RedX Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nu ma intereseaza daca iau ban ,warn sau suspend ! http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=810218Uitati-va ce semnatura are ala !! X((( :sef: aia e hotie pe fata ! ce naiba ! semnatura aceea nu a fost gift pt nimeni ! cine esti pha ? te apuci sa-mi furi semnaturile ... nu ca ar fi foarte bune ,dar am si eu mandria mea ?:sef:
LeNoR Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Puteai rezolva printr`un pm :)oricum am mai vazut la niste useri care au luat semnaturi asa aiurea de la altii and it`s not nice
RedX Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 daca nu era facuta de mine nu aveam nici o treaba ,dar asa !
Qui-Gon Jinn Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 va rog frumos cumparati-va o viata... :( * sad * ma intristeaza suflete voastre tinere si pure precum lacrima unui inorog care a plans cand l-a vazut prima data pe gondrei stand infasurat intr-un prosop alb furat de la hotelul de la mare si asezat pe o stanca de langa o fantana cu apa cristalina de evian din care toate vedetele precum madonna sorbeau si ziceau " sunt vedeta si beau evian " va rog, va rog inca odata, make love not shmechereala :wub:nici o treaba faci de rusine terminatia ics
Hovden Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 RedX asta e nu poti sa-i faci nimic...loosers will be loosers, lasa-l sa se bucure ca are si el ceva misto la sig .. Stiu sentimentul pt ca si eu am patit asa ceva Mi-am facut un .gif din filmul Pubmasters2 si l-am pus la sig. Dupa ceva timp ma trezesc ca ma ia unul ca ce cauta avatarul lui in semnatura mea...un ratat..in fine...roaga-te sa ia vreun moderator masuri pt ca ar fi cazul..
RedX Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 vaishamar mah ! Puii mei asa uameni nu am mai vazut frate....da... chiar e noob season
BlackDevil Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 hmmm poate o copiato deoarece ii PLACE !!! ar rebui sa te simti mandru ... nubaa da am uitat ai © pe semnatura .... omg ..
RedX Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 hmmm poate o copiato deoarece ii PLACE !!! ar rebui sa te simti mandru ... nubma faci pe mine nub ? u esti bolnav ? vezi k o port eu la signature ,si daca ii placea ,mai intai se intreaba autorul si apoi vezi daca te lasa !omfg....
SeBi Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 haideti mai...nu va ma suparati pentru orice...eu as fi mandru daca mi-ar copia semnatura....apropo...daca erai...iti scriai numele pe ea astfel incat sa nu poata sa o editeze...
L!nuX Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Get A Lifede unde stim noi ca tu ai facut poza aia din semnatura ??Hai lasa ca nu e un capat de lume , schimb-o si gata ...
Danny Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 haideti mai...nu va ma suparati pentru orice...eu as fi mandru daca mi-ar copia semnatura....apropo...daca erai...iti scriai numele pe ea astfel incat sa nu poata sa o editeze...lol.Get A Lifede unde stim noi ca tu ai facut poza aia din semnatura ??Hai lasa ca nu e un capat de lume , schimb-o si gata ...aberezi.RedX , puteai sa rezolvi totusi printr-un pm.Nu mai aberati si voi de genu "de unde stiu eu ca tu ai facut-o" , e "elevul" meu :P si se ocupa cu asa ceva.Nesimtirea in tara noastra continua. Copyright-ul nu prea are importanta la noi in tara , de-abia in 2007..poate cu un anume succes.
Qui-Gon Jinn Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 pentru copyright nu iti trebuiesc niste DOCUMENTE sau ACTE sau ceva SOLID care sa reprezinte o baza? la fel de bine pot eu sa spun ca el a furato de la mine cand i-am cerut o parere privata pe mess ! VA IMPLOR INCETATI :crybaby: Inorogul meu a inceput sa planga cu lacrimi de sange care au gust de RODIE :crybaby: Va rog ! ce ne facem, nu mai bea madonna apa Evian din cauza ca are gust de rodie :crybaby:
Stargate Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Poti fi mandru ca a aparut primul tau fan fara sa fi scos o melodie sau un videoclip de 4.000 euro si cu care sa incerci sa te faci de ras pe la Eurovision.Bv man! :bananadance2: :banana:
Hovden Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ce naiba tot aberati pe aici ? Sig-ul este ceva reprezentativ (deobicei), te simti bine cand te uiti la semnatura ta, dar cand o mai vezi la altul e enervant mai ALES CA NU TE-A INTREBAT DACA IL LASI SA O IA. Asta il deranjeaza ce nu intelegeti ? E totusi ceva deranjant...ganditi...
Danny Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 mda , ^ sa va fie rusine cei care ati postat mai sus total aberatii.Semnatura poate fi copyright. Adevarat , trebuie niste acte , documente ..etc.La noi in tara nu o sa vezi asa ceva decat la firmele cu pretentii , dar pentru noi , graficienii , se numeste RIP si trebuie intr-un fel sa "atacam". E lipsa de bun simt totusi.O sa vorbesc eu cu redx private , rog un global sa inchida acest thread , o sa devina spam.
nwradu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 RedX eu te cred ca ai facut-o tu, dar nu se pot lua masuri astfel. Fie il convingi pe respectivul sa o scoata din semnatura, fie de acum adaugi watermarking vizibil pe ele, ca macar sa se stie ca tu le-ai facut.