Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Am facut toate alea si cand dau start nu face nimik :dooh:

FINE .... am mai scris la pagina anterioara ca NuBot-u 99% e hack .... vad ca u nu vrei sa intelegi lasa ca o sa vezi u dupa ce faci cateva lvl vei fi hack-uit :)) e ca si un sniffer adica ce e :nanana:

P.S: Nubot e foarte naspa la lvl mai mare nu poti face nika cu el ....

Cumparati si tu isrobot :banana:

Am facut lvl 17 si sunt full str...acum stiu destul de multe despre joc dar mai am cateva intrebari...de ex...la ch'in tomb..monstrii aia ultmii ce lvl au?Cam la ce lvl...fiind full str pot sa trec pe urmatoarea harta?La ce nivel primesc questu de unde imi recapat skill pointurile si de la cine?Ms de raspuns:P :bananadance2: :tiphat:

"Aia ultimii" au level 30..in Downhang poti merge de la lvl 20 la Chakji....questul cu skillpointuri-le il iei la level 28 sau 29 nu stiu exact....deci esti full str nu?ce arma ai?

Am thief hook glavie in momentul de fata.....si daca aia sunt la 30...tiger giants ce lvl au?

Si pls lasati si voi o lista cu prescurtari folositoare....incep eu:

-afk=away from keyboard

-sos=seal of star

-som=seal of moon

-omw=on my way

-wts=????

-wtb=????

si adaugati voi in continuare pls...ms :cool2:

Am thief hook glavie in momentul de fata.....si daca aia sunt la 30...tiger giants ce lvl au?

Si pls lasati si voi o lista cu prescurtari folositoare....incep eu:

-afk=away from keyboard

-sos=seal of star

-som=seal of moon

-omw=on my way

-wts=????

-wtb=????

si adaugati voi in continuare pls...ms :cool2:

sosun = seal of sun

Din moment ce ai glavie esti STR da ?? adica ai pus puncte doar la str :) :tiphat:

Am si eu o intrebare...care a fost primul?WOW sau SRO? Ca sunt aproape identice....Si inca cve...ce niv au theifii de la server...aia spawnati :blink:

pai , thiefi apar atunci cand un trader face trade , ei au levelul la fel ca si traderu , de ex daca un trader are lvl 50 , atunci si thiefi NPC au lvl 50 :P

pfff si cu pils daca sunt 2 3 te vindeci greu cand dau toti in tine si abia apuci sa ii omori

daca dau toti trei in tine numai o data ingheti si oricum dupa ce te vindeci nu te ingheata imediat la loc asa ca ai timp sa ii omori,iar tu fiind full str nu cred ca e o problema daca te ingheata putin :) oricum rezisti la mai mult de hoti

@arde 2 cred ca stiu destulde bine cu ce se mananca sro incat sa ma declar total neincrezator ca se pot lua 500 $ pe un cont de sro, un joc FREE , un joc dominat de boti si de hackeri de toate natiile..hai sa fim seriosi..pun pariu cu tine ca nici 50 sau 100 $ nu se iau :)

PS bine eu nu sunt de acord nici cu vanzarea de conturi la WOW da macar acolo sunt niste bani investiti

PPS dacaesti cel care juca pe contul lui arde mu ar trb sa ma cunosti :) si hmm chiar ai lvl 80?:)

Am facut rost in sfarsit de forta cu care invii souls(e la mare cautare in ghilda mea) :banana: dar nu reusesc sa invii pe nimeni pt ca nu ii pot selecta...are idee cineva dc?ca m-am saturat sa-mi zica target not selected si sa selectez in prostie fara sa mearga :sef:

dupa cate stiu Shift+Left-click Mouse

in alta ordine de idei ptr cei ce joaca pe red sea : "Aveti lag dupa-amiaza?" de 3-2 saptamani ma conectez f greu si am lag de crap .

merci anticipat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...