Jump to content
Legacy

incepe Scoala sau NU

Recommended Posts

sal. elevule :P. S-a terminat vacanta de vara(parca nici nu a fost :beer: )..aku tre sa ne intoarcem in bancile jerpelite de la sk si dam lucrari si teze cu pufoaicele p noi(cam 60% de sk din romania nu au caldura pe timp de iarna).O sa dam de profi...cu resurse noi...mai pregatiti ca niciodata sa dea absente(chiar dac esti invoit) sau sa sa iti dea4 pentru ca nu iti place fata ta :banghead: .O sa dam de batausii de la clasele vecine care vin in clasa ta iti iau colegele si pleaca cu ele... :crybaby: ..si tu ramai cu mana in c*r..si iei si bataie(doar pentru unii :P ).Yo in fiecare an cand incepe sk sara din banci in banci sar de veo 3 ori pe catedra si apoi arunca dp geam cu creta in altii copii :cool2: .Asa sarbatoredc inceputul anului.Insa toate aceste lucruri minunate se vor intampla...deoarece se zvoneste ca profi. vor lovele sa numai vina la sk cu dacia 1310 sau cu trabantu(directorul sk mele are trabant :)...vor sa vina cu ATV sau cu Scuterele :) ..glumeam.Insa yo sunt de partea profilor...PLATITI IN LIRE STERLINE...nu de alta dar mama e profa si din cand in cand mai am si yo nevoie de niste "pesos" :).Voi vreti sa inceapa sk????Sunteti de acord cu greva profilor??? Se zice prin guvern ca sk se amana cam vreo 2 sapt. sau mai mult.Dupa cum stiti anu trecut a fost o greva de 4sapt....dar dregeaba ca profi au luat decat 400.000 marire.Insa pt mine a fost misthhooo mam jucat CS pana cand am facut bataturi al mana de la CS si miam schimbat mouseul de 2 ori :gun: .Voi ce ziceti?

Link to comment
Share on other sites

ar fi bine sa inceapa, macar pentru tine :) eu una sunt foarte incantata de inceperea scolii: clasa noua, colegi noi, experiente noi :P

legat de profesori, mi se pare normal ca ei sa protesteze din moment ce au ce salarii au.. asta pe de-o parte.. pe de cealalta parte mi se pare incorect fatza de elevii din clasele a8-a si a12-a.. se va rezolva si asta.. ca si anul trecut.. fara greva, sa speram. eu, una, n-as vrea sa mai merg la recuperari :)

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca nu incepe ....

Profesorii blochează începerea şcolii

de Eugen CHELEMEN, Adriana C. Nedelea

Liderii federaţiilor sindicale din învăţământ au anunţat, aseară, că dascălii nu vor participa la festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Negocierile cu profesorii au eşuat deoarece reprezentanţii guvernului le-au propus cadrelor didactice o creştere salarială de 6 la sută începând cu 1 aprilie 2007 şi de 7,5 la sută începând cu 1 octombrie 2007. În timp ce dascălii au cerut salarii mai mari cu 50 la sută, media majorărilor salariale, propusă de guvern pentru 2007, este de doar 6,3 la sută.

"Ne-am săturat să stăm cu miloaga. Nu vom participa la festivitatea de deschidere a anului şcolar. Vom ieşi în stradă şi vom organiza un miting în Capitală, unde sunt aşteptaţi aproape 10.000 de sindicalişti din toată ţara", ne-a declarat Aurel Cornea, preşedintele FSLI. "Pe 15 septembrie nu vom fi la şcoală. Rugăm colegii să rămână acasă. Nici nu se pune problema să fim de acord cu majorarea propusă de guvern, care arată dispreţul faţă de sistemul de învăţământ şi care este foarte aproape de pragul inflaţionist", a spus Gheorghe Isvoranu, preşedintele Federaţiei "Spiru Haret".

Propunerea de creştere salarială pentru dascăli este de 1,9 la sută peste rata de inflaţie prognozată pentru anul viitor. Cadrele didactice rămân în topul celor mai prost plătiţi bugetari.

Preşedintele FEN, Cătălin Croitoru, a declarat că "propunerea guvernului nu poate fi acceptată. Asta înseamnă că anul viitor ar trebui făcută o majorare de 50 la sută. Intenţiile Executivului nu sunt sincere. Trăim un sentiment de profundă dezamăgire. Sperăm să ne întâlnim la o nouă rundă de negocieri înainte de 15 septembrie. În prima zi de şcoală, şi reprezentanţii FEN se vor alătura celorlalte federaţii care ies în stradă".

Guvernanţii sunt optimşti

"Sindicatele au ajuns la maturitatea necesară pentru ca şcoala să înceapă la 15 septembrie. Ce s-a propus azi (ieri - n.r.) se încadrează în ţinta programului de guvernare, iar elevii şi profesorii vor merge vineri la şcoală", a declarat ministrul Mihail Hărdău, care le-a cerut sindicaliştilor, la finalul negocierilor, să-i mai prezinte încă o dată ceea ce solicită. "Face parte din tehnica tratativelor. Le-am cerut să-mi facă o contraofertă. Oricum sper ca, pe 30 septembrie, când se va finaliza proiectul de buget, să se termine şi conflictele din învăţământ. Cred că se vor primi bani suficienţi pentru educaţie", a mai adăugat, pentru Adevărul, ministrul Hărdău. "În anul 2007 vom avea 180.000 miliarde de lei vechi pentru educaţie. Vorbim de o creştere salarială a profesorilor mai mare decât rata inflaţiei. Ne vom mai întâlni şi vom mai discuta", a declarat, la rândul său, Sebastian Vlădescu, ministrul finanţelor. Dincolo de optimismul guvernamental, reprezentanţii părinţilor sunt îngrijoraţi că şi în acest an şcolar copiii lor vor avea parte de vacanţe forţate. Liderii de sindicat spun că de luni, 18 septembrie a.c., vor intra la cursuri, dar că vor începe procedurile pentru declanşarea grevei generale, în caz că nu li se vor soluţiona revendicările.

