Albert1994 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 stie careva cum sunt serverele la ora 6 dimineata ca vreau sa intrun silk ca-sa nu ma chinui sa intru mai tarziu cand ma intorc de la lic stiti cumva populated sau crowded :angry1: si hellcritical cpu=computer usage care inseamna cat de ingreunat este pc-ul si asta e datorata de rami e posibil sa se fi stricat cs este un joc cu cerinte mici si deaia suporta pc-ul tau si cabal si cs deci 2 silkuri au cerinte mai ridicatepai la 6 dimineata inainte sa incerci sa intri te uiti pe rev :D :tiphat:
HellCritical Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 stiu ce inseamna CPU dar eu am zis ca asa am patit pt ca intram cu al 2 si in 2-5 min mi se inchidea primu instantaneuda este free pe orice server la oara 5 mai sunt cateva crowded(alea vechi ) defapt alea vechi pana pe la 5 jumate sunt crowded:D Dar nu imi face mereu asa... doar cateodata... :D :sef:
Dr4q_Sti3 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 OFF:CPU=Central Processing Unit ON:Eu sunt pe hercule si ala e full 24/7..am incercat sa intru azi noapte la 3 si mi`a dat sv traffic... :tiphat:la 3 da dar la 6 iti garantez eu 100% e GOL foarte rar am vazut unul care sa fie cu rosu dar si pe ala intri din prima
Florin_LOVE Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 OFF:CPU=Central Processing Unit ON:Eu sunt pe hercule si ala e full 24/7..am incercat sa intru azi noapte la 3 si mi`a dat sv traffic... :tiphat:srv is cel mai libere intre 4-7 dimineatza
iReaLRauL Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pff abia astept seara asta sa imi fac pwlvl . =DOFF: Today is my b-day ^^
IINeoII Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pff abia astept seara asta sa imi fac pwlvl . =DOFF: Today is my b-day ^^happy la multi ani :beer:
aionys Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pff abia astept seara asta sa imi fac pwlvl . =D OFF: Today is my b-day ^^ E ziua ta si abia astepti sa iti faci plwl diseara? sry :D la multi anii si tot ce iti doresti !
orezExpandat Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pff abia astept seara asta sa imi fac pwlvl . =DOFF: Today is my b-day ^^la multi ani :bananadance2: :cool2:
iReaLRauL Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mersi, mersi .. Pai da am un nuke de la o prietena de 81. Si a spus ca pot sa imi fac pwlvl cat vreau dar dupaia sa o ajut la Premium +. Si i-au bot si se rezolva :>
Albert1994 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pff abia astept seara asta sa imi fac pwlvl . =D OFF: Today is my b-day ^^ La Multi Ani :tiphat:
Florin_LOVE Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pff abia astept seara asta sa imi fac pwlvl . =DOFF: Today is my b-day ^^nuita ca trebe sa faci cinste :beer: la muti aniVand Accont Isro 35$ care are 500 si un pic credite!!!nu este al meu, a unui prietenva jur ca nu este nici un fell de scammel vrea doar sa treaca pe SBot
Albert1994 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nuita ca trebe sa faci cinste :beer: la muti aniVand Accont Isro 35$ care are 500 si un pic credite!!!nu este al meu, a unui prietenva jur ca nu este nici un fell de scammel vrea doar sa treaca pe SBotnar fii mai bn ca inainte sasi termine isro bot si dupaia sa treaca pe sbot? :P :tiphat:
HellCritical Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iti da de baut o potiune medie si un cocktail de universal pill small cu potiune de energie mare :-j :-j :-j :-j :-j EDIT: FOP.. Cine stie cunoaste:D
alexxx70 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ... presimt o rapida decadere a SBot ... amintiti-va ce va spun acum ... prea multi frate ati sarit pe el ... si toti cu milioane de gold bots ... daca inainte erau doar unele firme care faceau asta ... acum fiecare isi face tone de goldbots ... cate un player abia isi face loc cu coatele intre atatea aspiratoare ... situatia asta nu va convine nici firmelor care vand gold (printre care pot paria ca se afla si Joymax - prea au dat dovada de pofta de a face bani prin orice mijloace ignorand orice regula de bun simt intr-un MMORPG free pe dasupra ca sa nu lucreze si pe acest front)...asa ca ... sunt curios cat va ramane neatacat pe piata acest bot ...RESPECT :tiphat:Abia astept momentul in care va fi asa ! Cand se va lua ban in prostie, pentru ca deja sunt tone de goldboti (vorba ta), si pe langa ca sunt multi, uite frate isi fac si playerii goldboti k nu le ajunge, dc nu se putea juca normal. Chiar playerii care isi fac proprii goldbotii zic : "off ce trafic e pe server si cati goldboti deja ma enerveaza" stati fratilor in banca voastra si jucati calumea sro. Abia astept sa luati toti ban, atunci veti regreta !..s-a ajuns cum a spus cineva mai devreme...la 10 jucatori legit 1000 sau poate mai multi de charuri bot, indiferent daca sunt boti pt gold sau plvl...eu prevad o cadere puternica in urmatorul an sau in cel mult urmatorii 2 ani al acestui joc pt ca este o lege universal valabila in tot universul asta si anume ceea ce urca nu urca la nesfarsit ci trebuie sa si coboare si cu cit urca mai sus cu atat