Und3rC0v3r Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 yo m'am gandit sa pun in semnatura ceva absurd...sa scriu k nu stiu sa modific semnatura desi eu am modificat'o
sw | SN!persd@y Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 pai fanul lui retry ^_^ ala suntapoi am radeon...si poza ma reprezinta ca membru echipei sw |!!!! :photo:
zetulescu Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Semnatura mea este facuta de Danny.....pur si simplu ma reprezinta pentru faptul ca ma mai distrez jucand counter...
Edelweiss Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 banner: in majoritatea rpg-urilor, atunci cand am posibilitatea, aleg sa-mi fac caracter elf. expresia "golden elf" are legatura cat de cat cu mu online si cu "goldenii" de acolo, dar e si o reprezentare stralucita a valorii mele :D "absolute gamer" pt ca faceam parte din guilda "absolut", dar si pt ca pot trece f multe ore fara sa ma ridic din dreptul monitorului atunci cand ma prinde vreun joc.text: stiu, e in franceza :P asta pt ca imi place franceza (parca aud un "huooooo") si pt ca in franceza l-au scris aia de la saez cand au compus melodia "st petersbourg". eroina din versuri e "Olga la blonde", Olga ma cheama si pe mine, mai tre' sa ma vopsesc... cica ea spera sa refaca lumea, deci, din nou, o oda adusa ambitiilor si personalitatii mele, care trebuie sa implineasca un destin maret B)
M0rtix Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 pai semnatura mea contine Caracterul meu din Mu si Guildul din care fac parte :)
sw | SN!persd@y Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 am schimbat poza de la semnatura...poza arata ca tin mult la echipa in care sunt si ca iubesc RedBull :D
Aldguth Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 1.Member of {JM} JA clan.2.I really enjoy Judas Priest!
dev Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Iubesc melodiile omului din semnatura ... s'apoi de ce tot versuri/vorbe de duh ... mai le schimb :D
|logikal| Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 mi`a placut stockul si am facut semnatura @_@samee !