Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

1st. Invata sa scrii corect si lasa [editat] gen "sm3k3r" "s00per".

2nd. Cred ca o sa [editat] celor din XS-Team, inainte sa iti dea semnatura aia mult dorita.

Cand va ajutam va placea... acu vi s`a sculat ca sunteti mari cunoscatori.

Ratatilor !

Prin acest Reply ma refer doar la BoogieMan (care nici macar nick`ul nu si`l scrie corect) si la BlackCurse.

Imi pare rau pt restul cititorilor.

warn + suspend pentru limbaj vulgar şi jigniri aduse membrilor forumului

Edited by silversky
Posted

In primu rand care e faza cu url'urile ? ca nu inteleg black curse vrei sa zici ca ce a pus heavenly e fals ? nu cred .. sau ce a pus slym ? ia zi macar in ce program poti sa faci asa ceva si cum sa vedem ce stii tu ... lvl 35 :))) ba dute ma si joakte cu papusi ... aa si Angel cand un admin da privat iti apare intradevar whisper ;)

Posted (edited)

Yep , sa le [editat] celor de la XS Team ca mi`e somn si daca tot a injurat heavenly hai sa injur si io xD

GayCurse sa ma [editat]

b00000000gayman sa [editat] si tu xD

Respect for the others \m/ -.- \m/

warn + suspend pentru limbaj vulgar

Edited by silversky
Guest boOgi3m4n
Posted

@heavenly

mane eu nu stiu cu ce mai ajutat tu p mine...citesc de nush cand ce aberati voi pe aici si tot timpu am vazut numa` minciuni , luati boti si tot felu de kkturi de pe gamerz si va umflati pe aici si ii ofer lu mami tau o masa calda cand mai vine p la mine , mam coborat ca prostu la mintea voastra $ukarilor

Posted

Nu zice ma nimeni ca e jucator profesionist da tu daca esti depasit nu te mai baga .. ca stiu si io ce inseamna sa truchezi poze in photoshop ... si alea nu sunt trucate ... cel putin black tu ziceai ca sunt trucate ca bla bla bla ... nici nu ai rasp la intrebari ... marele cunascator de url .. makr stii de la ce vne url ? aa si boOgi3man nu ca le iau apararea celor de la xs dar pe multi au ajutat gidurile lor asa ca nu ii mai critica tu atat ...

Posted

ms arrow da vroiam sa vad dak jtie black curse ca el e mare cunoscator de url ... iti dai tu seama .. :o

Posted

Nu zice ma nimeni ca e jucator profesionist da tu daca esti depasit nu te mai baga .. ca stiu si io ce inseamna sa truchezi poze in photoshop ... si alea nu sunt trucate ... cel putin black tu ziceai ca sunt trucate ca bla bla bla ... nici nu ai rasp la intrebari ... marele cunascator de url .. makr stii de la ce vne url ? aa si boOgi3man nu ca le iau apararea celor de la xs dar pe multi au ajutat gidurile lor asa ca nu ii mai critica tu atat ...

Ce te face sa crezi ca sunt ale lor ? cauta pe google toate programele postate de XS si'ai sa vezi ca le gasesti :)

Posted

Ai ramas pe Troy din Decembrie... adica joci de un an fara aproximativ o luna.

In 11 luni de silkroad ai lvl 35... ma intreb cum cresteti asa repede :blink:

Axl e paralel ?! :lol: :lol: :lol:

Intreaba`l de cat timp joaca si ce lvl are...

De fapt iti zic eu ... joaca de 3 saptamani jumate si are lvl 65... si stii de ce ? pt ca e "paralel". Si da, este prieten cu mine si cu Slym... Vre`o problema ? Nubule !

Posted

cum dreq sa joci ba de 11 luni si sa ai 35 pfff praffffff :| in 1 luna jumate max iti fac dreq 70 ... god invata sa joci in primu rand ... si in al 2'lea rand lasate tata de grafica ca esti paralel daca si pozele alea sunt false .... cand te'am intrbt in ce putea sa le faca ... nu ai rasp pt ca esti paralel si sa joci din decembrie ... credema io joc d vreo 1 an si am avut vreo 3 char de 70 , ink 1 de 65 si acu am un nuker de 45 .. asa ca ascundete

Posted

Gata ma, ce naiba... asta este un topic special pt Sro, gata cu certurile... GayCurse, si cei care au chef de scandal intrati pe www.suntgay.ro si vedeti ca sunt o gramada de persoane ca voi pe acolo (mi`a zis BoogieMan ca e site`ul lui preferat), si daca intra din greseala o fata pe acolo, certati`va cu ea cat vreti.

Sorry de off topic !

C`ya

Guest XXposeXX
Posted

XposeX nu-ti mai bate ma capul cu ala =]

Hai afara !

Guest XXposeXX
Posted

In cat timp?

Hai imi dai un interfon ok?

Guest XXposeXX
Posted
Nu stiu , hai ca ii dam si lui un intefon
Posted

Bine ma, hai ca ma incalt si vin...

Ah, ce naiba ma ?! nu sunt pe mess ?! :blink: , lol am postat pe forum...credeam ca vb pe mess.... hai ca vin acu

Guest XXposeXX
Posted

Ups , sorry guys wrong chat.

Anyway hai ca te astept.

Guest XXposeXX
Posted
E buna shaica aia din poza , zii ca eu sunt Satana.
Guest XXposeXX
Posted

Zii sa vina prin cartier =))

Ca i-l arat pe fiisu' lu Satana =)))

Posted
Ia melodia M.A.N.D.Y vs. Booka Shade - Body Language... intra pe DC si ia`o , e cam veche dar e belea belea... si nu vine ma aia in cartier... nu o aduc.. da`o draq
Posted

XposeX şi XXposeXX - aveţi conturile suspendate pentru spam.

Ieri aţi luat suspend pe conturile principale pentru limbaj vulgar şi jigniri aduse membrilor forumului. Dacă continuaţi în aceeaşi manieră urmează filtru pe IP.

Pentru toţi cei care postează în acest topic - lăsaţi certurile şi postaţi on topic sau se vor lua măsurile corespunzătoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...