m4R10 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 cand e diferenta de 10lvl atunci iei cel mai bine ^^
iReaLRauL Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Am intrat din a 15-a cred :). Nu e mult pentru mine :).Deci .. e mai bine la SungSung decat la Bunwang ?
m4R10 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mdah, dupa aproximativ 1h de incercat sa intru pe server, am intrat si dupa 5 secunde am luat eroare ce fain
PsychoR0 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 am o problema paypalu imi cere code 4 digits ca sa pot cumpara gold ce ma fac
m4R10 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mai merge bugu ala cu disconectu, ca te uiti la unu in stall si iti dai teleport in thief town, si ala ia disconect ?
Darth_Andrei Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 am o problema paypalu imi cere code 4 digits ca sa pot cumpara gold ce ma fac Pai ei iti trimit un cod care o sa il gasesti pe extrasul de cont . Acest extras il gasesti la banca.Codul de obicei apare in 2-3 zile ..s-ar putea sa patesti cum am patit eu si alti prieteni ai mei , sa iti trimita codul gresit . Daca ai gresit de 3 ori codul "GoodBye PayPal ;)
Birchoff Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 .... intervin putin pe marginea subiectului atat de indragit de multi dupa cum vad ... si anume charge-back ... si ma intreb, retoric, cati dintre cei care discuta idilic despre posibilitatea acestui procedeu chiar il cunosc sau macar au avut curiozitatea sa vada cum se procedeaza ...fratilor, nu va mai lasati pacaliti de acel filmulet de pe you tube in care cel care vrea sa renunte la Silkroad pur si simplu isi "recupereaza" TOTI banii investiti ...in primul rand multi ati fost luati de val si nu ati observat ca de fapt acela a introdus doar in contestatie acele tranzactii ... cei care au avut macar curiozitatea sa se plimbe putin prin meniurile de la pay-pal stiu despre ce vorbesc ... este o procedura prin care pay-pal pune respectivele operatiuni intr-un proces, dand la dispozitie o perioada predefinita de timp in care cele doua parti (platitorul si beneficiarul) sa aduca argumente pro si contra asupra neintelegerilor si de ce unul din ei considera plata neavenita ... deci banii nu sunt returnati automat... treziti-va fratilor ... pay-pal nu este automat de partea cumparatorului ... Joymax poate aduce argumente prin datele pe care le inregistreaza despre tranzactie ca bunul pentru care ati platit (respectiv silk-ul) a fost acordat beneficiarului ... platiti pentru altceva catre Joymax ? platiti pentru alte servicii care nu vi se ofera ? ... intrebari retorice ...si nu in ultimul rand, perioada pentru care puteti face acest lucru este limitata ... depinde si de politica bancii din al carei cont faceti plata asociata contului pay-pal. de ce ? pentru ca, iar , daca ati avut curiozitatea sa urmariti online cei care aveti asa ceva, tranzactiile, veti observa ca de obicei aceste plati virtuale au o perioada de gratie, in care banca nu vireaza efectiv banii catre destinatie, ci sunt pusi in asteptare (nici voi nu-i mai puteti utiliza, pentru ca sunt blocati cumva, dar nici nu pleaca catre destinatie)...pana in momentul in care tranzactia este confirmata ... si banii ajung sa intre efectiv in conturile celor de la Joymax ... nu mai sperati sa vi se intoarca fara lupta pe cale juridica ... e ca si cum Joymax ar face virament din contul lor inapoi in contul vostru pay-pal ... si sunt convins ca se inghesuie s-o faca ...evident ca au fost si cazuri de charge-back ... dar doar in "fereastra" de timp despre care am discutat ... in care banii virtuali au fost in suspensie undeva intre contul platitorului si cel al beneficiarului ... sau au fost si cazuri cand cei de la Joymax au preferat sa returneze cateva ultime plati in contul paypal al celui care a introdus contestatia doar, efectiv, din dezinteres de a prelungi sau initia un scandal ... dar ... treziti-va ... si nu mai bagati tone de bani in Silkroad in speranta ca peste 2-3 ani cand va plictisiti oricum ii veti recupera ...cam asta am avut de spus ... si nu arunc cu vorbe ... sunt chestiuni studiate si testate de mine ;) eu nu sunt genul care sa postez doar asa, ca sa tzopai de fericire ca "yupiii, first on page" :D ... cand o fac incerc sa ajut cu cate ceva util pe cei care citesc pe aici ... vor fi multi care vor incepe: "vorbesti aiurea noob-ule, am eu un prieten, sau prieten al unui prieten, care a facut charge-back, etc - atentie, niciodata el, ci vreun prieten ;) ... insa cei care mai au cat de cat putina decenta vor incepe sa-si puna anumite intrebari ... si sper ca se vor lumina, in cazul in care nu sunt deja ...RESPECT :tiphat:
iReaLRauL Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mai merge bugu ala cu disconectu, ca te uiti la unu in stall si iti dai teleport in thief town, si ala ia disconect ?Cred ca merge :). Incearca
Albert1994 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :> -> http://img291.imageshack.us/img291/609/belcodicevn1.png :tiphat:
orezExpandat Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :> -> http://img291.imageshack.us/img291/609/belcodicevn1.png :tiphat: f tare
TheRider Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :> -> http://img291.imageshack.us/img291/609/belcodicevn1.png :tiphat: Foarte Tare
alexxx70 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Birchoff ai perfecta dreptate in legatura cu charge back-ul pt ca nimanui nu-i convine sa vanda ceva pt ca dupa cativa ani cumparatorul sa i se nazareasca sa isi ia banii inapoi dupa o noapte de vise urate...este la fel si cu garantia la un obiect...nu cred ca exista garantie la vreo ceva pe lumea asta(exceptand moartea si impozitele:P:P) care sa dureze "pe viata"RESPEC"ALL :tiphat:
m4R10 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :> -> http://img291.imageshack.us/img291/609/belcodicevn1.png :tiphat: misto
lucicam Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dupa o portie de ras uite si una de plans : ( cel putin pt mine :crybaby: )http://img230.imageshack.us/my.php?image=urmareachargebackuluitb9.pnghttp://g.imageshack.us/img230/urmareachargebackuluitb9.png/1/asta imi da mie cand vreau sa schimb parola sau sa cumpar silk (pe arcas) :(
Albert1994 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dupa o portie de ras uite si una de plans : ( cel putin pt mine :crybaby: )asta imi da mie cand vreau sa schimb parola sau sa cumpar silk (pe arcas) :(poate ai incercat sa faci charge back si toar banat... :tiphat:
lucicam Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 poate ai incercat sa faci charge back si toar banat... :tiphat:... eu am facut chargeback si am fost banat 3 luni , iar apoi am fost unbanat si asta primesc cand incerc sa ma logez pe site-ul de la joymax ....
DebiL Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :> -> http://img291.imageshack.us/img291/609/belcodicevn1.png :tiphat: belea si mie mia esit cand vream sa intru pe sv ''futai''
Florin_LOVE Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dar imi ziceti pls cei asa fanny ???ca eu nu prea am ideie
GaBytZu97 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 e un program pe care (pe anumite siteuri...ceva gen hub) pti vorbi cu alti mii de oameni
PsychoR0 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dar imi ziceti pls cei asa fanny ??? ca eu nu prea am ideie hahaha lol nu stii ce inseamna "Anal" pentru ca asta scriasa ma cresti si u putin si o sa afli F tare poza si ceva ce am facut in 4 ore(aveam 10kk la inceput)