bunny Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 inima mea e de piatra. ce specie de om sunt? ma pot oare numi om, acum cand inteleg ca nu sunt capabila sa plang? cand, oare cand, voi intelege ce inseamna dragostea? cand oare vor zburda pentru prima data fluturi prin stomacul meu? numarul meu de telefon e : 8989989. va rog, trimteti-mi mesaje in toiul noptii, promit ca va voi raspunde, ca sa nu va sinucideti. sunt fierbinte :whistle: :) cred ca o sa-l rog pe Danny sa va deseneze..ca tot e el mod la grafica..NU TOTI GANDIM LA FEL!! JEZUS... :error:
Super Muci Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 e adevarata , nu e adevarata , cazuri dastea s-au intamplat si se vor mai intampla , acum 5 ani o verisoara de a mea a sarit de la etaju 4 direct pe asfalt pentru k prietenul ei ajunsese sa se drogheze ( la vena ) , love is a strange thing , and it comes it different sizes and shapes , even in death.may their souls rest in peace.
MontBlank Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Mi-ar placea sa stau si sa vorbesc politica, dar cred ca e cazul sa inchid acest topic.Cum spune francezul: Vaya Con Dios ! he he (not really)