Jump to content
Mehico

Mass`uri funny

Recommended Posts

Posted

mie mi-a placut ala cu bateriile 777 :lol:

La anu` in iulie va fi data 7.07.2007. ZIUA BATERIILOR 777. Atunci toate bateriile 777 vor exploda si va veni apocalipsa. Trimite mesajul mai departe ca sa stie lumea. Daca nu il trimiti o sa ti se scurga toate bateriile !

Guest Ecstasy_CaTA
Posted

TARE FRATE ... TARE ! :hair:

Posted

Bah nu mai dati msg si sunati pe nr meu...k nu`l mai am p`ala ...dak sunati vb cu mamaiemea .... si e lesbianca ... sau homosexuala deci sunati in continuare ... poate va face o f*****e [mass]

cel mai tare mass de l-am primit

Posted

E un copil pe nume gogu care nare bani de alcool si tigarii.Ajutal!Trimite SMS la nr 033222344555555788896555666d22 si scrie donez 150$Dak nu trim mai departe la noapte la ora 00:00 itiva cadea un porc in cap

Prea tare :))

Posted

Cel mai minunat moment al zile pentru mine este cand primesc: " www PUNCT SuntExtremDeRatata PUNCT haifaiv PNCT COM ... lasa comm plz ;;).... returnez ! "

Posted

@#$aMa D@?maNYyyyy:::: ANDREA TE IUBESK.....DC NU MA CREZI DC?????

@#$aMa D@?maNYyyyy:::: TE IUBESK TE IUBESK KREDEMA (scz de mess)

saracu da disperat mai este

Posted

:banghead: RoRoTezl: " mass care vrea detalii despre mass buzzz ... atentie masu.. e defapt un mass deci aveti grija daca dati buzz va dau un mass partea proasta e ca massu o sa il primesca toata lista shi eu ig deci care vrea sa imi da buzz ? ca da mass : moneda de schimb"

NU ARE NOIMA :|:banghead::banghead::banghead::banghead:

Posted

You currently appear offline to rmatasuca.

rmatasuca: adina kind intri pe mes sa imi las un semese te rot ma mai gasesti puna miine sper ina de dupa masa sau intra si lasa-mi nr taud e tels si te sun eu daka vrei mi dor deu esti departe si kum e i irlanda kum e ku munka kind vi intara ?

Cine dracu e asta? o_O Doamne primesc la mass-uri de la persoane de nici macar nu le am in lista. -_-

btw, funny. ^ =)

Posted

"vand CD-uri cu cele mai noi melodii, house/tecno/trance muzica de top, cd-uri la comanda, super pret"

omg traiti-ar.... nu suntem in 2002 unde 3 din 10 oameni aveau internet acasa.... wtf? omu cand vrea o melodie in 4 minute l-a si luat si l-a si ascultat de 3x....:P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...