Jump to content
Legacy

incepe Scoala sau NU

Recommended Posts

Posted

de-abia am venit de la scoala..ce pot spune

multa lume , nu inteleg de ce a venit primaru TOCMAI la liceul nostru :|

whateva...eu primesc cartile de-abia luni o.O

Posted

yo am primit azi cartzile :| F**K ...deja am un profesor la desen kre este fff grozav ;) din 50 de copi cu desene doar 5 tre cu medie peste 7 ....

restu au doar 2 maxim 3 ;)

in rest totu' pare a fi OK ... :|

zi cu ghinion :|

Posted

am fost azi la scoala sa`mi revad foasta dira din liceu. :)

Pfoai, am stat in clasa cand facea prezenta la noua ei clasa (clasa a 9`a).

Saracii, asa sperieti am bagat in ei din prima zi (le`am zis de profii aia rai =)) ).

Dupa care am mers cu niste fosti colegi in bar`ul unde eram cel putin 1 ora/zi in liceu ! Acolo guess what, ne`am intalnit cu alti 5 colegi (din alta clasa, tot care au terminat deodata cu mine), care si ei, erau zi de zi in timpu liceului acolo !

I`m gonna miss the good days ! The Highschool days ! :crybaby:

Posted

Sa va imparstasesc prima mi zii de sk. ca bobok.Ma scoala telefonul la ora 7 juma...ma duk la o fosta colega so iau sa merem(am cazut cu ea in clasa :cool2: ,macar cunosc pe cineva)...luam Taxi si al Liceu tata.Ajung akolo..o mare de copii :|. Ne lasa taxiul teferi in fata sk si mergem si noi sa vedem "puscaria" unde ne vom petrece urmatori 4 anii.Ma duc ii salut pe fosti colegi din aceeasi sk cu mine si apoi am duk la deschidere. Un copil de akolo (fiul rectorului Univ. din Craiova,viitor coleg de cls cu mine :) ) imi spune ca dirigu nostru e in greva si ca nu vine la sk..:|. Apoi ca orice boboc normal ma uit dupa boboace...:(..dezamagire totala..se mai aratau 2-3 frumoase dar restu bune de pus speritori la poarta sa nu vina hotii.Apoi ma uit pe listele cu clase si cand vad ca 19 baietii si 9 fete imi vine sa ma transfer al alt lic. Apoi ma duk sa imi vad cls.....ca orice clasa:fara creta,cu msg pe banci de la admiratori,cu banci de la cantina...insa cu vedere spre biserica.Va dati seama ca intr-o inmormantare...sa ma asculte pe mine la o materie..si yo ma uit altundeva sa ma gandesc sa fiu concentrat..insa dac imi scapa ochii pe mort?Dau insa de nisthe colegii magnifici..luara toate fetele de la clasele a9 si le dusera prin oras.Asa dac am nevoie de o fata cer cu imprumutu de la colegii.Dirigu noastru e de treaba si e de Istorie.Apoi merem pe jos aks 1 km...am dormit putin si aku sunt gata sa rulez :).Voi,astia,bobocilor cum fu la voi?

Posted

Ma ce prima zi de scoala ca mai bine stateam acasa. Ajunsai io la scoala pe la 9 dim dupa ce ma certai cu un taximetris prost ma dadui jos din taxi si in fatza scoli nu crek erua 20 de elvi =)) in fine imi vazui cativa din clasa vorbi cu ei ne mai stransaram cativa si ne intalniram cu diriga :D (care ne indruma pe baza sportiva sa asistam la festivitatea pentru deschiderea scoli :blink: ). Acolo am vazut boboci :|, de capu meu da urati mai erau si prea mici pt clasa a 9-a :), in fine terminaram noi acolo ma dusai sa le fac poza la profesori :D si incepura sa ma laude :P, dupaia ne dusaram noi toti in clasa si ita minune ne-au schimbat usa, mai staturam noi pe acolo ne prostiram facuram poze ne vazuram profesoara de romana :X e bine k are cam 26 de ani :banana: si plecaram frumos la un suc :). Toata chestia asta se termina pana pe la 11 si 20 cu tot cu suc dupa care veni acasa si am adormit k doar aseara nu puteam sa dorm k aveam emoti k incepe scoala =)) wtf ma trezi la 9 seara ma uitai la matrix pe pro tv mai stua putin mai vad un film si ma bag in pat iar la somn k maine seara ma duc la chef. Ce zi incarcata avusai

