Jump to content
Legacy

incepe Scoala sau NU

Recommended Posts

Posted

Oamenilor nush dac vazurati dar MINERII castiga msi mult decat PROFESORII. Iar un muncitor necalificat din Spania castiga 800-900 de Euro.Iar profi. nostri care iau educat pe Becali,VAnghelie,Base,Ponta(e mai tanar) castiga astfel:unul cu vechime de 10 anii castiga putin peste 7milioane,unul cu peste 22 ani vechime castiga intre 8-9 milioane,iar unul cu vechime de 40 anii(lol, mai traiesC?) castiga cam 12 milioane.Iar in alte state europene,un cadru didactic abia intrat in invantamant castiga dublu decat babele naostre din invantamant adik cam 700-800 de euro :-O Yo am vazut statisticele acestea p Realitatea TV.Si cand auzi ca Miron Cozma castiga mai mult decat un prof care face pregatiri cu copii pt ajunge al olimpiade ma facu "paf". Asa ca greva profeorilor are sens,,yo ma duk mane la sk ca am trecut a 9-a :P..sa imi vad liceul si sa cunosc colegi.

P.S.(pt thug-radu):ms de compliment pt poza de la avatr..promit ca voi pune una si mai mistho :cool2:

Posted

Oamenilor nush dac vazurati dar MINERII castiga msi mult decat PROFESORII.

Fa-te tu miner, ok?

Ah, si inca ceva: Invata sa vorbesti.

Posted

Fa-te tu miner, ok?

Ah, si inca ceva: Invata sa vorbesti.

Valek ma lasi...si vezi ca nu te-am uitat:stiu ca ai coade la CS.Cand intri p srv iei ban.Stii tu care;).

esti invidios p mine ca tu speli Wc prin gari si parcari...ai ceva cu mineri?..poate fac aku o mineriada :angry1: si vin al tine

Posted

Valek ma lasi...si vezi ca nu te-am uitat:stiu ca ai coade la CS.Cand intri p srv iei ban.Stii tu care;).

esti invidios p mine ca tu speli Wc prin gari si parcari...ai ceva cu mineri?..poate fac aku o mineriada :angry1: si vin al tine

Draga domnule Legacy, inainte de a face afirmatii ca cele de mai devreme va rog frumos sa prezentati si o dovada, deasemenea va rog frumos sa incetati cu proasta informare a cititorilor de forum, Valek nu spala WC-uri, in cel mai fericit caz dumneavoastra o sa le spalati.

Valek nu are nimic cu minerii, drept urmare nu aveti de ce sa faceti o mineriada si sa mergeti la domnul Valek sa ii taiati parul...

Stii tu care;).
Draga domnule, am vrea si noi sa stim...

Wc prin gari si parcari
Draga domnule, WC-urile ecologice nu se spala, si de se spala, nu sunt spalate de Valek.

Ca totusi sa pastrez spiritul de ontopic al acestui thread spun ca eu personal abia astept sa inceapa scoala xD.

Posted

Nu joc CS. ;;) Dar tot iti recomand sa inveti sa vorbesti.

Posted

pff incepem scoala :crybaby: deci asta e ultimu lucru care as vrea sa-l fac sa ma duc la scoala . . . sper sa impiedice toti profi mei pe scarii sa faca bube sa le cada cafeaua ( Tuica la unii =)) ) pe catalog sa ii calce tranvaiul sa ii manance purecii gargaritele toate buburuzele !! singurul lucru bun care il vad io cu inceputu asta de scoala e ca fac si io materia mea preferate pauza :wub: :wub:

Good luck !!! o sa avetii nevoe ( unii )

Posted

bha ce liceu de kkt...profesorii din liceul meu nu cred k fac parte din grupul sindical care se opune inceperii anului scolar, asa ca trebuie sa ma duc la scoala :((

@legacy sa imi zici si mie cum e la grupul industrial la care inveti tu...dupa cum te exprimi garantat ai intrat acolo.

Posted

a..nam nici un chef De SCOALA DECI NUUUUUUUUUUUUUUUU

@legacy sa imi zici si mie cum e la grupul industrial la care inveti tu...dupa cum te exprimi garantat ai intrat acolo.

w0rd

Posted

Daca nu incepe acum stati relax ca oricum se recupereaza....sambetele o sa frecati blugii prin banci :cool2:

ar fi bine sa "recuperam" sambetele. sa nu ne puna sa recuperam dupa program ca ar fi nasol, macar sambata nu ma duc.

ma duc maine la scoala pe la 8 jumate sa vad ce si cum. sper sa nu fiu singura :P

Posted

bha ce liceu de kkt...profesorii din liceul meu nu cred k fac parte din grupul sindical care se opune inceperii anului scolar, asa ca trebuie sa ma duc la scoala :((

Yo am intrat la Colegiul National "Carol I" craiova. Dac am fost neppoliticos azi va rog scuzti-ma deoarece am baut aseara cam mult(prietenii stiu de ce)si ma-am trezit din betie cam tarziu.Scz Valek.Insa ai jucat CS :pumn:

Posted

cetrativa copii...Legacy am mai vazut poza...ai alt cont? Nu mai stiu celalalt user....

deci...copii, maine la scoala....adica la intalnirea cu colegii!

@Tigressa nu vei fi sigura...vor veni sigur cocalarii scolii

Sa va zic pe cat mergem noi la cursuri? 2 Octombrie va spune ceva? Bine...nu va spun nici cand am avut ultimul examen...si unii au si zilele astea...

Posted

P.S.(pt thug-radu):ms de compliment pt poza de la avatr..promit ca voi pune una si mai mistho :cool2:

Nu exista mai tare =))

@on-topic

La scoala cu voiiiiiiiiiiiiii !!! :D

Si eu creka ma duc ... sa vad ce boboace sunt ... si sa`mi revad prietenii din clasele mai mici (Am terminat liceu). :P

Bafta tuturor in noul am scolar.

OMG, e ora 2, cika la ora 9 incepe =)) Pfoai, de ma trezesc ma duc, de nu, ciau calu ! =))

Posted

lol radu cum sa mergi? omfg :| nu merg eu ca is a 12a si mergi tu ca esti la faculta rofl =))

M`or prostit colegii ma ! =))

Cika hai la scoala .. alea alea ... fosta dira (super de treaba :wub: ), dupa care la un suc p`undeva :)

CULCA`TE BHA SI DUTE LA SCOALA CA ESTI A 12`a =))

Posted

De capu meu e 8 si 11 dimineatza si imi vazu i colegi pe wbcam la unu acasa cum sunt imbracati in camasa =)))) nu mai pot de ras o sa fac niste poze poate le pun pe linkmania sa vedeti si voi colegi si colegele mele :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...