Greva foamei în faţa Ministerului Educaţiei

Profesorul de sport Horaţiu Macrea, de la Colegiul Radu Negru din Făgăraş, a intrat, ieri dimineaţă, în greva foamei în faţa Ministerului Educaţiei. Profesorul acuză corupţia şi falsul în acte de la MEdC. "Mi-am pierdut locul de muncă în anul şcolar 2003-2004, întrucât un alt profesor a fost declarat titular cu acte false. şi eu, şi el am fost câţiva ani suplinitori. Postul nu a fost scos la concurs. L-au titularizat pe el pe un alt post. L-au şi detaşat şi în acelaşi an l-au titularizat din nou la Radu Negru. Directorul liceului şi inspectorul şcolar de Braşov au făcut tărăşenia asta".

PRELUARE DIN ADEVARUL

Link to comment
Share on other sites

Doamne,Dumnezeul Meu, Da-mi Vacantza Tot Mereu, Fa Din Doua Un Semestru, Fa Din Mine Un Maestru, Fara Scoala,Fara Teme, Fara Mate,Nici Probleme. Sau Macar Daca Se Poate Subiectele La Mate, Dar Cu Tot Cu Rezultate. Dumnezeu,Cu Mila Ta,' ANULEAZA-NE TE ROG TEZA!! Hai cu 10-le :cool2:

Link to comment
Share on other sites

@Legacy: :-O :blink: :-O Asculta-l pe Vinsanity! Ai mare nevoie de scoalaaa....

aku tre sa ne intoarcem in bancile jerpelite de la sk si dam lucrari si teze cu pufoaicele p noi(cam 60% de sk din romania nu au caldura pe timp de iarna).O sa dam de profi...cu resurse noi...mai pregatiti ca niciodata sa dea absente(chiar dac esti invoit) sau sa sa iti dea4 pentru ca nu iti place fata ta

Dai din nou ochii cu "profi" care iti dau 4 ca nu ai invatat, nu ca nu ii place fata ta. (observi cum am scris- nu iti).

@Tigressa: de ce "clasa noua, colegi noi, experiente noi"? Esti boboaca -poftim- la liceu? :P In cazul asta succes in urmatorii ani. :D Mititica de tine ... :P :lol:

DUCETI-VA LA SCOALA SI LASATI Counter Strike-ul!!! :hair: [-( :sef:

Link to comment
Share on other sites

Duceti-va ma la scoala...voi sunteti viitorul. Daca stati 24/7 in fata compului, o sa deveniti o generatie de capsunari.

Capsunari cu dimploma in Counter:P.Si yo sunt boboc :P..dar mie frica de viitori profi. deoarece am intrat la al 2 liceu din oras..si am auzit ca un profesor de chimie,de la viitorul meu lic., te tine numai sub 7..si iti da 7 numai dac esti olimpic :violent:

Link to comment
Share on other sites

Cei care sunteti elevi in capitala, in perioada 22-30 septembrie ramaneti acasa. In perioada respectiva se desfasoara Summit-ul Francofoniei si autoritatiile locale nu vor sa fie perturbat evenimentul respectiv. Toti functionarii publici au parte de o mica vacanta. De asemenea centrul capitalei, mai precis Bd. Kisselef, Magheru,etc. pana in zona Palatului Parlamentului inclusiv vor fi blocate, mijloacele de transport necirculand pe aceste rute. Repet, DOAR PT CEI DIN CAPITALA. :)

Link to comment
Share on other sites

Cei care sunteti elevi in capitala, in perioada 22-30 septembrie ramaneti acasa. In perioada respectiva se desfasoara Summit-ul Francofoniei si autoritatiile locale nu vor sa fie perturbat evenimentul respectiv. Toti functionarii publici au parte de o mica vacanta. De asemenea centrul capitalei, mai precis Bd. Kisselef, Magheru,etc. pana in zona Palatului Parlamentului inclusiv vor fi blocate, mijloacele de transport necirculand pe aceste rute. Repet, DOAR PT CEI DIN CAPITALA. :)

multumim pt news >:D< good to know \:D/

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu exact numarul zilelor libere, dar in perioada 22-30 Septembrie se desfasoara summit-ul (mai nou sommet-ul) respectiv. Asa ca nu garantez ca pe toata perioada insa sigur vor fi cateva zile libere.

Ce de zile de vacanta aveti parte scolarilor. :P

L.E. "Avand in vedere ca, timp de mai multe zile, traficul va fi restrictionat, pentru evitarea unor situatii neplacute, politistii recomanda evitarea traversarii Capitalei de catre autovehiculele aflate in tranzit. Pietonii sunt indrumati sa foloseasca transportul in comun, atunci cand e posibil acest lucru, iar soferii sunt avertizati sa nu "uite" mana pe claxon."

Inseamna ca RATB-ul va circula probabil doar pe anumite rute prestabilite.

Link to comment
Share on other sites

Who gives a phuck?

S-ar fi dus cineva vineri la scoala?

Eu intr-a 12-ea am chiulit la 50% ore si am luat 9.20 la BAC.. so chill..

damn lucky bastard lol. :D

nu stiu , eu sper sa nu inceapa :| , n-am nici-un chef :D LOL

dar nici mult sa nu tzina aceasta greva ..doh :|

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...