Danny Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-6877580514546443609 omg ...e incredibil ce poate sa faca wtf...si cu ce bicla..GOD what do you say ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargate Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Mda, talentu' e talent - pacat ca nu scot bani din asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Foarte tare ! :D Ce cap in gura ii da la cabina la sfarsit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Foarte tare ! :D Ce cap in gura ii da la cabina la sfarsit Iti dai seama ca a facut intentionat :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iReal Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-6877580514546443609 omg ...e incredibil ce poate sa faca wtf...si cu ce bicla..GOD what do you say ? bicla aia costa peste 1000de euro si are maxim 8kg a ,nu a dat intentionat cu capu in cabina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gîl Ereb Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 wow... I was like... :o pun pariu ca le-a luat multa vreme pana sa le iasa figurile alea :) aa da si faza de la sfarsit cu, cabina e tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvinho Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Mda, talentu' e talent - pacat ca nu scot bani din asta.crezi ca ei nu participa la concursuri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 bicla aia costa peste 1000de euro si are maxim 8kg a ,nu a dat intentionat cu capu in cabina :D yea .. si asta e kewl , dar ma refeream la faptu ca..totusi , de la ce distanta sare , bicla cat de mare e ..echilibru.etc ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
|logikal| Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 yea .. si asta e kewl , dar ma refeream la faptu ca..totusi , de la ce distanta sare , bicla cat de mare e ..echilibru.etc ;Dsi tu si photshopu' cum pana mea crezi k esti :D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 moa c misto :) gg e bunc misto saree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargate Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 crezi ca ei nu participa la concursuri? Sunt ferm convins ca participa la concursuri - dar din cate stiu eu, doar primele locuri primesc recompensa financiara...restul, doar aplauzele publicului... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shush Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 se vede ca e talentat si ca a muncit destul...bani cred ca scoate destui la cate concursuri sunt +reclame si altele..partea urata e ca pana a ajuns la nivelu asta sigur a luat sute de cazaturi si deci e plin de vanatai :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzugui Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Tare :clap: :clap: ,am incercat si eu chestii din astea(bineinteles nu cu distantele alea :D ) pana mi sa f**** bicla si mam calmat bicla aia costa peste 1000de euro si are maxim 8kg a ,nu a dat intentionat cu capu in cabina :D iReal BMX sunt facute special pt asa ceva(te descurci mult mai usor pe ele) incearca u cu o bicla din aia mare chestiile care le faci pe BMX si vezi dak iti reusesc la fel de bine :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iReal Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 bicla aia care zici tu ca e mare ,e trial si e facuta special pt asa ceva ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbull™ Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 frumoase sarituri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzugui Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 bicla aia care zici tu ca e mare ,e trial si e facuta special pt asa ceva ;)stiam ca e specializata pt chestii din astea,mam referit doar la faptu ca tre sa ai multa cunostere si mult control pt a face alea si am precizat crestia ca e mult mai usor pe BMX decat pe genu asta de bicle :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iReal Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 stai tu linistit k nu e asa usor :) oricum ma atrage mai mult trialu'http://video.google.com/videoplay?docid=-9...mp;q=trial+bike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzugui Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 astept si eu sa vad movie-ul ala(ink se incarca :violent: dowladez ceva si se incarca mai greu :( ) cu BMX dak incerci le reusesti pana la urma(stiu din propria experienta) pana sa fac si eu anumite chestii "cat de cat" miam rupt 1 mana din cot si o glezna luxata serios :D am cam jumate de an de cand mam calmat cu chestii din astea(alte probleme de sanatate..bla bla bla...sti u :whistle: ) ce bine e fara vanatai si cicatrice :P dau edit dupa ce vad filmuletzu EDIT:pfff am uitat ca mai am si sc :comp1: vad filmuletzu diseara :D bafta :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDevil Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 cum poti sa bagi atatia bani intr-o bicicleta fara sa ????????????????????????????/ :blink: :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iReal Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 cum poti sa bagi atatia bani intr-o bicicleta fara sa ????????????????????????????/ :blink: :blink: :blink:fara sa ce black ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Traileru ala e chiar tare ^^ , n-am cuvinte.Totusi..imi pun fel si fel de intrebari ..cum naiba de sar atata si au acel echilibru. -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzugui Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Traileru ala e chiar tare ^^ , n-am cuvinte.Totusi..imi pun fel si fel de intrebari ..cum naiba de sar atata si au acel echilibru. -_-multi multi multi....ani de experienta,si nu te teme ca au avut si momente mai proaste decat capu ala in cabina telefonica :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDevil Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 fara sa ce black ?fara Şa aka şaua aka scaun acu intelegi ? :Pcum pot baga atatia bani intr-o bicicleta fara Şa ??????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-meSSi- Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 misto da bicicleta aia costa mai mult decat o masina si e mai ushoara de 2-3 ori decat o bicicleta normala . . . totusi de la distanta aia nu prea as avea tupeu sa sar fara bicicleta :) p.s : saua e scoasa special pentru a nu se lovii :cool2: si io imi chinui bicicleta cu asa ceva da imi vine mintea la cap cand ma trezesc pe jos . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iReal Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 black putei sa scri sha :P am inteles altcevaliviu , majoritatea cadruriilor de trial nici macar nu sunt prevazute cu sha , nu e scoasa :) altele au o sha mica ...oricum daca ai de facut un drum mori pe ea :) Link to comment Share on other sites More sharing options...