Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

ah..macar am descoperit 2moons. nu ma pot opri sa ma duc la baie. e super ... grafica e pt mmo fantasy, si nici un caracter nu e la fel. dupa 25 de lvl . lvl max e 165 parca. dar cica peste lvl 100 sunt gm si impatimitii :)) NU SUNT BOTERI ACOLO. SE IA BAN PE IP PT BOT ACOLO!

hai poate ma bag si eu man...sa-mi zici server...

Anyway asta e ultimu post in acest topic asa ca vreau sa zic atat...topicul asta a devenit o rusine pt linkmania sincer..numa flame-uri si porcarii...bafta tuturor la bot si hack/scamm...dar retineti un lucru...oricare se poate mandri ca are char 60+...dar cati dintre voi se pot mandri ca au un cont 60+ facut by hand cu multa munca?e usor sa judeci si sa te dai mare...dar mai uitati-va si la voi sincer...caci un char de 80 pe care nu ai jucat tu nu e motiv de lauda...bafta si...ati ajuns mai rau ca turcii...aia macar is uniti :(

vroiam sa dau citate dar ar fi prea mare postul si miera sila sa pun citate de pe 3 pagini(9am jucat dota si cs mult in ultimele 3 zile :P)

deci cipi esti noob...asta e 1 :P

2. da ma ala cu char pe mars...nu e al meu guildul da te primesc(e enervat sa fii gm sa ceri la totzi bani de lvl si dupa sa iasa totzi k nu vor sa dea bani)

3. faker bine ai venit si u...chiar vroiam sa vad pe cineva cunoscut

si ms de explicatzie chiar ma seak ala dar din cauza la aastia mam lasat de charul ala...cel mai bun char al meu, e pacat k era deja lvl 80 dar mam ofticat prea tare

dar oricum ms de explicatzie si de sustzinere si k ai venit k intarire k sunt unii noobi kre tot baga stranbe la altzii kre vor sa invetze

4.hmmmm...sa vad ce sa mai zic...asa am si eu harta cu sos, som sosun, poate o so postez

5. terminatzi cu bot si antybot k a fost de mii si mii de ori si sa ajuns la hakuirea lu spidy

6.no1 gg la lvl si nui mai baga in seama pe astia kre is noobi si nu intzeleg ce vrei sa zici(lol 700k sp in 3 ani si doar lvl 32 =)) =)) =))=)) )

7 mie sila sa mai scriu si ma apucat o sila de silk in ultimu timp....nush dc dar am o perere de rau k imi vine sa ma las.. :P

dar asa am mai facut mam lasat 2 luni si iara mam bagat

poate o sa incerc 2moons

mai vb si bafta

1. Dash ma iei in guild pe Mars ?

2.EuSiMata - frumos nam cuvinte :clap: mie imi place cum arti

3.Cip - esti Cipcirip dp Zeus ?

4.Ieri am vazut 6 booti pe un monstruu :)) eu mam chinuit 25 minute s fac lvl 7 din cauza bootilor .... oricum treaba ta daca folosesti boot .... e ca si spaga la rutiera eu nu am folosit desi ma tentat :whistle: .... dar ma gandesc ce farmec mai are daca nu te chinui tu :) ca daia e fkt jocu ... nu discriminez pe nimeni fiecare face alegerea lui .... cu boot sau fara boot eu va zic pace :)) ..

P.S Dash ma iei in guild pe Mars ?

Nu sunt Cipcirip de pe Zeus,asta e singurul caracter pe care il am,decat pe serverul Oasis.

cipi degeaba postezi ssuri cu sunuri in trade atata timp cat nu sunt la tine in inventar

si ma rog spume-mi cu ce le-ai cumpart cu 400k gold care il ai sau 18 mil din alt ss? mai cauta...

si in ultimul rand daca nu ochi sa vezi balanta da hp - mp mai bine taci am postat ss cu skiluri de warloc pt ca nu am vrut sa vedeti care e masteryul meu principal... al e doar subclasa

dar te sfatuiesc sa faci gap de 3 si sa bagi skilurile intr-un mastery pt europeni si sa vezi unde ajungi... eu ti-am spus ca am facut spuri ca masura de siguranta pt lvl 100

dar mai bine lasa-ne si cauta niste ssuri mai credibile si dupa ai deschide guara... oricum vad ca ai luat-o razna cu media pk2/ te rog sa modifici tu spurile daca poti si sa postezi daca spui ca se poate..

la cat au avansat turcii in hack-uri,nu sunt nebun sa imi tine goldul pe un singur cont... tranzactia a fost facuta dupa la cateva zile dupa ss

Si ma rog pentru ce iti trebuie tie 300 000 de SP ? Si nici nu s-a dat drumul la lvl 90,cine stie cand va fi lvl 100 ? Duamneee,cat poti sa aberezi.

In fine,dau dreptate lui "postez" : tu, EuSiMata si cu SM sunteti niste copii tampi. vai de voi...

Care este cel mai bun build pt un chinese(mastery, skill si stats)?

Daca vrei sa iti faci pentru PvP, acasul si glaiverul sunt foarte buni. Mai e posibil sa faci un combo foarte nesimtit, arcas si glavier,in acelasi timp,dar trebuie farmat foarte mult si nu au prea multi asa ceva...

Daca vrei sa iti faci PvE (player vs environment) e cel mai bun nukerul,fie el pur int (sword+shield) fie hibrid (spear si mentii mag balance peste 90%).

Un nuker necesita 500 k full farm. Cam la fel si bladerul...

Oricum,sa iti pregatesti nervi de otel,asta in caz ca vrei sa faci lvl max..

Succes !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...