Cr1stY Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ce preferati ?Calitate ( chiar daca un produs este mai scump ) sau Cantitate ( o calitate mai slaba dar intr-un numar mai mare si mai ieftin ).Eu unul prefer Calitatea.
LeNoR Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 prefer CalitateaDecat sa dau bani de 100 de ori pe un produs prost mai bine dau 1 data pe un produs de calitate chiar daca e mai scumpDepinde si de diferenta de pret bineinteles
The Wizard Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 am votat calitate, desi in unele momente e mai buna cantitatea
iReal Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 daca compari calitate genicre negre 100de mi / icre negre 11milioane , cred ca imi iau de 100 :)in general incerc sa fiu undeva la mijloc (cantitate/calitate)
Fane Spoitoru Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 CalitateE ca si cand ai compara Salamul de Sibiu cu Parizerul
Qui-Gon Jinn Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Calitate, ffs! nu o sa cumpar niciodata un lucru ieftin, consecinte :whistle:
andypopa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ce e mult si ieftin nu e intotdeauna prost, iar exemple de produse si servicii scumpe si proaste gasesti cu duiumul.Din cauza situatiei in care ma aflu, voi da votul pe urmatorul exemplu:Banda metropolitana MULTA pentru 90% din retea care vrea muzica (luata de pe download.com si pusa in share, bineinteles), filme (trailere de pe CHIP, bineinteles) si jocuri (luate de pe linkmania, bineinteles)si banda externa _mai_ putina pentru Julio Fernando Jose de Santa Maria Madre de Dios care trage tuturile lui sNaKey din extern.Toata lumea e fericita, best-deal! :D
CrashOver Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Calitate !!! dc sa ai mai mult si mai prost cand poti sa ai mai putin si mult mai bun !!!
Cr1stY Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Ideea era si raportul dintre calitate-pret / cantitate-pret.
BlackDevil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 cand am citit topicul credeam ca te referi la altceva :whistle: @ calitate 80% cantitate 20% :P
andypopa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 WORD cristi.Cand trebuie sa platesti ceva pe luna, si daca vrei mai mult e de n ori mai scump, nu mai comentezi tu "calitate da da noi numai calitate da da".Din cate vad, numai Cristi a inteles mesajul.
Edelweiss Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ideea era si raportul dintre calitate-pret / cantitate-pret.tocmai. de-aia chiar nu pot alege. nu este vorba de calitate vs cantitate... e vorba cred pe raportul calitate-cantitate in corelatie cu pretul. orice produs poate fi cumparat cu o anumita calitate si intr-o anumita cantitate, avand la dispozitie o anumita suma de bani. sincer, nu pot sa afirm ca prefer sa mananc o ciocolatica elvetiana de 10g in locul a doua ciocolati "poiana", fiecare a 100g... dar nici sa-mi iau 20 de haine de la second hand in locul unei bluze de la "esprit". depinde de nevoi, depinde de gust, depinde de pretentii, probabil ca depinde si de snobism, din ce in ce mai ridicat in zilele noastre si in patria noastra.
Lancelot Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 tocmai. de-aia chiar nu pot alege. nu este vorba de calitate vs cantitate... e vorba cred pe raportul calitate-cantitate in corelatie cu pretul. orice produs poate fi cumparat cu o anumita calitate si intr-o anumita cantitate, avand la dispozitie o anumita suma de bani. sincer, nu pot sa afirm ca prefer sa mananc o ciocolatica elvetiana de 10g in locul a doua ciocolati "poiana", fiecare a 100g... dar nici sa-mi iau 20 de haine de la second hand in locul unei bluze de la "esprit". depinde de nevoi, depinde de gust, depinde de pretentii, probabil ca depinde si de snobism, din ce in ce mai ridicat in zilele noastre si in patria noastra.Dintre toate opiniile tocmai tu Brutus :).. clar calitatea. Intre nevoia de a avea cat mai multe lucruri si nevoia da e avea ce mai bun dar in cantitati mai mici .. clar merg spre a doua opinie si fara sa ma gandesc prea mult. Dai un ban dar face :right:
zetulescu Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 calitatea...mai bine putin si bun decat mult si prost.