Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mah la cat se termina verificarea de marti? nu se termina mereu la aceeas ora? maine e verificare?

depinde

uneori dureaza pana la ora 10 alta data pana la 9 jumate alta data pana la 12 jumate

maine daca baga updateu cu ROC cred ca o sa dureze pana la 12-13

Posted

cum adica maine sa se bage update cu roc.. sper ca macar sa schimbe dressu.. oricum updade roc aduce cu el versiune 2.0 asa cred...

Posted

Care e faza cu login serverele acelea de pe rev6 stie careva?

citeste pe rev6 mai sus de tabelele cu login... exista mai multe login serveruri... si login server 3 e inchis. Unii playeri se conecteaza pe login server 3 si apare check (cred, nu ma pricep la chestiile astea, eu asa am intzeles) :blink:

Posted

citeste pe rev6 mai sus de tabelele cu login... exista mai multe login serveruri... si login server 3 e inchis. Unii playeri se conecteaza pe login server 3 si apare check (cred, nu ma pricep la chestiile astea, eu asa am intzeles) :blink:

ms pt detalii

dar ar putea sa imi raspunda cineva mai concret?

Posted

ms pt detalii

dar ar putea sa imi raspunda cineva mai concret?

Google Transalate:

Oricine are o primă, vă rugăm să contactaţi Joymax şi să le ştii

Lor "Login Server # 3 - 121.128.133.28" trimite date incorecte şi arată ca server închis. Vă rugăm să reţineţi, în cazul în care serverul sunt închise, aproape silkroad şi redeschideţi-l din nou. Va aleator a vă conecta la 1 din 4 login server, cu alte cuvinte, aveţi 25% şanse de a merge la server # 3 care nu se poate conecta la orice server, deoarece cele mai multe dintre ele sunt în mod închis.

:)) ce prostie...

eu din cate am inteles serverul de logare numarul 3 trimite date invalide noua (jucatorilor) care arata ca serverele sunt inchise! de aceea treb sa redeschizi iar sro :) ca sunt sanse 25% ca serverul de logare sa fie numarul 3... numarul 1,2,4 functioneaza bine!

hmm virusu asta va zice ceva? ati mai auzit de el "W32/OnlineGames.A.gen!Eldorado"

google is ur friend :)

Posted

care o sa fie noul Avatar dupa isro???

hope it will be :cool2: and i could eat :happy1: and watch it :))

Foarte probabil Pirate Dress (cel nou) pentru ca e in datele clientului de ceva timp...

:tiphat:

Posted

@ciupilan il poti lua prin toolbars de la browser ... daca ai instalat vreun toolbar..acelasi virus cred ca lam avut si eu.. nu mai retin.. oricum scaneaza pc-ul cu : doctot spyware.. de la pctools.

Posted

doamne nene pe tine sa te si bata omu si tot nu iti dai seama:| imd ce l-am gasit am si dat un search pe google dar am postat sa va arat din ce cauza am luat eu heack ... postul meu a fost un post ironic ;) uite si raspunsu la acea intrebare:D

The Blizzard Launcher has detected the Trojan “W32/OnlineGames.B.gen!Eldorado” on your machine which may be used to steal your World of Warcraft account name and password.

(face legatura la wow dar tine si de sro)

on topic :D uite aici de ce stau sv full:))

Imagine IPB

@ciupilan il poti lua prin toolbars de la browser ... daca ai instalat vreun toolbar..acelasi virus cred ca lam avut si eu.. nu mai retin.. oricum scaneaza pc-ul cu : doctot spyware.. de la pctools.

ai dreptate din toolbar l-am luat fmmmmmm de toolbar (era un toolbar cu tv online) se vede k esti patit:))si cum ziceam e un tojan de toata frumusete si cu un key loger cat el de mare

he he gata am rezolvat cu setu cateva zile ..am si dat drumu la bot :)sunt bucuros k nu am pierdut sp-urile

Posted

ai dreptate din toolbar l-am luat fmmmmmm de toolbar (era un toolbar cu tv online) se vede k esti patit:))si cum ziceam e un tojan de toata frumusete si cu un key loger cat el de mare

he he gata am rezolvat cu setu cateva zile ..am si dat drumu la bot :)sunt bucuros k nu am pierdut sp-urile

daca imi dai cateva minute iti zic si site-ul de unde lai luat.. :dooh: eu lam gasit in toolbar de tv online intradevar si era un stream romanesc.. bat la pariu ca nu urmareau SRO-ul ei.. doar WoW si L2.. 100%

eu prima data nu lam luat din toolbar.. pur si simplu NU STIU.. nu am intrat pe site-uri care imi promiteau SUNS moca.. nici miliarde de gold.. si tools doar Loaderul de la un tip dp 0x33.. dar hai sa nu ne mai uitam in urma.. si bine ca teai rezolvat :tiphat:

Guest Light_Death
Posted

Salz,

Stie cineva cum pot sa ma conectez mai usor, de unde fac rost de un bot bunicel free, cum functioneaza gap, de ce nu imi merge return scroll("the requested order could not be carried out") si alte trickuri. thx!

Posted

metode de conectare : Premium [de Orice NATURA..]

bot bunicel... Mana stanga si mana Dreapta .. cel mai sigur bot [nu iti pot recomanda nu folosesc bot free]

gap-ul.. hmm trebuie sa ma documentez si eu mai bine sa iti dau un raspuns simplu si la subiect [daca este posibil ca altcineva sa ii raspunda raman dator :tiphat: ]

TRICKS astea nu se shareaza :nanana:

Posted

Salz,

Stie cineva cum pot sa ma conectez mai usor, de unde fac rost de un bot bunicel free, cum functioneaza gap, de ce nu imi merge return scroll("the requested order could not be carried out") si alte trickuri. thx!

nu iti merge return scrol pt ca ai un quest care nu te lasa sa te teleportezi

Posted

WTS acc 67 glavier pe server Hercules gold +dress+ items +pet pm me ... vand pt gold sau $ (orice server gold , de preferat gaia sau sparta )

Guest qri57i
Posted

salut fratii mei ! cum naiba ma loghez si eu sunt un noob! am luat si logsro si tot degeaba... ma poate ajuta si p mine cineva? am reusit odata dar nu am stiut ca e trafic asa mare, am prins probabil dupa ce a cazut unul din servere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...