Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Am un cleric lvl 91 si am intrat intr-un party la mobs 101 wenegs, alaturi de 3 wizi lvl 110 turci de origine, si vroiam sa zic ca niciodata nu am crez ca o sa pot face 10% exp pe ora in silkroad . - cand am avut 10,51% au dat si un pandora pe spot aici,mai maniaci ei.

Ati vazut ca in consigment acela scrie Clearic rod,in loc de Cleric rod.Ciudat.

Sal ,stiu ca nu e voie sa vb despre boti pe forum dar nu am unde sa intreb altundeva,am o problema la cleric nu da nici cum heal orbit ,am sb*t

Warn up, eu v-as zice sa va spuneti unul celuilalt care aveti Sbot si sa va intrebati pe PM.

Nu ma am pe cine sa mai intreb de o saptamana tot face figuri nu stiu ce sa ii mai fac ma tot gandesc sa ii dau delete ><

Edited by edy105

*INTREBARE* : Cati dintre voi au dropat talismane scumpe in fgw? ... eu m-am cam saturat am intrat ca prostu de 90 de ori si nimic nu am dropat.. adica am dropat in 2* 2 talismane a 20mil bucata... dar in 1* pica talismane scumpe? as putea omora tot...

de 4 saptamani merg zilnic grade 2 de 2 ori/zi si nu am luat nimic nici in ziua de azi, nici macar large tong sau alt freakin' cheap talisman, 0.....si acum ceva timp in grade 3, din ultimul box a dropat 2x vindictive 1x commander's patch

*INTREBARE* : Cati dintre voi au dropat talismane scumpe in fgw? ... eu m-am cam saturat am intrat ca prostu de 90 de ori si nimic nu am dropat.. adica am dropat in 2* 2 talismane a 20mil bucata... dar in 1* pica talismane scumpe? as putea omora tot...

2 Commander pathc :) dar plm restul de 6 le-am cumparat... RIch noob

mai bine le cumperi ce cele ieftine si te bazezi sa iti pice sereness si cummander

@koila omorai si pe sereness ? :tiphat:

Da care ar fi clasamentul la talismane , adica de la cel mai scump la cel mai ieftin :D

incepand de la phantom harp & broken key & large tong .... care au acelasi pret de 20-50m la sereness's tear si commander patch care au deasemenea aceeasi valoare pe rome:)

Guest donmiku

nu stiu cum sa rezolv problema asta........am reinstalat si windousu si tot ast imi da da numa la sro http://img861.imageshack.us/i/asdaw.jpg/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...