Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ma' da nu le sti deja pe toate ? isrobot, sbot, etc :D citeste mai sus putin

EDIT: nu ca le e frica, dar vor face asta 100% cand vor renunta, cand se vor umple de bani, iti zic eu ca odata si odata or sa se opreasca si o sa faca asta.

Posted

din cauza prostiiei acestea cu s bot sansele de conectare sunt de 1% p toate serverele conform www.rev6.com sper ca cei ce folosesc s bot p charurile lor bune sa isi ia scam avand in vedere ca un client less bot e 5 E comparativ cu 9 $ isrobotu care are 240h sau parca undeva la 19$ tbot-ul sigur contine el ceva dar pana nu vedem..

si mai rau decat s botu e cleintlesu de la rev6 care ala trece si de verification code bine ca acu nu cred ca mai are multa lume clientlesuu de la rev6 pentru ca pretu e pe masura in jurul 30$ 200 pct .mie sila sa scriu mai mult (

* posibil sa fi gresit preturile de la tbot si cleintless rev6

Uite eu am sbot dar nu abuzez de el cum fac ceilalti doar botez pe un caracter. Hmm asa a fost cu SM ieftin si poti bota pe mai multe caractere dar ei au pus o limita . Asa o sa faca si astia in curand acum doar isi fac reclama.

Posted

nu le e greau le e frica :)) pt ca daca fac charge back pierd bani

nu ai inteles el se referea la scam nu ban ;) si daca ei scam ce ai vrea sa iti dea joymax itemele in napoi ... ?

Posted

Uite eu am sbot dar nu abuzez de el cum fac ceilalti doar botez pe un caracter. Hmm asa a fost cu SM ieftin si poti bota pe mai multe caractere dar ei au pus o limita . Asa o sa faca si astia in curand acum doar isi fac reclama.

Da, dar uitete ca de exemplu Florin_LOVE , imi pare rau ca zic asta dar din cauza unora ca el le e greata la multi de SRO...

Posted

mda, e vroba dupa ce se umple de bani cei care au facut botul, e posibil sa scameze pe cei care il foloseau ^^

lol nu cred ca au cum sa scameze aia care au facut botul pe aia care il folosesc...parerea mea

:tiphat:

Posted

lol nu cred ca au cum sa scameze aia care au facut botul pe aia care il folosesc...parerea mea

sa bage keylogger dar eu de fiecare data il scanez inainte de al instala

Posted

sa bage keylogger dar eu de fiecare data il scanez inainte de al instala

si tu ai sbot?

cu ce prog il scanezi ?

pai cred ca merge cu antivirusul instalat in computer...dai clic dreapta pe filu care vrei sa scanezi si dai scan with ''x'' (antivirusu tau)

Posted

another strange of me^^

http://img222.imageshack.us/my.php?image=sro2009012922351792rk6.jpg

http://img231.imageshack.us/my.php?image=sro2009012922341594sm2.jpg

thx de poza, ca exact acua vroiam sa caut pe net sa vad kum arata xbowu cu dressu ala ^^ sa imi iau si eu :D si nu imi place :D thx

Posted

si tu ai sbot?

pai cred ca merge cu antivirusul instalat in computer...dai clic dreapta pe filu care vrei sa scanezi si dai scan with ''x'' (antivirusu tau)

nu toti antivirusi il gasesc :|

Posted

another strange of me^^

http://img222.imageshack.us/my.php?image=sro2009012922351792rk6.jpg

http://img231.imageshack.us/my.php?image=sro2009012922341594sm2.jpg

nice! ;)

Posted

sbot e combaterea goldbotiilor uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

in curand vom scapa de firmele care vand gold pentru ca playerii pot sasi faca singur gold

asa si un pic de off : ce laptop imi recomandati ,de top sa fie (astept mesaj privat sa nu se faca spam =)) )

Posted

ma' da nu le sti deja pe toate ? isrobot, sbot, etc :D citeste mai sus putin

EDIT: nu ca le e frica, dar vor face asta 100% cand vor renunta, cand se vor umple de bani, iti zic eu ca odata si odata or sa se opreasca si o sa faca asta.

nu e logic ce zici tu

daca ei au cateva mii de cumparatori,deci chiar zeci de mii de euro profit pe luna care e rostul hack-ului??crezi ca isi vor da cu firma in cap pt niste charuri? :banghead:

:happy1:

Posted

nu e logic ce zici tu

daca ei au cateva mii de cumparatori,deci chiar zeci de mii de euro profit pe luna care e rostul hack-ului??crezi ca isi vor da cu firma in cap pt niste charuri? :banghead:

la cat de simplu e sa vezi ce itemi are un char pe rev 6 ... nu e nevoie de multe hackuri ... ci doar la cativa din cei cu sosun-uri ;) ... ai vazut cu cat se vand unele sosun-uri ? e vorba de sute de $ pe site-urile unde se vinde si gold ;) ... iti schimba cu ceva opinia chestia asta ?

RESPECT :tiphat:

Posted

Nu stiu exact ce inspectie dar eu ma trezisem sa-mi iau un pahar de apa si am aprins monitorul sa verific un download si am vazut "Checked".Nu conteaza caci cu Darthy is la TG si cu Darth_Cloud la uruchi ^^ da cred ca ma duc la somn byebye :tiphat: Peace OuT

Posted

nu e logic ce zici tu

poi le e greau sa fure niste sunuri ? si cine crezi ca stie ca ei le-au furat ? n-ai de unde sa sti cne i-a scammat, asa ca ei pot face tot ce vor ei

apropo ce e cu inspectia asta nasoala ?

Posted

http://img216.imageshack.us/my.php?image=sro2009013007441268fe5.jpg cum a fost promis :D .. Tg nu am mai apucat sa intru (:| eram in actiunea cu Uru ^^ but anyway Peace OuT :tiphat:

gz ^^ tineo tot asa !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...