Dani Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ziua neagră care a schimbat lumea Pe 11 septembrie 2001, America a trăit experienţa celui mai cumplit atac terorist din istoria sa. Patru avioane de pasageri au fost deturnate la scurt timp de la decolare de către membri ai reţelei teroriste Al-Qaida. Devenite ,,bombe zburătoare'', avioanele transformate în arme au fost deviate către simbolurile economice, militare şi politice ale Americii. 3 dintre ele şi-au atins ţinta - ,,Gemenii'', mândria New York-ului, au căzut. În plus, Pentagonul din Washington a fost lovit. Al 4-lea avion, care se îndrepta spre Capitoliu, a fost singurul care s-a prăbuşit înainte de a-şi atinge ţinta. Circa 3000 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia care a şocat lumea, iar alte câteva sute au fost grav rănite. PozePoze1Poze2Poze3
LeNaRiO*PO Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 azi se comemoreaza 5 ani de la atentatele care au distrus turnurile gemene din NY. :(
Stargate Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cel putin asta este versiunea oficiala - oare vom afla vreodata adevarul, realitatea?Indiferent de scenariu, oamenii au murit si asta este cel mai grav - sa speram ca vinovatii vor plati si viata nu va fi la fel de nedreapta in continuare.
B|adeTrinity Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cel putin asta este versiunea oficiala - oare vom afla vreodata adevarul, realitatea? Indiferent de scenariu, oamenii au murit si asta este cel mai grav - sa speram ca vinovatii vor plati si viata nu va fi la fel de nedreapta in continuare. ce vrei sa spui ??? ca americanii au vrut sa doboare turnurile ??? :ceuameni:
THuG-Radu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ce vrei sa spui ??? ca americanii au vrut sa doboare turnurile ??? :ceuameni: E o teorie cum ca DA, americanii le`au doborat. Anyway, RIP All !
robert03 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ce vrei sa spui ??? ca americanii au vrut sa doboare turnurile ??? Nu, nu americanii... Ci interesele lor in orientul mijlociu... Probabil ca in mintea celor care s-au perindat pe la Casa Alba e mai important petrolul decat viata oamenilor... mii de oameni mai exact..P.S. stiti cum a facut Bush primii bani din afacerea sa? I-a vandut un avion lui Osama bin Laden. Pt mai multe detalii urmariti Farenheit 9/11 de Michael Moore. --->Conspiratia Bush
Silvinho Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 @robert: america sar duce de rapa fara petrol...
SeBi Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Oricum eu cred ca america se va due de rapa in curand!Nimeni cu are nici o scuza pe ntru ceea ce s-a intamplat...iar Bin laden ala...putea sa faca altceva, sa aiba de partea lui populatia lumii...insa in felul asta...s-a transformat intr-un monstru!
Odyzzeus Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Nu petrolul in sine e buba ci miliardele de dolari pe care le varsa la bugetul SUA marile corporatii petroliere. BANII sunt problema. Petrolul poate fi inlocuit lejer cu alti combustibili. Alternative s-au gasit deja de mai bine de un deceniu.Scenariul potrivit caruia chiar americanii ar fi orchestrat atentatele de la 11/9 prinde tot mai multi simpatizanti in mediul academic american. Deci nu doar la americanul de rand.Oricum, indiferent de vinovat, ce s-a intamplat atunci a fost o adevarata tragedie. La fel ca si altele care se intampla ZILNIC din cauza lacomiei si ignorantei noastre. Zecile de mii de oameni din Africa, Orientul mijlociu etc etc.E o lume violenta si va ramane multa vreme asa fiindaca se pare ca nu avem taria necesara pt a o schimba
Silvinho Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 @odyseu crezi ca or sa schimbe aia 100 milioane de masini ?
Qui-Gon Jinn Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nana mea si cu prietena ei au murit in ziua aia, lucrau la WTC...11 septembrie 2001, o zi neagra, 15 septembrie 2006, o zi roz.
BlackDevil Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 it was all carefully planed but NOT by terrorists
martafoy Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 11 septembrie 2001, o zi neagra, 15 septembrie 2006, o zi roz.Poate zi roz doar pentru tine...nu cred ca va fi niciodata roz pentru sutele de familii care si-au pierdut pe cineva drag in atentate sau pentru miile de oameni care au si acum de suferit de pe urma terorismului!
Qui-Gon Jinn Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nici pentru mine nu a fost roz, atacam intr-un mod subtil pe cineva, imi cer scuze daca am ofensat pe cineva prin acel post, imi cer scuze.