o chestie show party status , scoate-o . Altceva, mai scoate din grafica , te cred ca ai pc bun dar sa zicem daca pe celalalt client e stallerul poti sa pui totul in low . Ca metoda de precautie sa nu ma dea afara scriu inainte sa schimb pe celalalt client /v /min. Si la fel cand plec undeva asa ma asigur nu se consuma prea multe resurse si nici nu ma da afara ^^. 50k sp on Phoenix de la 28k ieri ^^ Soon lvl 80 FF xDbtW Peace OuT :tiphat: ;)
iReaLRauL Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ok Adi sper sa fie asa :DEDIT:Spuneti-mi unde sa ma duc sa ma farmez cu un nuker de 81. Eu acuma am 30. Ca la SungSung e prea incet :(.
HellCritical Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cand iti iese primesti cumva ???? . Vezi prin options e o chestie show party status , scoate-o . Altceva, mai scoate din grafica , te cred ca ai pc bun dar sa zicem daca pe celalalt client e stallerul poti sa pui totul in low . Ca metoda de precautie sa nu ma dea afara scriu inainte sa schimb pe celalalt client /v /min. Si la fel cand plec undeva asa ma asigur nu se consuma prea multe resurse si nici nu ma da afara ^^. 50k sp on Phoenix de la 28k ieri ^^ Soon lvl 80 FF xDbtW Peace OuT :tiphat: ;)tocmai man.. nu imi zice nimic :( ma da fara sa zica nimic... poate o fi de la antivirus? ca detecteaza ceva in el? sau ce?edit: am 50 fps cu 2 cliente ce naiba...
SRO_BOY Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 de unde pot cumpara sbot(sryy for spam)deci daca as avea loat sbot si cont si tot ce trebe as putea sa-l folosesc pe alt calculator(la vecinu de exemplu)?respect all
BijuuMode Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 de unde pot cumpara sbot(sryy for spam)deci daca as avea loat sbot si cont si tot ce trebe as putea sa-l folosesc pe alt calculator(la vecinu de exemplu)?respect allbotu nu a trecut nici macar de 1 inspectie am inpresia si gata vrei sal ei poate il ei si ei ban ca as rade ... tocmai man.. nu imi zice nimic :( ma da fara sa zica nimic... poate o fi de la antivirus? ca detecteaza ceva in el? sau ce?edit: am 50 fps cu 2 cliente ce naiba...eu am copiat jocu in alt foldar si imi merge ;)
iReaLRauL Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Deci, imi spuneti unde sa ma duc sa ma farmez cu un nuker de 81 ? Eu sunt 30.Si incaodata ... 100% nu iau ban cu Loader =D ?
sweet_boy_eu Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Deci, imi spuneti unde sa ma duc sa ma farmez cu un nuker de 81 ? Eu sunt 30.Si incaodata ... 100% nu iau ban cu Loader =D ?Daca ai silk pe cont nu iei ban,dar dak pe cont nu ai sau ai avut silk sunt 70% sanse de a lua ban ;) :tiphat:
iReaLRauL Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Okei .. Sunt altii care folosesc de 4-5 luni si nu au luat ban .. fara silk .. Acuma o fii ce o fii !
Dr4q_Sti3 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 eu am staleru meu de 5 luni fara silk si nu am avut niciodata la 30 dute la angry sonsung sau cum se cheama la raul ala la intersectia cu drumul de jos a raului (sper ca ai intels cva)
lucicam Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 aveti vreunu andresa de yahoo a GM-ului Tarky ??
BijuuMode Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 aveti vreunu andresa de yahoo a GM-ului Tarky ?? nu cred dar ce probleme ai :-?
Random Hero Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tu joci pe athens asa e nu??Da, pe Athens. Nu ne'am intalnit ieri prin Samarkand? :D
ciupilan Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 bai nene dar e trafic pe jocu asta....dk nu ar fi traficu asta infect jocu ar fi meserie dar traficu iti strik si pofta de a mai juca..EDTI: pfff de 2 ore incerc nu merge sa intru:((((( fmm de Hercules
PsychoR0 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 bai nene dar e trafic pe jocu asta....dk nu ar fi traficu asta infect jocu ar fi meserie dar traficu iti strik si pofta de a mai juca..EDTI: pfff de 2 ore incerc nu merge sa intru:((((( fmm de Herculesia gandestete ca daca nu ar fi traficu asta ce ar fi in hotan sau la pwlvldeci traficu asta "infect" are si o parte bunaDaca ai silk pe cont nu iei ban,dar dak pe cont nu ai sau ai avut silk sunt 70% sanse de a lua ban ;) :tiphat:mane eu niciodata nam cumparat silk in 2 ani pe cateva accounturi pe care am folosit loaderu si nu am luat bann dar totul poate sa aiba un inceput :tiphat:
freelancerR9 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Da, pe Athens. Nu ne'am intalnit ieri prin Samarkand? :D da eram pe 2 charuri