Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

wow... videoclipurile sunt asa de BANALE !!! un pvp si un find and kick the hell outta low lvl unique.... atat de banal.. ocupati spatiu pe tube degeaba

mda , atunci incearca te rog sa faci un film exact ca al meu , si pune aici linkul sa ne minunam, aaa dar tu nu ai kum sa faci pvp fiindca nu sti, deci :

1. cumperi un cape

2. il pui pe tine

3. iesi afara din orasa si poti ataca pe toti care au cape :D

si stiu ca nici linkul nu sti ce inseamna, dar asta te las sa descoperi tu ^^

bafta la facut filmu, si chestia cu unicii asa e, dar nu ai ce face, dak nu iti convine lasate de sro si apucate de altceva, ti-as recomanda Frecat Menta online, are un gameplay super si nu sunt boti acolo, arpopo daca te apuci de el sa imi dai pm sa te bag intr-o guilda de romani .

Posted

misto, ma facut sa plang

Misto, m-ai facut sa rad :)). Ai citit de acolo un comment si ai postat si tu aici.

Si cum sa plangi pentru un joc ? Ca te cresc prietenii si iti faci noi prieteni :)). Frate, wake up.

:))

Posted

ma refeream la melodie si la poveste, nu ma refeream la joc, -,- :D

apropo am dato in exces cu videourile, pregatesc unul nou si misto ^^, fiti pe faza !

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=ZHpHvwSlXA8 Cata dreptate are omul asta :-j :-j. Poate asa o sa va dati si voi seama ca nu trebuie sa fiti calici! (sa va faceti 1000 caractere si sa botatzi pe ele....)

i have avalon pentru simplu fapt ca nooobi :) si ma refer ca nu stiu sa piarca cand i bati ;) si daca i intrebi ceva incep sa te faca nob si sa te injure ;) dar le am scos smecheria din cap la 10-15 din guild :))

Posted

i have avalon pentru simplu fapt ca nooobi :) si ma refer ca nu stiu sa piarca cand i bati ;) si daca i intrebi ceva incep sa te faca nob si sa te injure ;) dar le am scos smecheria din cap la 10-15 din guild :))

off, cand ma lovit la sentimente filmeuletu ai stricat tu tot :sef:

Posted

legit power my ass ! :lol:

s-a mai discutat asta...

datorita celor de la joymax care au facut sistemul de a creste si dezvolta un caracter atat de greu,datorita necesitatii unui farm prea indelungat, a fost fortata aparitia botilor (asta e natura omeneasca,sa isi usureze existenta,fie ea in real sau virtual). la cum a ajuns jocul in momentul de fata dureaza prea mult sa poti sa fii legit si sa si atingi level-ul maxim si sa fii si full farm;dupa calculele mele,iti tre' cel putin 15 luni,cu premium si sa joci cele 3 ore de premium pe zi. dar sa ai premium plus,sa joci 5h pe zi de mana numai grinding, e nebunie;ca sa nu ajung sa zic ca e dovada de no-life.

asa ca dragi "tovarasi" lasati-ne cu melancolia de timpuri legit si bla bla. s-a dus,nu mai e. nu condamn pe nimeni care foloseste bot,dar nici nu incurajez. urasc pe cei care fac 20 de caractere si le logheaza sa tina 20 de stalluri, urasc goldbotii, dar nu agreez nici persoane no-life sau care urla ca ei sunt legiti dar boteaza 'pe la spate' in draci.

spor la lvl si la dropuri, enjoy Shitroad Online !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...