alexon Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Intr-o zi m-am uitat pe situl www.rdslink.ro la abonamentele CableLink sa vad daca sau facut ceva modificari si am observat ca la trafic unde scria trafic inclus 4GB , etc acum scria NELIMITAT .Am citit si mai jos si la fel scrie ca traficul este nelimitat 100% pentru orice abonament de la 9 $ . Insa eu pe internet tot asa intru cu 180 kbps iar seara dupa ora 18:00 tot cu aceasi viteza de 180 - 192 kbps . La voi cum va merge ati observat ceva ? aveti ceva informatii mai detaliate ?
BlackDevil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Intr-o zi m-am uitat pe situl www.rdslink.ro la abonamentele CableLink sa vad daca sau facut ceva modificari si am observat ca la trafic unde scria trafic inclus 4GB , etc acum scria NELIMITAT .Am citit si mai jos si la fel scrie ca traficul este nelimitat 100% pentru orice abonament de la 9 $ . Insa eu pe internet tot asa intru cu 180 kbps iar seara dupa ora 18:00 tot cu aceasi viteza de 180 - 192 kbps . La voi cum va merge ati observat ceva ? aveti ceva informatii mai detaliate ?ce legatura are marimea pachetului de date afiliat abonamentului cu viteza internetului ? :blink: e nelimitat de cateva luni deja ... singura diferenta intre abonamente este viteza internetului
B|adeTrinity Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 pai eu am abonament cu 9$ si nu am onservat nimic ! :D nici imbunatatire nici inrautatire a vitezei asa k nu ma deranjeaza cu nimic skimbarile astea
SeBi Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 asa este..e nelimitat acum.dar doar la fiberlink avem viteze duble...teoretic
Stargate Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 deci daca raman cu cablul... :( nu se mai schimba nimik...asteptam fibra sa ajunga si la mine sau mai degraba omuletii verzi vin primii
Carp Angler Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 am auzit ca fiberlinku incepe cu 600 kb si se termina pe la 800 :) externu merge binishor dar eu ma multumesc cu ce am nu zic ce am ca ma fac de ras
Fane Spoitoru Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Mane nush da inainte de chestia asta cu fibra optica ziceau k baga traficu de 4 gb io tot la 2 am ramas in fine, dak acum nu il fac nelimitat si nu imi merge cum scrie acolo sau cel putin de 4 ori mai bine cum imi merge acuma io ma iau de iei urat detot k si asa prea ne lasa des fara telefon si mai cade si netu cand iti e lumea mai draga + k pe zi abia accesez o pagina de net