Jump to content
Dani

11 septembrie 2001

Recommended Posts

Ziua neagră care a schimbat lumea

Pe 11 septembrie 2001, America a trăit experienţa celui mai cumplit atac terorist din istoria sa. Patru avioane de pasageri au fost deturnate la scurt timp de la decolare de către membri ai reţelei teroriste Al-Qaida.

Devenite ,,bombe zburătoare'', avioanele transformate în arme au fost deviate către simbolurile economice, militare şi politice ale Americii. 3 dintre ele şi-au atins ţinta - ,,Gemenii'', mândria New York-ului, au căzut.

În plus, Pentagonul din Washington a fost lovit. Al 4-lea avion, care se îndrepta spre Capitoliu, a fost singurul care s-a prăbuşit înainte de a-şi atinge ţinta.

Circa 3000 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia care a şocat lumea, iar alte câteva sute au fost grav rănite.

Poze

Poze1

Poze2

Poze3

Link to comment

ce vrei sa spui ??? ca americanii au vrut sa doboare turnurile ???

Nu, nu americanii... Ci interesele lor in orientul mijlociu... Probabil ca in mintea celor care s-au perindat pe la Casa Alba e mai important petrolul decat viata oamenilor... mii de oameni mai exact..

P.S. stiti cum a facut Bush primii bani din afacerea sa? I-a vandut un avion lui Osama bin Laden. Pt mai multe detalii urmariti Farenheit 9/11 de Michael Moore. --->Conspiratia Bush

Link to comment

Nu petrolul in sine e buba ci miliardele de dolari pe care le varsa la bugetul SUA marile corporatii petroliere. BANII sunt problema. Petrolul poate fi inlocuit lejer cu alti combustibili. Alternative s-au gasit deja de mai bine de un deceniu.

Scenariul potrivit caruia chiar americanii ar fi orchestrat atentatele de la 11/9 prinde tot mai multi simpatizanti in mediul academic american. Deci nu doar la americanul de rand.

Oricum, indiferent de vinovat, ce s-a intamplat atunci a fost o adevarata tragedie. La fel ca si altele care se intampla ZILNIC din cauza lacomiei si ignorantei noastre. Zecile de mii de oameni din Africa, Orientul mijlociu etc etc.

E o lume violenta si va ramane multa vreme asa fiindaca se pare ca nu avem taria necesara pt a o schimba

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...