Jump to content
Guest

love story... :-s

Recommended Posts

Posted

am dat un exemplu...oricum daca ai mai citi-o odata..te-ar putea intrista..daca nu..inseamna ca n-ai iubit vreodata...

mi se pare cea mai mare idiotenie posibila sa iti curmi viatza datorita pierderilor suferite , pe plan afectiv .... de altfel orice poveste de genu mi se pare stupida , inclusiv asta ... adevaru e ca nu am citit`o dar concluzii se pot trage de la primele randuri parcurse ... so , parerea mea .... so lame are those persons who have this behaviour ....

Posted

Trista povestea. Ar putea sa fie si adevarata povestea ca la cati gresiti sunt nu m`ar mai mira nimica desi nu cred :) Nu ca nu ar mai fi fost cazuri asemanatoare.

Posted

ideea povestioarei a devenit demult cliseu. e prost scrisa - nu ma leg de ortografie, care contine greseli, vezi "m-i", ci mai degraba de felul in care el vorbeste cu ea - like OMG :-s scuzati-mi lipsa totala de romantism usuratic la faza asta, dar un barbat (retinem, barbat, ca doar are job deja, din ce zice autoarea) devine extrem de patetic vorbind pe un ton distant de respectuos cu persoana iubita si in acelasi timp reprosandu-i ca nu i-a trimis mesaje noaptea si ca nu i-a stat la capatai sa ia si ea raceala, pardon, sa-l ingrijeasca. dialogul dintre cei doi nu are nici macar o urma de realism in el. finalul e prea brusc - ce doctori, ce spital? ma abtin sa comentez prezenta "tz"-urilor.

oricum, cateva imagini, de ex cea in care tipa zice "mi-e frig" si tac amandoi pana ajung la cafenea, e de bun simt. recomandarea mea catre autoare, daca citeste topicul asta si ceva ma face sa cred ca da, este sa mai incerce.

nu-mi place povestea, si sincer, sper din toata inima sa nu cadeti dintr-o extrema in cealalta - anume de la o lipsa totala de romantism la... patetism romantic. adevarul e pe undeva la mijloc; eu sincer, recomand sinceritatea- de-acolo deriva si romantismul, daca e cazul.

Posted

Nu am avut rabdare sa stau sa citesc ce le "bese" unora mintea, dar am dat scroll si m-am oprit la fragmentul asta:

"2 medici vorbesc : Unul intreaba de starea de sanatate a unui dintre bolnavi : baiatul ala ... m-i l-au adus acum 3 luni . O fata s-a sinucis din cauza lui . Si din ziua aia nu - si lasa din mana telefonul mobil si tot trimite mesaje . Acum cateva zile am fost curios si i-am luat noaptea telefonul din mana sa ma uit la numar dar numarul ala e anulat de 3 luni"

Vorba lui MontBlank, seamana a telenovela, iti dai seama ce fac medicii in afara sa se ocupe de pacienti... Verifica numere de telefoane. Pffooaa... nu prea mi se pare real... Ma rog... Pt cei care au "muscat-o", asta e... Alta data uitati-va la ora 17 pe ProTV si va apucati sa mai faceti inca 20 de site-uri de genul asta.

P.S. daca e real, ce e cu pozele alea? nici macar nu sunt aceleasi persoane, cel putin eu nu prea observ ca seamana... Sunt puse de efect... ironia e ca nu prea dau credibilitate... Impreuna cu melodia deja devine ...

Punem pariu ca respectivul autor e rocker? Ei au talent la macabru si chestii de genul. Asta daca se afla cine este...

Posted

Punem pariu ca respectivul autor e rocker? Ei au talent la macabru si chestii de genul. Asta daca se afla cine este...

La faza asta te'ai stricat...

De unde stii tu ? Ii cunosti pe toti rockerii sa stii ca sunt toti asa :blink: ?

Anyway nu am avut rabdarea sa citesc ce scria pe site si sa observ "tz"-urile :P dar m'am uitat pe la poze si din poze mi'am dat seama ca nimic nu are sens. Spre exemplu, tipa era taiata la incheietura, era jos si langa ea era scris ceva in sange, se presupune din sangele de la incheietura. Sincer, dupa ce te tai la incheietura, mai stai sa mai scrii pe pereti ? :blink: Get real...

Posted

site-ul e al unei fete (rockerita dupa cate observ)...pe undeva scrie..ca povestea nu-i a ei...

@Kasabian nu cred ca are legatura povestea cu pozele :)

Posted

Incercati sa cititi si ce comantarii se fac...Si asta seamana a "Tradati in dragoste" cu andreea marin in rol de prezentator si mircea radu facand figuratie...comme on ... lets get real...O fi trist nu zice nimeni nu...Dar eu ii propun autorului sa apuce drumul Sandrei Brown...Vad ca o sa rupa gura targului.. :P

Posted

omg..

Ce naiba e cu cearta asta ? E doar o poveste oarecum trista. Nu toata lumea e la fel. Nu mai veniti cu aberatii gen ca "haha vai , sunteti barbati si plangeti".Si daca esti barbat , care-i faza ? Nu poti plange ? Sau noi BARBATII suntem vreo specie mai speciala "neplangacioasa" ?

Povestea poate o fi / poate nu o fi adevarata.Acolo sunt doar niste fraze si cand le citesti parcati iti apasa ceva pe inima.Wtf ....ce e asa de ciudat ? E doar o povesta trista.

No offense , dar ma ofticati cu asemenea chestii.

Eu daca ascult muzica mai "trista" gen.. Evanescence , Enya ..inseamna ca sunt lammer ?

Bleah..sa`nteleg ca unii dintre voi ati trait numai prin "chefuri".

Posted

omg..

Ce naiba e cu cearta asta ? E doar o poveste oarecum trista. Nu toata lumea e la fel. Nu mai veniti cu aberatii gen ca "haha vai , sunteti barbati si plangeti".Si daca esti barbat , care-i faza ? Nu poti plange ? Sau noi BARBATII suntem vreo specie mai speciala "neplangacioasa" ?

Povestea poate o fi / poate nu o fi adevarata.Acolo sunt doar niste fraze si cand le citesti parcati iti apasa ceva pe inima.Wtf ....ce e asa de ciudat ? E doar o povesta trista.

No offense , dar ma ofticati cu asemenea chestii.

Eu daca ascult muzica mai "trista" gen.. Evanescence , Enya ..inseamna ca sunt lammer ?

Bleah..sa`nteleg ca unii dintre voi ati trait numai prin "chefuri".

Dupa cum am spus in primul reply.."unii or sa creada ca e o porcarie"..nu toti suntem la fel...pe unii ii afecteaza..pe altii mai putin..chiar daca autorul\autoarea e un pic agramat\a..wtf..nu suntem profesori de limba si literatura romana sa criticam limbajul...ma rog ideea in sine..e trista..de la dragoste se ajunge la moarte...

@bine unii or sa creada ca deja o dam in SF..in fine..

Posted

nu are rost sa va certati atat pt o poveste inventata... o fi trista dar tot poveste este :P ... daca era un home made movie cu toata povestea atunci merita sa ne para rau si s aplangem cand il vedem :)

Posted

lamuriri:

E pagina lui Dana(o tipa)

E roackeritza

E prea genial facuta atat povestirea cat si pozele/asezarea

NU E PE INTELESUL speciei de om fara sentimente!

Sper ca m-am facut inteles celor de mai sus fara a jicnii sau in sperantza ca nu ati simtit va spun ca mie mi-a placut la nebunie(sunt Rocker si nu imi e rusine!

Posted

lamuriri:

E pagina lui Dana(o tipa)

E roackeritza

Sper ca m-am facut inteles celor de mai sus fara a jicnii sau in sperantza ca nu ati simtit va spun ca mie mi-a placut la nebunie(sunt Rocker si nu imi e rusine!

repet nu e povestea ei.. :) pozele si muzica de fundal..se potrivesc unei astfel de povesti..

@si eu ascult muzica rock..dar nu-s rocker...(sper ca ati inteles aluzia facuta :))

Posted

Continuati discutia aici va rog. Multumesc.

:crybaby: Iti promit ca o sa incep sa ma uit la telenovele... cu ajutorul lor o sa am... sentimente :crybaby:

Posted

:lol: MontBlank PWND .... :rofl1: ....

Si nu sunt lipsit de sentimente... Dar stiu sa deosebesc realul de caterinca.... Sau cum se poate numi asta... Si nu inteleg ce va "apasa" pe inima cuvintele alea... Cititi-l pe Cioran, Rebreanu si altii... Sa vedem daca acolo va mai apasa...

Posted

@MontBlank: si marmota... avea prieten already =)) aaaaaahahahahahah. v-ati prins? guess not :)

@robert03: da da sigur e rockerita, da da sigur toti rockerii sunt UUU macabrii si UUU infricosatori. yeah right.

Parere personala: mi se pare cel putin ciudat ca v-a intristat. E doar ceva scris de o tanti si pus pe piczo. E un ceva... cliche-like, e un ceva scris cu "sh", "tz", pe care l-am citit doar pentru ca era in statusul lui Danny.

Si pana la urma, ce v-a intristat de fapt, povestea in sine, sau My Immortal care rula in fundal? As zice mai degraba ca e vorba de cantec.

"I'm leaving you, pentru ca nu-mi scrii mesaje". Sheesh.

Posted

Povestea luata pas cu pas si analizata este un cacat. Mi-a placut dialogul la telefon cu mama fetei care este totodata si punctul culminant al povestii DAR pateticul care caracterizeaza povestea iti "fura" orice feeling ti-ar putea cauza o soap-opera scrisa pe net ^_^ per total: it sucks. My Immortal was cool :)

Posted

am dat un exemplu...oricum daca ai mai citi-o odata..te-ar putea intrista..daca nu..inseamna ca n-ai iubit vreodata...

inima mea e de piatra. ce specie de om sunt? ma pot oare numi om, acum cand inteleg ca nu sunt capabila sa plang? cand, oare cand, voi intelege ce inseamna dragostea? cand oare vor zburda pentru prima data fluturi prin stomacul meu? =(( numarul meu de telefon e : 8989989. va rog, trimteti-mi mesaje in toiul noptii, promit ca va voi raspunde, ca sa nu va sinucideti. sunt fierbinte :whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...