Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://img216.imageshack.us/my.php?image=sro2009013007441268fe5.jpg cum a fost promis :D .. Tg nu am mai apucat sa intru (:| eram in actiunea cu Uru ^^ but anyway Peace OuT :tiphat:

ce gap ai pe death si cate sp ai farmat

Posted

Darth_Cloud am avut gap 5 si am farmat 150k sp

Darthy - gap 0 25k sp ^^

Am aflat unde apar unicii dupa inspectie ^^ :). In curand voi avea heuksalu ridicat la 72-76 (nu stiu inca sigur la care sa ridic). Acu imi vine in cap ideea daca sa imi ridic Windlessu pentru Int la inceput :-S...cred ca o sa am doar magical , passive, ghost si soul momentan , vreau niste sfaturi . la 80 arma noua :X +5 Crit 12(66%) 35mil only - Spear xD

Peace OuT :tiphat:

Posted

imi e scarba de cei ce au cu 20+ lvl mai mari ca unicii si ii omoara.... doar ca sa-si vada numele acolo.. bravoo... e ca si cum bati la un oligofren la tenis de masa... ohoo .. big people...

eram lvl 27 la ivy si eram singurica singurea ( de dragul rimei ) si cleric+1hsword si am dus hp la 45-50% si a venit un wizz cu staff de cel mai mare lvl si i-a dat 2 si a murit..... .e atat de jegoasa faza. abia astept poze in care un wizz de lvl 90 da un zerk pe tg .... mama da` ce buni sunteti...

Posted

Darthy - gap 0 25k sp ^^

Am aflat unde apar unicii dupa inspectie ^^ :). In curand voi avea heuksalu ridicat la 72-76 (nu stiu inca sigur la care sa ridic). Acu imi vine in cap ideea daca sa imi ridic Windlessu pentru Int la inceput :-S...cred ca o sa am doar magical , passive, ghost si soul momentan , vreau niste sfaturi . la 80 arma noua :X +5 Crit 12(66%) 35mil only - Spear xD

daca esti nnuker pe spear iti trebe doar soul spear ,widles spear ,whost spear si cheolsam atat (dupa parerea mea)

Posted

Darthy - gap 0 25k sp ^^

unde apar ?:D

Posted

imi e scarba de cei ce au cu 20+ lvl mai mari ca unicii si ii omoara.... doar ca sa-si vada numele acolo.. bravoo... e ca si cum bati la un oligofren la tenis de masa... ohoo .. big people...

eram lvl 27 la ivy si eram singurica singurea ( de dragul rimei ) si cleric+1hsword si am dus hp la 45-50% si a venit un wizz cu staff de cel mai mare lvl si i-a dat 2 si a murit..... .e atat de jegoasa faza. abia astept poze in care un wizz de lvl 90 da un zerk pe tg .... mama da` ce buni sunteti...

Inteleg ce zici.Acu nu o sa ma scuz si o sa zic ca l-am gasit din greseala pe uruchi; Nu...Imi place sa vanez unici , e printre singurele lucruri care mai imi dau un chef sa joc acest joc.Chiar vroiam sa vad daca am avut dreptate cu locurile de aparitie a unicilor si am avut :D. Acum sunt multumit.Jocul e free4all , fiecare face ce vrea + ca cei de lvl mic nu ii omoara ... Anyway :tiphat: Peace OuT

Posted

^^ nice vid , eu cand fac pvp cu europenii str imi pun setu 9d arrmor +4 + 5 , nu ma poate bate numai decat warrioru , pe xbow il bat cu greu , de is pe garment nici nu vb ce imi face :P

Posted

^^ nice vid , eu cand fac pvp cu europenii str imi pun setu 9d arrmor +4 + 5 , nu ma poate bate numai decat warrioru , pe xbow il bat cu greu , de is pe garment nici nu vb ce imi face :P

thx ^^

Posted

nice..dar bow`eru ala nu stia sa faca pvp :) daca isi punea fire wall erai terminat..pt ca nu ii dadeai nici knock back nici knock down :-j

nice anyway :tiphat:

Posted

la cat de simplu e sa vezi ce itemi are un char pe rev 6 ... nu e nevoie de multe hackuri ... ci doar la cativa din cei cu sosun-uri ;) ... ai vazut cu cat se vand unele sosun-uri ? e vorba de sute de $ pe site-urile unde se vinde si gold ;) ... iti schimba cu ceva opinia chestia asta ?

RESPECT :tiphat:

1 sun weapon uite cate e +0 clean 9D Seal of Sun Dark Phanlom [Hera] $800.00 each ce nas da si eu sa imi cada din cer 800$.... si in afara de asta daca din 1k de utilizatori 100-200 is banati ei ce fac hacuesc iau tot de pe char si gata ....

Posted

nice..dar bow`eru ala nu stia sa faca pvp :) daca isi punea fire wall erai terminat..pt ca nu ii dadeai nici knock back nici knock down :-j

nice anyway :tiphat:

eh ^^ nu ma prea pricep la bow :P oricum nu eu jucam cu el, eu jucam cu crossbowu :P mrs oricum

Posted

wow... videoclipurile sunt asa de BANALE !!! un pvp si un find and kick the hell outta low lvl unique.... atat de banal.. ocupati spatiu pe tube degeaba

mdea alt destept pe aici ;) de ce nu ne pui tu video cand il omori de LY sau pe Demon ;) daca tot zici cas banale

Posted

wow... videoclipurile sunt asa de BANALE !!! un pvp si un find and kick the hell outta low lvl unique.... atat de banal.. ocupati spatiu pe tube degeaba

decat turci mai bine noi

Posted

eh ^^ nu ma prea pricep la bow :P oricum nu eu jucam cu el, eu jucam cu crossbowu :P mrs oricum

e logic...doar nu faci film in care tu esti adversarul :))(ma refer persoana din partea cealalta)

Pentru un warrior ce e mai bine ca armura? heavy armor/light armor/robe ? :whistle:

EDIT : warrior-ul are 2nd build cleric

Light Armor/Robe...majoritatea mobilor din rock mountain au si magical atack..deci heavy nu`ti convine

nu te`a invitat nimeni sa te uiti :-j si aici e un forum unde se discuta despre joc nu unde iti spui tu parerea personala despre anumite persoane apartinand comunitatii...

lol, nu mai sunt spammeri in town! :)

:tiphat:

ia fa o vizita pe hercules :hair:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...