Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest wststreet

la poza de pe pagina 30 ^_^ daca va uitati atenti e o gaura in sabie =)) creka e de la rugina, mai du-o la blacksmith ;) lol =))

Link to comment

apropo pe Xian vad k aveti UNION misto...dar oare sunteti in fiecare GUILD nr maxim?sau sunteti 12-13 aici, 6-8 dincolo dintre care dc sunt 20-30 inshi care sunt ACTIVI......deci?cum sta treaba pe Xian? cool.gif

Nu este full la toti, la noi 33/35 si la activitate asa 70 %, multi intra face level pina la 2x sau 3x si se lasa sau face alt char sau pleaca dela xian si intra la un alt server (fara nici un anunt angry4.gif ) .

Cei care intra pe xian sau este deja pe xian sa nu mai faca inca un clan ca nu a re rost avem loc destule.

tiphat.gif

ps:

www.knet.ro/silkroad icon_thumright.gif

Link to comment

am intrat si eu la silkroad dupa 1 luna...sunt level 28 , amfacut cele 2 qeusturi de la lvl 28 si am ramas la 15% din level...am cautat in walkthrough-uri dar nu am gasit altele...nu vreau sa fac levele din omorat monstri pentru ca imi ia f. mult.poate mai stiti voi alte questuri .. chair am chef de silkroad:(

Link to comment
Guest wststreet

ai dreptate, devine sec dupa un timp sa fci lvl din monstrii mai ales ca primesti exp putin, fa questuri de la lvl mai mici... stiu si eu... lupta-te cu monstrii mai tari :D nu ma pricep deloc la sfaturi, dar poti incerca macar

Link to comment
Guest piersicanu

snap_troy daca stii exact pe cineva care are CARD VISA elctron si i-a mers.. vreau sa aflu mai multe detalii , la ce banca si-a facut etc.

intrebarea e valabila ptr. oricare a incercat card-ul vis pe silkroad si i-a mers

ms...

iar pe XIAN e caterink ..sunt in UNION la Taira si jucatori activi am destul de multi..numai maniaci biggrin.gif

-------------

lvl 4x XIAN SERVER

insomnia's guild Leader

Link to comment
Guest REDSK

salutare,

o intrebare: pina la urma pe ce servere sunt mai multi romini? nu de alta dar de abia mam apucat de silk si nu prea am chef sa stau pe un server unde partea fun a jocului (a se intelege PvP) devine egala cu 0 din lipsa vorbitorilor de aceeasi limba (sa joc cu chinezi vietnamezi si alte tipuri de asiatici sunt satul ).

Link to comment
Guest boshorogu

k e un joc bun intrati mai flacai si sparge-ti niste galbejiti ca nu ii mai suport xian cel mai romanesc server si aveti 5 guilde la dispozitie

si cine ar putea da niste detalii despre ``farming``e bengos,cum s face mai bine sau mai rpd saaaaaaau nishte siteuri care explica mai detaliat

taira sti ceva?

Link to comment

in legatura cu CARDUL :

A. Cardul. Ce tip folosim, de unde şi cat ne costă

Cardul necesar este un VISA ELECTRON de la BCR, în LEI.

Obţinerea unui card nou este facilă şi ieftină. Pe acesta veţi depune sume mici, cu care să cumparaţi itemurile. Nu are rost sa riscaţi sa gasiţi un mare vid în cardurile voastre de salarii.

Pe lângă aceasta, numai tipul VISA ELECTRON este suportat, are pe spate ( în locul unde e semnatura voastră la alte carduri) un al doilea PIN, pentru plăţi în Internet.

Pasul 1

Mergeţi la un sediu al BCR, cu o copie a actului de identitate. La biroul (ghişeul) "Carduri" spuneti ca doriti un card de debit "VISA ELECTRON" cu care să faceţi plăţi prin Internet. Veţi avea de completat 2 formulare :

- cererea de deschidere a contuluid e card

- o cerere de deblocare a plăţilor prin Internet, cu cardul pe care îl veţi obţine

Veti merge la casă şi veţi plăti o sumă de bani, aproximativ cea cu care vreţi să faceţi cumpărături din Item Mall, minim 100.000 lei.

Va trebui să aşteptaţi 4 -5 zile până primiţi cardul şi codul PIN .

Cardul are : * număr de card - pe faţa cardului, 4 grupe de cate 4 cifre

* codul PIN pentru bancomat (il primiţi în plic, odată cu cardul)

* codul PIN pentru plăţi prin Internet - se află ve verso-ul cardului, în spaţiul destinat semnăturii. Este compus din 2 grupuir de cifre, exemplu : 1234 567 . Codul pentru plata în Inernet este grupul de trei cifre (567), atât.

* numărul contului de card. Il obţineţi mergând la primul bancomat şi consultând soldul (tipărit pe chitanţă) . Pe chitanţă va apărea şi contul.

Pasul 2 Activarea, deblocarea, parolarea cardului

Imediat ce aţi intrat în posesia noului card şi a PIN ului, pe drum spre casă, vă opriţi la un bancomat BCR şi consultaţi soldul, solicitând chitanţă. Pe ea veţi avea numărul contului, care va fi necesar un ic mai încolo.

Odată ajuns acasă, puneţi mâna pe telefon şi sunaţi la 021 - 312.16.78 şi cereţi interior 5716 . Acesta este un soi de birou cu calculatorişti ai BCR, cărora trebuie să le spuneţi că aveţi un card nou VISA ELECTRON cu care vreţi să plătiţi prin Internet şi trebuie înregistrat în baza de date a ROMCARD.

