LeNaRiO*PO Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Eu prefer Maxi-Taxi , cu autobuze nu prea se merita
{JM}Alex Lifetaker Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 in craiova majoritatea autobuzelor sunt de de fapt microbuze(exact ca microbuzele de pe maxi-taxi) :)
robert03 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Dar de aglomeratia din metrou ce parere aveti? Am mers azi la ora 7:00AM intr-o incredibila aglomeratie. Mai liber cred ca era intr-o cutie de sardine. A trebuit sa cobor la Romana ca sa fac loc sa coboare altii desi eu mai aveam de mers inca 2 statii.Am reusit sa scap de super aglomeratia din metrou si cand am vazut ce bataie e pe o sg masina care ajungea la Piata Presei Libere, am zis " hai las' ". Am luat-o la pas prin Herastrau ...P.S. Am vazut prima oara ce activitate matinala au cei de la ADP Sector1 curatand parcurile. :) In afara de mine si un coleg mai erau doar muncitorii la 7:30AM in parc. Interesant...
MisterDevil Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 am fost weekendul acesta in buc ... nu era cine stie ce aglomeratzie ... m`am plimbat la 5 dimineatza si la 9 seara :D
Gyzmo Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ...sa vedeti COnstantza.... 42-43-100-102 DANGER controlori in ingheuiala..mirosuri imbietoare...tot ce trebuie ....bine macar ca pot merge pe jos la liceu cat e caldutz p-afara!
{JM}Alex Lifetaker Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 In craiova cel mai najpa e 3-ul... 25-urile vin destul de repede, 1R si 5-urile la fel... iar daca mergi sa zicem la gara, poti sa iei si 1R si 5-ul... stai cam 5-10 minute in statie asteptandu-le .in schimb sunt cam aglomerate... :(
robert03 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Another day, same crap. Aceiasi problema inca o data. In plus s-a mai defectat si un metrou le Pta. Unirii si a dat toti calatorii jos, astfel incat am stat aproape 15 minute blocati in tunel din cauza traficului. Si asta la ora 12PM. Metrorex S***S BIG TIME! N-am pomenit asa ceva pana acum. Am circulat 4 ani de zile cu metroul aproape in fiecare zi si nu era asa de rau...De autobuz nici n-am mai stat... am facut inca o plimbare traversand parcul...Oricum nu circul prea mult cu autobuzul, pe cele vechi nici nu le suport. In DAF-uri si in Mercedes-uri e un pic mai bine daca nu e caldura afara..