Jump to content
Dani

Festin cu sarmale, în cimitir

Recommended Posts

Festin cu sarmale, în cimitir

Doi localnici din Biharea, proaspat casatoriti, au reclamat la redactie faptul ca au fost furati la propria nunta. Cei doi sustin ca furtul s-a produs chiar în prezenta politistilor, sâmbata trecuta. Demersul celor doi are ca scop avertizarea posibilelor victime, dar se doreste a fi si un semnal de alarma la adresa politistilor.

Tânara familie nu doreste sa-si faca public numele, din simplu motiv ca nu vor ?sa intre în gura satului”. ?Am avut nunta la Caminul Cultural. În fata cladirii era parcata masina Politiei Rurale. Si noi si politistii am fost sfidati de H.Z., un abonat al Politiei. Individul a plecat, pur si simplu, cu oala cu sarmale, s-a dus în cimitir si a mâncat, povesteste barbatul. Nu a putut sa manânce tot, erau 15 litri, asa ca s-au saturat si câinii vagabonzi.

Acestia au atras atentia oamenilor asupra furtului, deoarece faceau o harmalaie de nedescris în cimitir”. Tânara familie sustine ca H.Z. nu este la prima abatere. ?A furat din gradina politistului, fura de la unchiul sau de 73 de ani. Tragem un semnal de alarma, deoarce omul acesta poate deveni un pericol public în adevaratul sens al cuvântului”, au adaugat tinerii.

=)) =))

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...