Ei, amabili, vor face asta ori în aceeaşi zi (dacă sunaţi de dimineaţa) ori a doua zi. Vă vor cere numărul de card ( de pe faţa cardului ) şi numele.

Deci ei trimit la ROMCARD ( un soi de bază de date cu toate cardurile romăneşti cred) datele cardului, ca să îl înregistreze la ei. Cu totul, poate dura de pe o zi pe alta.

Este indicat să obţineţi şi numărul de telefon de la cei de la Romcard pentru o eventuală confirmare.

A doua zi, când se presupune ca al vostru card a fost înregistrat, va trebui să activaţi un sistem de securitate (care este cerut de cei de la SRO).

Sistemul, pe plan international este denumit "Verified by VISA" şi fără el nu se poate cumpăra de pe Silkroad. Constă din stabilirea unei parole care va fi cerută în plus , atunci cand cumpăraţi cu cardul prin Internet.

Asa cum ii şade bine românului, la noi acest sistem apare cu numele de " 3D Secure" şi poate fi activat intrând pe siteul BCR. (www.bcr.ro - Persoane fizice - Carduri - e Commerce )

(e posibil să fie necesară stabilirea unui ID şi unui pass pentru site-ul BCR. eu aveam deja, nu ştiu dacă e obligatoriu . În acest caz, vă faceţi ID pe site si apoi mergeţi la secţiunea "e Commerce" şi apoi "DA - VISA card "

Acum urmează o procedură delicată, activarea " 3D Secure" şi stabilirea parolei. ATENŢIE, operaţiunea nu merge dacă nu este înregistrat cardul la Romcard sau dacă introduceţi aiurea ceea ce vi se cere.

Va trebui să introduceţi numărul de card. Îl scrieţi, fără pauză între grupurile de 4 cifre.

Va trebui să introduceţi data expirării cardului (o găsiţi pe card) - atenţie la formatul de dată cerut de site, ex. 05 2008 (nu cum e pe card 05/0Cool

Va trebui să introduceţi o "parolă iniţială" - ea este compusă din : primele două litere din numele vostru scris pe card + ultimele 6 cifre din codul numeric personal + ultimele 6 cifre din contul de card (de pe chitanţă)

Şi acestea se scriu fără pauză.

După asta veţi completa :

numele utilizatorului (puneţi numele vostru)

o parolă de minim 8 caractere ( care va va fi cerută la fiecare tranzacţie online)

un text ( nu e clar la ce foloseşte)

un mesaj de întâmpinare.

*ATENŢIE să nu pierdeţi/uitaţi parola aceasta !

B.Cumpărarea de "silk"

Din joc, din "Item Mall" apăsaţi "Buy silk" - se deschide o fereastră Internet Explorer ( posibil să meargă numai cu ăsta). VĂ logaţi la Silkroad . Să aveţi "poup up window" permis, procedura de cumparare va deschide aşa ceva.

Completaţi ce trebuie pe acolo ( email cred), alegeţi cat silk doriţi (50, 100 sau 300 ) - eu am cumpărat o dată 100 şi după asta, din nou, încă 50.

Se va deschide o fereastră unde va trebui să introduceţi: seria cardului, pinul de 3 cifre, parola de 8 cifre stabilită mai sus.

După asta , tranzacţia e gata, se apare în joc imediat cantitatea de silk.

Pe parcursul cumpărării mi se pare că cere şi instalarea unei limbi asiatice (eu am dat "No" ).

150 silk m-au costat 484.000 lei, vine cam 10 - 11 $ ptr 100 silk, calculat cam la 32.000 lei / 1 dolar.

Sa nu uit : domnii de la BCR mi-au "tras" din card o dată 30.000 lei ( prima parte din taxa anuală de 60.000 de lei pentru administrarea cardului) , apoi 72.000 lei... nu ştiu pentru ce, o să mă uit în extrasul de cont.

C. Preturi :

50 silk costa 15,28 / 15,36 RON

100 silk 30,20 / 30,76 RON

*socoteala se face aşa : 50 silk = 5000 KRW ( korean won ) = 4,31 EUR

(dupa .... cotele apelor Dunarii probabil, nu stiu de unde a calculat cursul euro- KRW banca)

4,31 EUR x 3,4946 ( cursul BNR) = 15,36 RON

cine este chiar cârcotaş, poate calcula dinainte folosind siteul http://www.x-rates.com/d/KRW/table.html

eu unul imi calculez la 31 RON suta de silk pe care o beau la bar

P.S : Sper sa va fie de folos....eu zic k e explicat destul de clar smile.giftiphat.gifhappy1.gif

Link to comment
Guest Blaidy

32.000 lei / 1 dolar.

ohmy.gif stiam ca e vre-o 30.000 lei vechi dolarul sau chiar mai putin :| dar pt. mine e aiurea sa dai bani pt. un mmo ...

Link to comment

eu bag bani regulat in joc.....tongue.gif

blink.gif

chiar merita? 00000019.gif

eu cred ca mai bine investeai intr-un cont de L2 sau WoW.

mie mi s-a taiat subit de joc acum cateva saptamani, asta poate si din cauza ca nu am jucat corect (si nu ma refer la botting). totusi.. jocul asta e mult prea monoton ca sa te poata mentine interesat...cel putin pe mine.

ma gandeam la un moment dat sa incerc sa vand contul pe ebay, are lvl aproape 50+tone de iteme+bani+gramada de mall items cool.gif

Link to comment
Guest Blaidy

hai ca ma apuc si eu de silkroad, ca tot nu am ce face smile.gif m-am saturat de l2 tongue.gif

P.S http://img378.imageshack.us/img378/2049/untitled2xs.jpg happy.gif si nu, nu e editata smile.gif

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...