P.S: Scuzati-mi scrisul de OLTEAN :D

Posted

dc nu? Baza alea alea ..fetite etc , noi prieteni(colegi) etc buaha cate faceam prin generala.. Aveam un prof de Mate, cand ma trecea la tabla sa rezolv un exercitiu ceva sa fac o problema..Ii scriam pe Spate..Da adevaru e k erea si cam shui profu meu de mate, imi mai erea si dirignte..buhu ce fain erea :cool2:

Posted

haideti sa va zic eu ceva...noua ne placea sa mergem in primele zile la scoala...in ultimele...dar nu ne placea la mijlocul semestrului...cred ca voua va palce mai mult la mijloc atunci....:P

Posted

mie astazi imi picau ochii in gura de somn la ora de biologie, si mai facem si la demisol (conditiile sunt super nu e asta problema) dar cand vad lumea care pleaca de la liceu si ramanem doar noi imi vine sa trec prin gratii...

Posted

Hehe.Nice topic.Dak tot s-a vorbit d schoala si d prima zi d scoala si d prima/primu "x" d scoala hai sa va zic si eu cum a fost prima zi d liceu la mine.Boboc la taste.

Ok totul incepe intr-o frumoasa dimineatza d duminica.Ma trezesc,ma spal p dinti,p fata,nu pap nika k era post .Ma duc sa ma imbrac.Scot costumul,pun camasa,pantalonii,vesta,si sacoul.Cravata nu aveam,deoarace purtam camasa cu rever.Bun ma duc la deschidere la sora mea(ea e clasa a3-a).Hehe imi amintea c bine era in clasa a 3-a.Good times!Dupa c stau la ea la deschidere hop repede in taxi si ma duc la Sc 36,mai nou Seminarul Teologic din Constanta.Dap sunt student acolo.Ajung frumos.Fete deloc,dar park nu simteam nevoia(sa vad,sa vb si asha mai departe).Ma duc la colegii d clasa(p unii ii stiam d la admitere;am avut admitere si la Seminar).Lumea fericita.Dau noroc cu baietii,vorbim una alta,mergem sa cumparam un suc d la magazin(ne era sete).Dupa cateva minute vine IPS sau Inaltu'(Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscop al Tomisului Teodosie),si face o slujba d binecuvantare pt inceperea anului.Toate bune si frumoase.Il cunoastem p parintele Antoanel(dirigul),si dansul ne spune sa venim doar cu un caiet la scoala luni pt k e prima zi si nu o sa scriem mult.Bun.Aceasta a fost prima zi d scoala.Frumoasa cat s poate.

Luni acum.Prima zi a saptamanii.

Ma duc la scoala.Acum o iau p jos(15 minute d mers).In curtea scolii toti colegii acolo,stateau la "taclale".Bun ma duc,dau noroc,ii salut...Si fac astia:"Vezi k unu d la a11-a sau a12-a(nu mai stiu sigur),le spune celorlalti sa ne prinda la baie si sa ne puna sa cantam Imnul!!!".Am zis :"Fie ce-o fi!".Nu avea rost sa imi bat capul.Si asha se presupune k cel care ii starnea era un "mascarici".Mergem in clasa,vin astia d la a 10 -a si a 11 -a,se uita la mine si pleaca =))=)) .Bun am zis k poate vor sa imi faca ceva asha k am fost precaut(cat se poate).Am evitat sa merg la baie,sa merg afara.Asha k am stat in clasa.La ora 6 jumatate holul plin.Astia d la mine stateau in clasa,si ma gandesc sa ies afara.Uitasem d treaba cu Imnul si celelalte bla bla bla si yada yada...Ma duc p hol...Trec astia p langa mine...Nu erau mari d inaltime.Nu mai mari k mine oricum :D .Stateam la geam,respiram putzin aer curat...Intru in clasa si face un coleg:"Cum ai reushit mah?Nu ti-au facut nimic..."Eu am ramas un pic :blink: .Dupa aceea imi dau seama k iesisem afara p hol,singur.Si face Silviu(un prieten din clasa,mai mare k mine;a facut un an la alt liceu si nu i-a placut asha k a venit aici):"Tu nu il vezi mah cat e?Ce sa ii faca aia?Se uitau la el si nu erau siguri".Eu am ramas =)) .

Prima zi d scoala.Amuzanta nu ? ;;);;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...