coborarea va fi mai vertiginoasa si mai dura asa ca eu personal cred ca se cam aude cantecul lebedei numita Silkroad...nu al firmei JOYMAX sa fim clari asta pt ca ei se vor deplasa mai departe cu alte proiecte dar silkul cred ca se cam duce la vale tocmai pt ca sunt prea multi rechini care incearca sa rupa o bucata din pestele asta si ori moare pestele ori se supara si da de pamant cu rechinii dar oricum botii nu vor mai avea viata lunga pt ca daca la inceputurile lor erau sa zicem intre ghilimele "bine intentionati" adik doar pt plvl goldbotii au ridicat acest joc la rangul de tampenie online cu parfum de mmorpg...asa ca eu imi doresc din tot sufletul decaderea SilkRoad cu atat mai mult cu cat ei nici macar nu incearca sa para macar ca tin cont de parerile userilor si al platitorilor de valuta forte pt buzunarele lor de nesimtiti sadea.RESPEC"ALL :tiphat:
salam30 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 decaderea e aproape ,dar , va veni cap 100 si va bana gold botii si se va reintoarce lumea sa faca full farm lv 100 si iar face incasari beton dupa care iar la fel decadere iar de aceasta data cred ca va sa fie definitiva, pentru ca va aparea aion si cine stie ce alt mmorpg
DebiL Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ..s-a ajuns cum a spus cineva mai devreme...la 10 jucatori legit 1000 sau poate mai multi de charuri bot, indiferent daca sunt boti pt gold sau plvl...eu prevad o cadere puternica in urmatorul an sau in cel mult urmatorii 2 ani al acestui joc pt ca este o lege universal valabila in tot universul asta si anume ceea ce urca nu urca la nesfarsit ci trebuie sa si coboare si cu cit urca mai sus cu atat coborarea va fi mai vertiginoasa si mai dura asa ca eu personal cred ca se cam aude cantecul lebedei numita Silkroad...nu al firmei JOYMAX sa fim clari asta pt ca ei se vor deplasa mai departe cu alte proiecte dar silkul cred ca se cam duce la vale tocmai pt ca sunt prea multi rechini care incearca sa rupa o bucata din pestele asta si ori moare pestele ori se supara si da de pamant cu rechinii dar oricum botii nu vor mai avea viata lunga pt ca daca la inceputurile lor erau sa zicem intre ghilimele "bine intentionati" adik doar pt plvl goldbotii au ridicat acest joc la rangul de tampenie online cu parfum de mmorpg...asa ca eu imi doresc din tot sufletul decaderea SilkRoad cu atat mai mult cu cat ei nici macar nu incearca sa para macar ca tin cont de parerile userilor si al platitorilor de valuta forte pt buzunarele lor de nesimtiti sadea.RESPEC"ALL :tiphat:crezi ca Aion va fi asa un mare suces? se vor plictisi si de ala stai linisitit servarele de silkroad online mereu vor fi full
salam30 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 mai cel putin mie imi place mult aion asta ,, eu gen sro combinat cu wow adik cel mai tare mmo in acest moment
PleasePhunkOff Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 cel mai tare MMO in acest moment e WOW .WoW e cel mai bun MMO ca si gameplay. In rest, e la pamant. Intra pe youtube si cauta south park - make love not warcraft, si uite`te la toate 3 partile.Cat despre aion, chiar este ceva de capul lui, pacat insa ca intarzie cu lansarea.@DebiL, silkroad o sa raman full datorita turcilor, care tot ce stiu e sa joace mmo`uri free si sa astepte sa se traduca in limba lor de tot rahatul. Silkroad trebuia inchis de mult. Nimeni nu se ocupa de servere, tot ce stiu cei de la joymax este sa faca bani. Ce e drept, asta e scopul facerii unui MMO, doar ca cei de la joymax au intrecut masura. Din partea mea, sa se inchida toate serverele de silkroad. A ajuns o afacere, nu un joc. It sux hard.
m4R10 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 problema s-ar rezorlva dak ar scoate plvlu si dac ar bana absolut toti botii si si-ar crea ei propriul bot pe care poti sa il cumperi din item mall pe silk, atunci 100% nor sa mai fie goldboti , ca nu da nimeni o gramada de silk ptniste goldboti... asta ar readuce jocul la viata
Trane Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Voi sunteti C.E.O la Joymax. Vreti sa aveti un joc care sa traiasca sau o afacere care sa va mearga? Astept un raspuns sincer va rog nu fiti ipocriti kkthxbai. :)
PsychoR0 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 de unde iau agbot complet? aici nu e http://rev6.nihplod.com/index.php/Agbot
Cipi_Cipi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :lol: bine zis Trane Apropo de Aion,se pare ca s-a amanat lanseara pentru luna mai. Era vorba sa se lanseze versiunea beta in aprilie. Am un prieten care a testat jocul in vara trecuta in Germania, la un eveniment de gaming. In versiunea aceea de test, parea similar cu Lineage, dar intr-adevar are multe luate din WoW si Silkroad. Este bazat pe grinding jocul, dar imbunatatit in faptul ca are si sistem de instante si gameplay diversificat. Daca nu va fi prea similar cu Lineage, va fi un succes jocul. Eu si cativa prieteni si multi membrii ai uniunii mele o sa testam jocul. Daca vreti sa va alaturati noua, avem in constructie si un forum,care e deja "in picioare" " www.lordsofaion.com bafta tuturor ! :tiphat: