Guest Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 http://pic3.piczo.com/Luisana2uDana/?g=18652810mie unu mi-a dat fiori.. :crybaby: ...unii or sa creada ca e o porcarie..dar.. :) just read...
TyreXel Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 trist P.s. trebuia la discutii generale oricum... nu credeam ca fata o sa se sinucida
bunny Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 uhm..sry.. stiu ca nu aici trebuia sa postez dar...multa lume intra la Diverse #edit: nu conteaza..daca e sau nu adevarata...insa e...u know.. :crybaby:
black Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 sa moara gigi stana.. de unde esti tu asa convins ca e adevarata?
dev Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Adevarata, nu adevarata ... e ... trista :crybaby: .
[SPAMMERS]Dinamovist Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Adevarata, nu adevarata ... e ... trista :crybaby: .nu cred cai adevarata dar trista este :(
[SPAMMERS]darkOne Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 trist, am mai auzit o poveste asemanatoare... :(
-SS- Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 chiar de nu-i exact asta adevarata... sunt multe povesti adevarate exact pe "patternul" asta... oricum misto faza si atmosfera din pagina de web... @dinamovist si cand te gandesti ca unii pe la sectiunea sport sunt in stare sa se bata si sa se omoare pentru echipele favorite
iReal Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 am avut o cunostinta care s'a aruncat in cap de la et.4 pt ca l'a parasit prietena ...unele lucruri te deprima total :(am primit si io ieri "povestea " ...
Darky Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Sincer pe mine m afectat ce era scris in poveste..mai ales dk iubesti si ai trecut prin ceva asemanator este super nasol :crybaby: ca este adevarata sau nu mai conteaza?eu cred ca este pt ca multe persoane au recurs la chestii din aste..sincer e sad.. "IUBIREA NU CUNOASTE LIMITE!.."
Qui-Gon Jinn Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 fie ca e adevarata sau nu, mi-a dat fiori :mellow: , iar pe individ il inteleg, e oribil :mellow:
Gîl Ereb Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ce poveste... useless suffering. :mellow: Cum draq se iubeau daca nu se acceptau asa cum sunt? In orice caz e prea trasa de par ca sa fie reala.
Shush Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ooo so sad .. cam lunga si plictisitoare in rest :D se uita la telefonul mobil si vazu ca are 10 apelui nepreluate si un mesaj nou ce sunt alea "apelui" ? ... macar putea sa o scrie corect off topic : bunny pls fa-mi si mie o astfel de poza : http://img220.imageshack.us/img220/6725/bunnyspammerspu0.gif cu shush in loc de bunny :D pls pls qqq
MisterDevil Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 hehe ... de`ar sti saracu ce a pierdut :P
Dau^Bine Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dak o mai citesc o data sigur imi dau lacrimile :(
MontBlank Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 In momentul acela m-am simtit ca un bocseur care primeste catziva pumni in cap si cade jos? dar doar am tacut , mi-am cerut scuze si am inchis telefonul.Am ras...altceva ce sa fac. Parca am citit subtritrari'le de la o telenovla.
Tzugui Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 trista,dar nare cum sa fie realy,e prea de tot,cum a zis si MontBlank parca ar fi o noua telenovela :P oricum aplauze celui care a scriso :clap: :clap:
Danny Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 omg :(Eu deja am ramas "inlemnit" cand am citit. :(
MontBlank Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nu imi vine sa cred ... chiar v-a intristat ? Sunteti barbati sau povestea asta v-a atins mult de tot partea feminina ? Daca chiar s-ar fi intamplat, aflam la stiri. Si daca auzeam la stiri, tot nu ma intristam. E scrisa de un tip care nu avea ce sa faca intr-o zi cu ploaie. A vrut sa isi exerseze talentul de "scriitor" . Bocseurul i-a dat una si a cazut sus in pamant.
JustDan Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hehe e trista.Mi-au dat lacrimile.Adevarata sau nu am ramas mut.
bunny Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nu imi vine sa cred ... chiar v-a intristat ? Sunteti barbati sau povestea asta v-a atins mult de tot partea feminina ? Daca chiar s-ar fi intamplat, aflam la stiri. Si daca auzeam la stiri, tot nu ma intristam. E scrisa de un tip care nu avea ce sa faca intr-o zi cu ploaie. A vrut sa isi exerseze talentul de "scriitor" . Bocseurul i-a dat una si a cazut sus in pamant.ne pare rau..ca toata lumea nu e la fel...nu toti gandim ca tine...ma rog..crezi ce vrei..nici eu nu cred ca e adevarata...dar totusi..toate filmele pe care le vezi tu la TV sunt adevarate?
MontBlank Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Am zis eu ceva de filme ? Eu nu va critic...doar ca nu imi vine sa cred ca va poate intrista asa ceva.
bunny Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 am dat un exemplu...oricum daca ai mai citi-o odata..te-ar putea intrista..daca nu..inseamna ca n-ai iubit vreodata...
MontBlank Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Daca nu ma intristeaza inseamna ca nu am iubit ? :love1: Si marmota ce facea ? Hai fi serios. Daca mi s-ar fi intamplat mie...mai ziceam. Dar asa nu. Think of me what you like. :gives: