Danny Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Intre 28 septembrie si 1 octombrie, la Romexpo, va avea loc finala nationala World Cyber Games 2006 Romania. World Cyber Games (WCG) este cel mai important festival si eveniment de sport electronic din lume. Romania se afla anul acesta la cea de-a 5-a participare la WCG. Turneul final World Cyber Games 2006 va avea loc pe faimosul circuit de Formula 1 de la Monza, în perioada 18-22 octombrie. Aici sunt asteptati peste 800 de concurenti din 72 de tari, care se vor infrunta pentru premii in valoare totala de 500.000 $. Romania va participa la finala de la Monza cu 8 jucatori: echipa de Counter-Strike, 2 jucatori de FIFA 2006 si un jucator de Need For Speed. Organizata de Professional Gamers League (PGL) si EXPOTEK, finala WCG 2006 din Romania va fi dedicata celor mai renumite jocuri pentru calculator si telefoane mobile: WCG Mobile, Counter-Strike, Need for Speed, FIFA 2006. Sursa + mai multe detalii : BestGames Play Hard be Pro Link to comment
Raul Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 kewl cred k merg ca spectator dar e oprita parca circulatia in centru asa ca pff..... Link to comment
Danny Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 kewl cred k merg ca spectator dar e oprita parca circulatia in centru asa ca pff.....So what ? faci si tu o plimbare micutza pe jos ^^ Link to comment
Ahilosu Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Likewise, o sa fiu pe acolo mai ales cand joaca vop, <3 pituf Link to comment
THuG-Radu Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Pentru acest eveniment, PGL si Expotek, cu ajutorul sponsorilor: Samsung, Vodafone, UPC Astral, AMD, RHS, Skin Media, GigaByte (prin Asesoft),Electronic Arts, Gameloft, UBISoft, TNT Games, Plantronics (prin ABN Systems), Razer si SpeedLink (prin HES), Parlatel, D-Link, PC Coolers anunta urmatoarele premii:Counter-Strike 1.6Locul 1 - Participare la WCG 2006 Monza +5 RucsaciLocul 2 - 5 X Casca Plantronics DSP 500 +5 RucsaciLocul 3 - 5 X Procesor Athlon 64 3200+ (939pin) Processor Venice +5 RucsaciLocul 4 - 5 X Mouse Razer CopperheadLocul 5 - 5 X D-Link XDI-524 router cu wireless integratLocul 6 - 5 X casca Altec Lansing AHS423Locul 7 - 5 X casca Altec Lansing AHS423Locul 8 - 5 X casca Altec Lansing AHS423Need For SpeedLocul 1 - Participare la WCG 2006 Monza + 1 RucsacLocul 2 - Procesor Athlon 64 3200+ (939pin) Processor Venice + 1 RucsacLocul 3 - Volan 4in1 Power Feedback Leather Wheel + 1 RucsacLocul 4 - Volan Saitek R440 ForcefeedbackLocul 5 - Casca Plantronics Audio 90Locul 6 - Casca Altec Lansing AHS423Locul 7 - Casca Altec Lansing AHS423Locul 8 - Casca Altec Lansing AHS423Fifa 2006Locul 1 - Participare la WCG 2006 Monza + Casca Altec Lansing AHS423 + Minge oficiala FIFA + 1 RucsacLocul 2 - Participare la WCG 2006 Monza + Minge oficiala FIFA + 1 RucsacLocul 3 - Casca Plantronics Audio 90 + Minge oficiala FIFA + 1 RucsacLocul 4 - ChromePad Red Glow PS2Locul 5 - Bullfrog Blue Touch EditionLocul 6 - joystick Saitek Cyber EvoLocul 7 - Gamepad Saitek 2600Locul 8 - Gamepad saitek 990Warcraft 3Locul 1 - Procesor Athlon 64 3200+ (939pin) Processor VeniceLocul 2 - Tastatura Saitek EclipseLocul 3 - casca Altec Lansing AHS423DOTALocul 1 - 5 console Nintendo Game Boy Advance SPLocul 2 - 5 X casca Altec Lansing AHS423 + 5 jocuri GUILD WARSLocul 3 - 5 Jocuri Splinter Cell Chaos TheoryCounter-Strike 1.6 FETELocul 1 - 5 console Nintendo Game Boy MicroLocul 2 - 5 X casca Altec Lansing AHS423 + Splinter Cell Chaos TheoryLocul 3 - 5 jocuri GUILD WARSWCG MobileIn fiecare zi (Joi, Vineri, Sambata):Locul 1 - telefonLocul 2 - Mouse Saitek GM3200Locul 3 - MousePad Func 1030Locul 1 (Duminica) - 1000 EUROToti jucatorii prezenti la concursurile de PC vor primi cate un CD holder si cate o sapcaEchipele invitate sunt:01. XSTARS - Confirmat02. TeG - Confirmat03. [iGG] - Confirmat04. vop - Confirmat05. RedZone - Confirmat06. [iNsane] - Confirmat07. ]u[ - Confirmat08. [G1] - Confirmat09. NINJASTYLE - Confirmat10. wizards` - Confirmat11. snc| - Confirmat12. #hazzard - Confirmat13. RoT - Confirmat14. mOtans.vDo - Confirmat15. sFury - Confirmat16. iHOST LOGIROM - Confirmat17. a40 - Confirmat18. wGs - Confirmat19. }TR{ ex (infinity) - Confirmat20. fever - Confirmat21. rmx - Confirmat22. qR - Confirmat23. Qualifier xGen - Confirmat24. Qualifier jMc25. Qualifier nGk - Confirmat26. Qualifier Berg - Confirmat27. Eq - Confirmat28. Qualifier GameOver - ba - Confirmat29. Qualifier GameOver - Brigada Neagra - Confirmat30. Qualifier G1 - oGz - Confirmat31. Qualifier ZoomLess - oldschool - Confirmat32. Qualifier ZoomLess - eV - Confirmat33. HS - Confirmat34. teg.vip - Confirmat35. fire - Confirmat36. infected - Confirmat37. w0g.ng - Confirmat38. eF - Confirmat39. Lights - Confirmat40. Pepsi - Confirmat41. funky - Confirmat42. piO - Confirmat43. proGamerz - Confirmat44. WyB - Confirmat45. supersaiani - Confirmat46. #swat.ng - Confirmat47. MallaVita - Confirmat48. 79rs - Confirmat Link to comment
Danny Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Hmm..putine echipe anu asta din cate vad.<3 TeG / CreatuRe Link to comment
MisterDevil Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 tart ... nu`mi vine sa cred ca nu am auzit nimic de ei pana acu` Link to comment
Cr1stY Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 M-au dezamagit TOTAL ! Mai ales cei din PGL ( citez: "Ce rost are sa investim intr-un joc care nu mai are viitor" ), in legatura cu StarCraft-ul.Draci prieteni din PGL, Organizatori si Observeri ... Romania la ora actuala, ar putea obtine MULT mai MULT decat la orice alt joc pe plan international.Iar pt. fanii acestui joc, anunt ca a inceput "vanatoarea" de sponsori, pt. ca, comunitatea de StarCraft, sa "uite" ca exista PGL ( care din punctul meu de vedere si nu numai, in momentul de fata este un ESEC TOTAL ).Anul viitor speram ca la acest fenomen numit WCG Romania, sa se adauge dinnou StarCraft ... organizat complet sub alte modele mult mai organizate.In toate tarile este inclus si StarCraft - BroodWar, iar in Romania este un joc "fara viitor". ( Aceasta comunitate de StarCraft si-a mutat formul in alta parte, din pacate nu mi s-a aprobat creare unei sectiuni pt. acest joc. Ati fi putut vedea despre ce vorbesc ).Iar legat de CS, nici nu am auzit de foarte multi de acolo, nici nu ma pasioneaza ( cred ca am zis tot ) si chiar mi-e indiferent si NU ma intereseaza ce se intampla acolo. Link to comment
MisterDevil Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 clar ... se duce de rapa ... sau ... se pun bazele pe altceva Link to comment
Danny Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 M-au dezamagit TOTAL ! Mai ales cei din PGL ( citez: "Ce rost are sa investim intr-un joc care nu mai are viitor" ), in legatura cu StarCraft-ul.Draci prieteni din PGL, Organizatori si Observeri ... Romania la ora actuala, ar putea obtine MULT mai MULT decat la orice alt joc pe plan international.Iar pt. fanii acestui joc, anunt ca a inceput "vanatoarea" de sponsori, pt. ca, comunitatea de StarCraft, sa "uite" ca exista PGL ( care din punctul meu de vedere si nu numai, in momentul de fata este un ESEC TOTAL ).Anul viitor speram ca la acest fenomen numit WCG Romania, sa se adauge dinnou StarCraft ... organizat complet sub alte modele mult mai organizate.In toate tarile este inclus si StarCraft - BroodWar, iar in Romania este un joc "fara viitor". ( Aceasta comunitate de StarCraft si-a mutat formul in alta parte, din pacate nu mi s-a aprobat creare unei sectiuni pt. acest joc. Ati fi putut vedea despre ce vorbesc ).Iar legat de CS, nici nu am auzit de foarte multi de acolo, nici nu ma pasioneaza ( cred ca am zis tot ) si chiar mi-e indiferent si NU ma intereseaza ce se intampla acolo.Au fost mii de discutii pe aceasta tema legate de Starcraft PGL , iar Silviu nu prea a fost de acord cu investitia banilor in acest joc.Au fost o gramada de certuri. :(Oricum..e aiurea. Link to comment
Ahilosu Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Cumva este o competitie si pentru fete sau am inteles eu aiurea? Link to comment
Danny Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 Da , este si competie pentru fete.De ce n-ar fi ?^^Acum ceva ani .. au fost o gramada de fete in pgl/wcg..etc.r@mgirls powa ^^ Link to comment
Cr1stY Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Respect doar 1 singura fata de la WCG, aceasta fiind de la StarCraft, pe nume TossGirl. Link to comment
nwradu Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Se face competitie si de fete la CS, cu 5 echipe confirmate. Acum 2 ani am fost in sala unde se juca, nu in cea pt spectatori, si am vazut fetele jucand CS. Multa suferinta, skill 0, dar isi dadeau importanta si vorbeau asa tare cand nu aluneca mouse-ul bine, de zici ca erau super-vedetele planetei si le admirau toti. Radea lumea cu lacrimi la inceput, dupa aia se saturase toti de atatea figuri.PGL mi se pare o mare hotie si nu stiu ce fac ei cu atatia bani stransi de la clanuri de la toate jocurile, plus o gramada de sponsorizari. Dar na, au exclusivitate si aia e. PLus ca si programul Valve CyberCafe in Romania tot prin PGL este, buna afacerea. Starcraft nu are sanse nu pt ca nu s-ar putea duce cineva la WCG (PGL refuza sa ajute la SC, si pe cont propriu nu se poate), dar pt ca la SC sunt o gramada de tari cu traditie in acest joc. Cel putin asiaticii sunt nebuni rau cu Starcraftul. La CS, FIFA, astea, macar am mai obtinut si noi niste performante bune uneori. La WCG se joaca multe jocuri, unele si pe consola, dar la noi in tara nu sunt destui jucatori ca sa se cumpere licentele pt astfel de jocuri pt participanti, sau sa se merite costurile concursului si ale deplasarilor, asa ca ne concentram pe 3 jocuri si aia e. Premiile sunt frumoase totusi, si ma intreb daca acele casti care se dau la locul 2 sunt mai scumpe decat procesoarele date locului 3. Anul asta in premiera se fac si concursuri pe telefoane mobile, dar nu stiu mai multe detalii pt ca nu m-a interesat.Cine vrea sa ajunga, sa nu uite ca circulatia e afectata de summit-ul francofoniei, recomandat ar fi metrou pana la aviatorilor si de acolo pe jos la Romexpo, sau ceva RATB pana acolo, nu cred ca e imposibil de ajuns. Link to comment
Danny Posted September 25, 2006 Author Share Posted September 25, 2006 mda..asa eSuferinta totala @fete..ce vrei.Traim in Romania , in alte tari nu vezi asa ceva.Noroc cu LRS-ul la Starcraft , PGL-ul e cu pretentii mari.. Link to comment
MisterDevil Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 ce pretentzii don`le ... comedie de fiecare data cand mai trag cu ochiu pe la ce echipe sunt acolo imi vine sa rad.. Link to comment
Ahilosu Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 O prietena de-a prietenei mele participa la wcg. e prietena lui pituf. abia astept sa rad Link to comment
Danny Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 aDameNtalec5utz4 ( prietena lu zPh ^^ ) Agatha :/dulcikadeeaetc..astea vor participa si ele la wcg dac anu ma insel ;/ hainpRespect for old r@mgirls Link to comment
1/2 Man 1/2 Amazing Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 aDameNtalec5utz4 ( prietena lu zPh ^^ ) Agatha :/dulcikadeeaetc..astea vor participa si ele la wcg dac anu ma insel ;/ hainpRespect for old r@mgirlslol ... @ dulcika ... asl pls? u1st Link to comment
Danny Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 dulcika - 17 ani , buc ? ..cred ca a facut 18 o.OStai pe qnet ^^ Link to comment
MisterDevil Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 ce tare ... cum vedetzi o tipa sho pe ea rpd Link to comment
ak2000 Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Am fost ieri 29 septembrie 2006 si venisera cativa componenti de la Dinamo (nu cunosc cine sunt| anti fotbal). Jucau counter-strike ... http://img101.imageshack.us/my.php?image=poza121kp8.jpg http://img132.imageshack.us/my.php?image=poza115oy5.jpg http://img132.imageshack.us/my.php?image=poza116tr0.jpg http://img137.imageshack.us/my.php?image=poza118ip9.jpg :banana: Link to comment
zazone- Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 hahahaha lol ... si in Suedia s-a jucat un meci intre SK Gaming vs 11 fotbalisti din prima liga suedeza :D (ei mai stiu cs ca jucau des din aceasi sala cu SK ). Link to comment
nwradu Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 S-a terminat si WCG-ul, TeG a castigat la CS, venind din loser bracket, a batut de doua ori pe IGG in finala mare, si se duc la Monza.La FIFA 2006 se vor duce la Monza YQ Yzw si TK Ovvy, bravo lor. De Yzw imi amintesc din 2004 ca am stat in spate lui cand a ajuns in finala si atunci, dar l-a batut Teg-Gica folosind niste buguri nasoale care erau in Fifa 2004. Iar Ovvy trebuia sa reprezinte Romania si la ECG 2006 parca, dar a fost oprit la vama pt ca PGL-ul nu avea actele necesare pt el (era minor si mai trebuiau niste acte la iesirea din tara). Asa ca bravo lui ca se duce acum la Monza si bafta multa acolo.La NFS nu stiu ce s-a intamplat, poate ne spune cineva. O sa mai postez premiile luate de fiecare daca apar pe undeva. Link to comment