Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Fratilorrr m-am saturat X( Dc nu fac si ei altfel Log in-ul??? Sa il faca asa: Dai connect odata... scrii codul... si astepti... si astepti... pana intra automat............... adica sa nu stai sa scrii de 1000 ori cate un cod :((( :hail::hail::hail:

Folosesti loader ?

Posted

Folosesti loader ?

daaaaaaaaaaaaaa X( #-o #-o :hair::hair::box::box:

fast edit : in sf am intrat :) doar pe primu char :( inca 1 :))

2nd edit: :X:X:X cred ca m-a auzit staff-ul de la gaymax cum injur ca am intrat si pe al 2-lea ;))))

Posted

daaaaaaaaaaaaaa X( #-o #-o :hair::hair::box::box:

fast edit : in sf am intrat :) doar pe primu char :( inca 1 :))

Frate, daca tu te plangi nu stiu ce sa mai zic eu.

Nu folosesc loader. Si pana intru .. :) Niciodata nu mi-a intrat greu .. Pentru mine, zic .. dar acum de vineri pana duminica e mai greoi putin

Posted

hey la ce te referi chestia aia cand apesi pe "v" sai aibe si isro...o are de cand ma stiu :D

de ce nu m-am nascut in koreea :(

pai da dar pe ksro dispare tot : grab pet, stall,wolfi,etc.

hehehe

Posted

unde te farmezi ????

nu farmez

am toate charele pe un singur PC si imi e frica sa intru sa le dau up la masterys :P si le las cu gap 1 zi

de dimineatza cand intru le scot gapu :D

PS: si da sunt la ujigi

Posted

eu nush daca e bina ca item mallu sa se poata pune la stall > eu cred ca daca ar face asta pe isro toti turcii ar sta la stall cu item mall

s-ar face chargeback dupa chargeback.

Posted

Deci .. imi spuneti unde sa ma farmez la level 30 cu un nuker de 81 ?

fa downlvl, pana la 23, si dati jos skillurile la lvl 14 sa ai gap 9, si cand faci lvl 30 fa iar dwlvl la 23, si te duci la HUNI, iti zic eu ca acolo faci sp in prostie, cel mai rpd farmezi acolo,

Posted

Deci .. imi spuneti unde sa ma farmez la level 30 cu un nuker de 81 ?

depinde :

1) cu gap 0 la ujigi acolo unde sunt io

2) cu gap mai mare la angry sungsung(sunt mobs de 40 care se omoara mai greu)

EDIT1: charele mele au mastery lvl 24

dar ajung mult prea greu la angry sung sung pentru ca sunt cu 5 chare si mai si mor pe drum :( io acolo am stat 3 ore si am facut 7 lvle(acolo=angry sungsung)

EDIT2: am o idee hai sa facem conferinta pe mess :D

Posted

depinde :

1) cu gap 0 la ujigi acolo unde sunt io

2) cu gap mai mare la angry sungsung(sunt mobs de 40 care se omoara mai greu)

EDIT1: charele mele au mastery lvl 24

dar ajung mult prea greu la angry sung sung pentru ca sunt cu 5 chare si mai si mor pe drum :( io acolo am stat 3 ore si am facut 7 lvle(acolo=angry sungsung)

EDIT2: am o idee hai sa facem conferinta pe mess :D

te contrazic, la angry sungsung nu are sanse nici nukeru de 90, sunt full de wizzy 90, acolo

EDIT: conf pe mess ?:D la cine te referi ?:D

Posted

te contrazic, la angry sungsung nu are sanse nici nukeru de 90, sunt full de wizzy 90, acolo

lol :)) la mine pe persia am fost numai eu acolo si un nuker de 58 :))

dar asta mai asa pe seara in rest nush cum e

Posted

lol :)) la mine pe persia am fost numai eu acolo si un nuker de 58 :))

dar asta mai asa pe seara in rest nush cum e

hai pe tibet :D fac acolo ks wizzy intre ei de se rup, numa wizz 90 is acolo, (ce mai pe seara ?) o_O

Posted

fa downlvl, pana la 23, si dati jos skillurile la lvl 14 sa ai gap 9, si cand faci lvl 30 fa iar dwlvl la 23, si te duci la HUNI, iti zic eu ca acolo faci sp in prostie, cel mai rpd farmezi acolo,

Frate, nu fac level down. Am gap 9. Deci ?

Posted

Eu ma farmam la SungSung. Dar ma refeream, ca e primesc experienta buna de acolo sau pot sa urc la monstri de level mai mare ?

ramai acolo

io de cand am plecat iau foarte prost

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...