Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

mda , atunci incearca te rog sa faci un film exact ca al meu , si pune aici linkul sa ne minunam, aaa dar tu nu ai kum sa faci pvp fiindca nu sti, deci :

1. cumperi un cape

2. il pui pe tine

3. iesi afara din orasa si poti ataca pe toti care au cape :D

si stiu ca nici linkul nu sti ce inseamna, dar asta te las sa descoperi tu ^^

bafta la facut filmu, si chestia cu unicii asa e, dar nu ai ce face, dak nu iti convine lasate de sro si apucate de altceva, ti-as recomanda Frecat Menta online, are un gameplay super si nu sunt boti acolo, arpopo daca te apuci de el sa imi dai pm sa te bag intr-o guilda de romani .

invata gramatica ....

misto, ma facut sa plang

si tu invata gramatica...... copii cretinoizi.

warn level up, limbaj

Edited by Regenesis
Posted

invata gramatica ....

nu ma bag in cearta voasta sau altceva,mi se pare de prisos pentru acest topic,care nu a fost initiat ca voi sa va aduceti injurii,ci pentru intrajutorare in ale silk-ului,dar se pare ca si-a pierdut de mult timp acea calitate si functie.tot ce voiam sa subliniez e ca nervi nu fac bine nimanui si ca sunt daunatori...tocmai ai dat quote la acelasi personaj injurandu-l si alineand toti copii ca fiind cretinoizi;de acord majoritatea nu stau bine la "mansarda" dar hai sa nu ii bagam pe toti in aceeasi categorie.incercati sa va calmati si sa mentinem impresia ca acest topic este viu si pe tema pe care a fost creat.daca doriti neaparat sa continuati aceasta disputa de orgolii masculine[ca sa fac o paranteza,vai de capul nostru cu acest orgoliu] va recomand calduros functia "private message".

O seara placuta. :tiphat:

Posted

e normal ca intrun srv de sro sati dea toate armele/itemele la npc si sa fii singur pe srv?:D io cred ca era emulatorul:)

BTW: revin mai pe dim cu o poza a charului meu:X

nu e nici un emulator lol..asa e silkroad in korea :tiphat:

Posted

TATAluiBAMBI warn level up, atentie la limbaj.

m4r10 abtine-te sa raspunzi la flame pe viitor.

ok, incerc sa ma abtin, da nu vezi ce ma enerveaza ?

oricum, mersi ca i-ai dat warn

Incerc de 30 min sa intru pe tibet la ora asta, si n-am reusit,

gata regensis ultimu cuvant pe care il spun ^^

invata gramatica ....

warn level up, limbaj

am 15 ani , si daca ai avea tu mintea mea ai fi ajuns acuma ceva in viata, si nu fa toti copii cretinoizi ca mai sunt multi pe aici, si apropo nu am vazut in viata mea pe vreun copil sa isi puna numele TATAluiBAMBI, hai k e tare numele :P eu nu te injur pe forum ca nu vreau sa i-au warn, fiindca asta e singuru forum misto pe care il situ, cu moderatori calumea, pe toate celelalte daca scriai prescurtat inca umpic si iti dadea ban, asa ca imagineazati intre parantezele astea ca te-am injurat, ca doar ai imaginatia bogata (.......) ^^ bafta la facut filmu`.

Posted

@m4R10 tu esti xbow si mai ce?

si niimik momentan, k dau jos bardu si bag clericu, bardu e la lvl 28 acuma, si clericu 41 :P deaia nu foloseam nimik altceva in video

nu reusesc sa intru, sa araunc monitorul pe geam sau sa il sparg ? voi ce ati face ?

Posted

si niimik momentan, k dau jos bardu si bag clericu, bardu e la lvl 28 acuma, si clericu 41 :P deaia nu foloseam nimik altceva in video

nu reusesc sa intru, sa araunc monitorul pe geam sau sa il sparg ? voi ce ati face ?

noi nu ne enrvam doar incercam :))

Posted

noi nu ne enrvam doar incercam :))

eh ce zici iti place semnatura mea ?:P mie mi se pare misto ^^

da nush de unde ai tu semnatura aia cu armele si cu skillurile :D

Posted

frumos XBOW ;)

EDIT: diferente intre iSRO si kSRO http://it.youtube.com/watch?v=U7Mig0XL_W8&...feature=channel ;)

Adevaratul Silkroad se joaca,din pacate, DOAR in Korea

:tiphat:

macar chestia aia cand apesti pe "v" sa o aiba si isro

eu nush daca e bina ca item mallu sa se poata pune la stall > eu cred ca daca ar face asta pe isro toti turcii ar sta la stall cu item mall

EDIT: nu e bine sa bage chestii dealea de berzeker pe isro >>ganditiva shaitan ar muri in 20 de secunde

la lvl ar fi de folos dar la unici nu

Posted

macar chestia aia cand apesti pe "v" sa o aiba si isro

eu nush daca e bina ca item mallu sa se poata pune la stall > eu cred ca daca ar face asta pe isro toti turcii ar sta la stall cu item mall

EDIT: nu e bine sa bage chestii dealea de berzeker pe isro >>ganditiva shaitan ar muri in 20 de secunde

la lvl ar fi de folos dar la unici nu

hey la ce te referi chestia aia cand apesi pe "v" sai aibe si isro...o are de cand ma stiu :D

de ce nu m-am nascut in koreea :(

Posted

la ideia ca are un delay teai gandit???

cam 10-20min

poi ia gandestete daca ala are deja zerk si isi mai da si pot aia din 2 zerk la cati or fi acolo normal ca moare instant uniq

Posted

Fratilorrr m-am saturat X( Dc nu fac si ei altfel Log in-ul??? Sa il faca asa: Dai connect odata... scrii codul... si astepti... si astepti... pana intra automat............... adica sa nu stai sa scrii de 1000 ori cate un cod :((( :hail::hail::hail:

imi vine sa sparg tastatura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...